Porsche børsnotering (IPO) 2023 Topp IPO

Porsches børsnotering (IPO) har ikke en spesifikk dato ennå, men ingen spesifikk dato er satt ennå.

Porsche AG er en av de mest kjente sports- og luksusbilene som finnes, og ble grunnlagt tilbake i 1931 av Ferdinand Porsche. På 2000-tallet begynte Porsche å produsere elbiler som de kommer til å investere mye mer i, noe som også er en av de store grunnene til at de gjør denne børsnoteringen, da de ønsker å samle inn midler til elbilplanene sine.

I denne artikkelen fokuserer vi på noen av de viktige punktene angående Porsche IPO og kjøp av aksjer i Porsche før IPO.

KJØP ANDELER FØR IPO HER Investeringer i verdipapirer innebærer alltid risiko for kapitaltap. Investering i en børsnotering kan innebære ytterligere restriksjoner.
Historisk avkastning eller tidligere resultater er ingen garanti for fremtidig avkastning.

Porsche IPO – Veiledning til IPO

Trinn 1. – Velg handelsplattformen med lave avgifter , som gjør det mulig å delta i en børsnotering. Vi anbefaler derfor Freedom24, som spesialiserer seg på børsnoteringer.
Trinn 2. – Opprett din konto ved å skrive inn informasjonen din.
Trinn 3. – Overfør penger til kontoen din. Gjør det med enten kredittkort eller bankoverføring
Trinn 4. – Søk nå etter «Porsche IPO» i søkefeltet.
Trinn 5. – Velg ønsket beløp og klikk nå på «Kjøp» – Nå deltar du i Porsche IPO

DELTA I PORSCHE IPO HER Investeringer i verdipapirer innebærer alltid risiko for kapitaltap. Investering i en børsnotering kan innebære ytterligere restriksjoner.
Historisk avkastning eller tidligere resultater er ingen garanti for fremtidig avkastning.

Handelsplattform for å investere i Porsche før børsnoteringen

Dersom du ønsker å investere i Porsche IPO og dermed kjøpe aksjer før Porsche børsnoteres, er det svært få handelsplattformer som tilbyr muligheten til å delta i nye børsnoteringer . Men her er Freedom24 en av de ledende handelsplattformene hvor du kan delta i en børsnotering av et selskap som du tror vil stige i fremtiden, når det åpnes for kjøp av Porsche-aksjer

Hos Freedom24 kan du bli en av de første investorene i selskapet og få en andel av de første Porsche-aksjene som skal gis, og minimumsordrebeløpet deres er kun $2000, som er lavt sammenlignet med mange andre handelsplattformer som tilbyr å delta i børsnoteringer.

image

Bør du investere i Porsche IPO?

Det er mange investorer som vurderer å kjøpe aksjer i Porsche før deres børsnotering, og det kan også være en rekke fordeler med dette. Ved å delta i en børsnotering av Porsche kan du bli en av de første som blir investorer i selskapet. I tillegg er det ofte mye hype rundt de nye børsnoteringene, noe som selvsagt kan gi aksjekursen et hakk opp etter at de er notert.

Porsche AG eies av Volkswagen-konsernet, og de forbereder seg for tiden på å skaffe midler for å finansiere elbilplanene sine. Volkswagen har allerede inngått en rammeavtale med Porsche, hvor de ønsker å flytte selskapet mot en børsnotering.

Børsnoteringen av Porsche forventes å bli en av de største i Europa, hvor det er ventet at verdsettelsen vil ligge et sted mellom 51 og 102 milliarder dollar. I tillegg planlegger familiene Porsche og Piëch å selge deler av sine egne aksjer med sikte på å kjøpe Porsche-aksjer på børsnoteringen til Porsche.

Porsche finansierer før børsnoteringen

Porsche hadde rekordomsetning i 2020 til tross for koronapandemien. Porsche solgte over 272 000 biler, som var 3 % lavere enn i 2019.

Imidlertid steg selskapets inntekter i 2020 til 28,7 milliarder euro mot 28,5 året før. Driftsresultatet falt fra 4,4 milliarder euro til 4,2 milliarder euro.

Når børsnoteringen av Porsche finner sted, kan Porsche være verdt opptil 100 milliarder euro.

Minimumsinvesteringen for å delta i Porsche IPO er 2000 dollar.

Porsche IPO-dato

Børsnoteringen av Porsche (IPO) er planlagt til slutten av 2023. Det er foreløpig annonsert at selskapet kan hente inn opptil 15 milliarder Euro gjennom børsnoteringen.


Porsches historie

Den første Porsche ble bygget tilbake i 1948, men det var ikke den første bilen som grunnleggeren Ferdinand Porsche hadde bygget, men det var den første bilen med navnet hans. Den første Porche-bilen ble kalt 356/1 og hadde, i motsetning til de påfølgende nyere 356-modellene, et rørgitterchassis og en sentralmotor. Denne første modellen ble bygget i Østerrike, hvor et stort antall nye Porsche-modeller senere også ble produsert.

Etter at de laget sin første serie med sin 356-modell, flyttet Porsche tilbake til Stuttgart hvor Ferdinand Porsche opprinnelig kom fra.

I løpet av de påfølgende årene gikk disse nye Porsche-modellene fra å være noen virkelig fine, men mer ordinære biler, til raskt å produsere noen flere sports- og luksusbiler slik vi også kjenner dem i dag.

Bør du investere i Porsche IPO?

Hvorvidt du bør investere i Porsche IPO avhenger mye av hvilken investeringsstrategi du har. Men fremtiden for Porsche er spådd å bli lys, med forventet vekst de kommende årene, kombinert med at Porsche fremtidssikrer seg selv ved å gå på børs for å samle inn midler til elbilproduksjon av deres fremtidige Porsche-modeller.

KJØP ANDELER FØR IPO HER Investeringer i verdipapirer innebærer alltid risiko for kapitaltap. Investering i en børsnotering kan innebære ytterligere restriksjoner.
Historisk avkastning eller tidligere resultater er ingen garanti for fremtidig avkastning.

Ofte stilte spørsmål

Når blir Porsche børsnotert?

Porsches børsnotering (IPO) har ikke en spesifikk dato ennå, men vi forventer at det vil skje i løpet av de neste månedene, basert på ulike investeringsbanker og advokater som forbereder børsnoteringen. 
kjøp aksjer før børsnoteringen av Porsche her

Hvor kan jeg kjøpe en Porsche-aksje?

Du kan kjøpe en Porsche-aksje på de fleste nettbaserte handelsplattformer, som Freedom24 når de er notert
( Les ​​hvordan du kan kjøpe Porsche-aksjer her )

Bør jeg kjøpe Porsche-aksjer?

Det avhenger av investeringsstrategien din. 
Du kan starte med å lese artikkelen vår om Porsche-aksjer og se om det er en god investering for din strategi.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen