$4,8m så langt: Bitcoin Dogs sin ustoppelige suksess i presale

Bitcoin Dogs  knuser rekorder med sin ekstraordinære suksess i presale, og har allerede fått inn over $4,8m noe som får det globale kryptofellesskapet til å sette seg ned og ta notater. Dette banebrytende prosjektet som varsler om den første Bitcoin blokkjede-ICO-en noensinne, kan lett bli det prosjektet som utløser den neste manien i kryptosfæren: BRC-20-mynter.

Denne bloggen vil forklare hvorfor.

Beistet Bitcoin Dogs

Bitcoin Dogs er en fantastisk blanding av gaming, en NFT-samling og en mynt som er så revolusjonerende at sjansen til å gjøre enestående avkastning føles håndgripelig. Med Bitcoin Dogs kan spillere, samlere og investorer nyte spenningen ved digital simulering av kjæledyr (som Tamagotchi) med banebrytende sikkerhet og desentralisering av blokkjedeteknologi.

Prosjektet introduserer en spillopplevelse inspirert av de nostalgiske 90-tallsklassikerne med elementer fra den nyere Axie Infinity GameFi-tittelen. Spillet utnytter PvP-konkurranser, og er en sosial plattform der brukere kan samhandle, konkurrere og pleie kjæledyrene sine sammen.

Som om ikke Bitcoin Dogs-universet ikke var krydret nok, kaster den inn den største samlingen av Bitcoin NFT-er med Ordinals-protokollen, med 10.000 unike digitale hunder i tillegg til noen ultra-sjeldne. Som enhver NFT-samling som slippes løs i dag, er hver enkelt algoritmisk tildelt en sjeldenhetsscore.

Mens de fleste NFT-er og altcoins sitter fast på gammeldagse plattformer som Ethereum eller Solana, bringer Bitcoin Dogs energien tilbake til blokkjeden som startet det hele. «OG»-blokkjeden, Bitcoin, tilbyr sikkerhet og en stabil blokkjede som presenterer en ny standard innen krypto. Prosjektet som helhet slår sammen flere verdener bestående av gaming, NFT-er, Web3-kultur og tradisjonell krypto. I utgangspunktet har Bitcoin Dogs alt.

Slik fungerer det

Bitcoin Dogs tilbyr det siste og beste innen digital simulering av kjæledyr. Spillet vil være en match laget i Web3-himmelen med den nostalgiske sjarmen til pikselert grafikk i retrostil, og det sterke grunnlaget for den mest moderne blokkjeden som er tilgjengelig.

Spillere vil ta vare på og pleie sine virtuelle hundevenner, trene dem opp, mate dem som kongelige hunder, pynte i kennelene deres, og i bunn og grunn gi hundenes hjørnetenner et gjenskinn som vil gjøre Kardashian-søstrene til skamme. Hvis og når en spiller gir hunden sin neste nivå av omsorg, kan hunden begynne å tjene de store pengene ved å dyrke 0DOG-tokens og konkurrere i løp med andre hunder på høyt nivå.

En annen ypperlig funksjon til Bitcoin Dogs er den kommende NFT-samlingen, som kan sammenlignes med å ha et hundeshow i lommen. Samlere vil kunne vise frem hundene sine på Bitcoin Dogs Club, hvor de kan møte andre hunde-entusiaster.

NFT-ene som tilbys er algoritmisk generert, noe som sikrer mangfold og unikhet blant digitale kjæledyr. Det vil være noen ekstremt sjeldne raser, som den eksklusive OG Dog, hvorav det bare vil bli mintet 8. På den annen side vil det være en rekke interessante mutanter, som det mer vanlige ovnsrøret, hvorav 500 av dem vil logre med halen i håp om å bli adoptert.

Eiere vil kunne vise frem og bytte sine ordinære NFT-er mot en liten avgift på 0,5 % fra hver transaksjon, som går inn i en pott som brukes til å opprettholde nettstedet og betale tilbake til fellesskapet.

0DOG-tokenet er den magiske nøkkelen som gir eieren tilgang til funksjonene ovenfor, og fungerer som mynten som gir næring til økosystemet og muliggjør kjøp av NFT-er, hundestell osv. osv.

Grunnen til at Bitcoin Dogs sitt presale viser seg å være en slik suksess

For ikke så lenge siden bar kryptosfæren vitnesbyrd om et Bitcoin Gaming-prosjekt kalt Bitcoin Cats. Den kunne tilby noe av det samme som Bitcoin Dogs, men med én stor forskjell. Den tilbød ikke en skikkelig BRC-20-mynt på BTC-blokkjeden. Det er den store forskjellen som Bitcoin Dogs bringer til bordet.

Bitcoin Dogs, tilbyr magien til BTC-kattene – som forøvrig satset hardt og nådde et trading-volum på $ 50 millioner etter ca. en uke. Men denne gangen har den magien ved å være på Bitcoin-blokkjeden, og alle er redde for å gå glipp av det.

Ved å trekke på lærdommene til Bitcoin Cats, og utnytte den forventede gjenoppblomstringen av NFT-er, er Bitcoin Dogs mer imponerende enn en joint rullet av Snoop. Det vanedannende spillet, kombinert med sjansen til å tjene ekte mynter bare for å ta vare på hunden sin, vil få spillere til å komme tilbake for mer hver eneste dag.

Det kunne ikke vært et bedre tidspunkt å lansere et ultrakort 30-dagers presale. Bitcoin-halveringen, kombinert med det beste av Bitcoin ETF-er presser kryptomarkedet til himmels akkurat nå. Investorer må komme raskt inn for ikke å gå glipp av muligheten til ikke bare å delta i moroa og spillene Bitcoin Dogs tilbyr, men også det første BRC-20-presale noensinne.

Klikk her for å besøke Bitcoin Dogs sitt nettsted og kjøpe 0DOG.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen