Shiba Inu Kurs i Sanntid (SHIB/NOK) & Kurshistorikk

shiba-inu
shiba-inu

Shiba Inu (SHIB)

Price
0.000278
KJØP SHIBA INU HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Meme-tokenet som er modellert etter Dogecoin, har en vekst på astronomiske 4,1 millioner prosent det siste året. Kanskje ikke rart at stadig flere velger å kjøpe Shiba Inu? Dog er SHIB pris svært volatil, og av den grunn er det viktig å holde seg oppdatert på prisutviklingen.

I denne artikkelen finner du Shiba Inu kurs live graf, samt en grundig vurdering av hva som påvirker kursutviklingen.

Hvorfor investere i Shiba Inu?

 • Shiba Inu Coin har en vekst på vanvittige 4,1 millioner det siste året.
 • Prisen er svært volatil. Dette kan utnyttes til å oppnå høye gevinster på kort sikt.
 • SHIB kategoriseres som en «meme». Det er særlig faktorer som hype og opphaussing som påvirker prisen. Ved å holde seg oppdater kan du nokså enkelt forutsi fremtidige prisbevegelser.
 • Shiba Inu crypto har en markedsverdi på hele 3,4 milliarder dollar, og én mynt er i dag prissatt til 0,0000069 dollar.

Du kan enkelt kjøpe hunde-mynten på en handelsplattform. Vi anbefaler Coinbase, en kurtasjefri plattform anerkjent for sine innovative verktøy og funksjoner.

KJØP SHIBA INUHER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Shiba Inu kurs live – Slik har prisen utviklet seg

 • Firi toplist stb
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  Kostnad per handel 0,5 % spredning på både kjøp og salg. Minimumsinnskudd Fra 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko.
  Historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.
 • saxo toplist stb 2
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.

Uavhengig om du skal drive med aktiv trading eller «HODL» (holde på myntene lengst mulig), gjør du lurt i å følge kursutviklingen. Ikke bare blir det enklere å kunne sikre gevinster, men det minimere også risikoen for brutale tap. SHIB svinger nemlig voldsomt i verdi og kan både stige og falle flere titalls prosent på en og samme dag.

Shiba Inu historikk – Hva påvirker prisen?

Meme tokenet ble lansert og tilgjengelig for handel i august 2020. En mynt kostet da ikke mer enn 0,000000009 dollar. I dag, rundt ett år senere, er mynten vokst til utrolige høyder sammenlignet med i fjor. SHIB er nemlig prissatt til 0,000006 dollar noe som tilsvarer en vekst på hele 4,1 millioner prosent!

Tross sin elleville vekts er kryptoen kraftig ned fra toppnoteringen i midten av mai 2021. Da kostet myntene 0,000037 dollar, hvilket er en nedgang på 81 prosent.

Shiba er med andre ord en krypto med skyhøy volatilitet, noe som for øvrig er typisk for stort sett alle kryptovaluta og da spesielt «meme-tokens». Dermed må kraftige prissvingninger medregnes, og nettopp derfor er det en investering med risiko. Samtidig gir kraftige prissvingninger flere fordeler som blant annet at det muliggjør høye gevinster på kort sikt.

Vet du hva som forårsaker prisendringene, kan du nokså enkelt forutsi fremtidige prisbevegelser og således tjene penger.

Shiba Inu pris styres av følgende faktorer:

 • Tilbud og etterspørsel: Dette er de mest elementære faktorene når man skal forutsi fremtidige prisbevegelser. Med tilbud menes hvor mange mynter som er tilgjengelige, og med etterspørsel menes antall interessenter – altså hvor mange som ønsker å anskaffe myntene. På samme måte som ved boligmarkedet vil SHIB pris påvirkes av forholdet mellom tilbudet og etterspørselen. Er tilbudet stort og etterspørselen lav kommer prisen til å falle, men er tilbudet mindre og etterspørselen høy derimot, kan du forvente kraftig prisøkning. Grunnen til at Shiba Inu er lavt priset i forhold til andre mynter, er fordi det finnes et nærmest ubegrenset antall Shiba Inu coins.
 • Omtale/omdømme/ hype: Der tilbud og etterspørsel påvirker prisen er det omtale, omdømme og hype som påvirker selve etterspørselen. Desto mer hype og bedre omtale i medier, sosiale nettverk osv, jo høyere blir etterspørselen og derav høyere blir prisen. Det er flere eksempler på hvordan hype kan få prisen til å stige til ekstreme høyder. Elon Musk og hans hyppige tvitring fikk for eksempel Dogecoin til å vokse fra en ubetydelig krypto til å bli en av de største på markedet. Så, er det en mynt som hausses så til de grader opp i sosiale nettverk eller lignende, kan du forvente en sterk prisøkning.  
 • Antall mynter/ Shib Inu mining: Antall mynter påvirker også prisen. Er tilbudet stort, altså at det finnes mange mynter på markedet, vil ikke prisen stige nevneverdig med mindre etterspørselen økes markant. Som presisert er SHIB nokså lavt prissatt på grunn av et større tilbud. Det finnes 1 trillion mynter hvor Bitcoin til sammenligning har et totaltilbud på 21 millioner.

De nevnte faktorene ovenfor henger tett sammen og må derfor sees som en helhet. For eksempel er det meget tenkelig at hype og perioder med god medieomtale fører til en økende etterspørsel og derav økende pris. På samme måte kan for eksempel en negativ twitter melding, føre til markante fall da personer selger sine mynte i frykt for å oppleve tap. Uansett vil kontinuerlig oppfølging bidra til å gjøre det enklere å sikre gevinster og redusere tap.

Shiba Inu kurs

Shiba Inu kurs prognose – Er det en god investering?

En sette en nøyaktig Shiba Inu kurs prognose er naturligvis umulig. Spesielt på grunn av det faktum at det er kategorisert som en meme token, som vil si en mynt uten reell nytteverdi annet enn på diverse sosiale nettverk.

Det er imidlertid, som vi har presisert, nokså enkelt å sette egne prognoser er det oppdatert på kursen og følger med på faktorene som kan påvirke prisen.  

Det er også flere indikatorer på at prisen skal forstsette sin sterke vekst i fremtiden da etterspørselen for tiden er høy. Shiba Inu har nemlig blitt anerkjent hos flere av verdens største og mest betydningsfulle nettmeglere som eksempelvis Coinbase og Capital, og ikke minst på grunn av den eventyrlige veksten det siste året.

Oppsummering – Bør jeg investere i SHIB?

Det hersker liten tvil om at Shiba Inu er en spennende investering blant aktive tradere og spekulanter. Takket være voldsomme prisendringer og forutsigbare faktorer som påvirker dem, er det nokså enkelt å kunne forutsi fremtidige prisbevegelser holder man seg oppdatert.

Samtidig skal man ikke kimse av myntens langsiktige potensial. Bare siste året er SHIB oppe over 4 millioner prosent, og den har også klart å befeste seg som en av de femti største i et marked hvor det finnes flere tusen krypto.

Det er imidlertid viktig å være klar over at investeringen innebærer risiko, noe for så vidt alle investeringer gjør, men spesielt kryptoinvesteringer da prisen kan falle flere titallsprosent på kort tid.

Dog skal du være i stand til å forhindre fatale tap følger du med på Shiba Inu kurs utvikling!

Ofte stilte spørsmål

Hva er Shiba Inu?

Shiba Inu er en kryptovaluta, kjent som en meme-token.

Hva er Shiba Inu pris?

Prisen er i skrivende stund 0,00007227 dollar. Prisen endrer seg hele tiden.
Se Shiba Inu kurs i sanntid.

Hvordan kjøpe Shiba Inu?

Du må velge en handelsplattform, opprette profil og registrere konto. Deretter kan du kjøpe SHIB. Vi anbefaler handelsplattformen Coinbase
Se hvordan du kjøper Shiba Inu.

Er Shiba Inu en god investering?

Shiba Inu kurs er oppe 4 millioner prosent det siste året. Dessuten er prisen svært volatil noe tradere og spekulanter kan utnytte til sin fordel.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen