Kjøpe Avalanche: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Avalanche (AVAX)? Eller vil du bare finne ut hvilken kryptovaluta Avalanche er? Avalanche er en kryptovaluta med mye potensial, og er derfor en veldig spennende investeringsmulighet. Avalanche ønsker å slå Ethereums transaksjonstid og ønsker også å tilby lavere gebyrer, og hvis det lykkes, så blir det virkelig spennende å se hva det betyr for Avalanche og investorene.

Prisen på Avalanche bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en dag er ikke unormalt for Avalanche.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Avalanche!

KJØP AVALANCE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Avalanche steg-for-steg

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe AVAX, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP AVALANCE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Avalanche?

Avalanche er en DeFi-kryptovaluta samt et blokkjedenettverk, hvor de har fokusert på svært hurtige transaksjonstider og lave gebyrer som er presset helt til bunns.

Avalanche lanserte deres AVAX-token i 2020, hvor målet deres er å slå Ethereum når det kommer til transaksjonstider og kostnader. De har fått store investeringer på over 60 millioner dollar i forbindelse med deres lansering av AVAX.

Det som kjennetegner Avalanche er rett og slett at de er utrolig like Ethereum, og har samme formål. De ønsker å la brukere overføre penger lynraskt fra bruker til bruker, men i tillegg kan du også bruke blokkjedeteknologien deres til andre prosjekter, med deres mer enn 4500 transaksjoner i sekundet.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese innlegget vårt og kjøpe kryptovalutaen din her .

Er Avalanche en god investering?

Det kan være vanskelig å svare på om Avalanche (AVAX) er en god investering, da det aldri er noen garanti for at en investering vil gi stor og fin avkastning. Men Avalanche har et stort potensial med sine lynraske transaksjoner, som potensielt kan bli virkelig interessante ettersom interessen for kryptovaluta generelt øker.

Det har lenge vært et problem at det har vært et stort press på noen av de store kryptovalutaene, noe som har gjort blokkjedeteknologien deres tregere kombinert med at overføringsgebyrene har økt. Hvis Avalanche lykkes med å slå Ethereum på transaksjonshastighet og lavere gebyrer, så er det et stort potensiale i fremtiden, men det er som sagt ingen garanti for suksess i noen form for investering.

Se Avalanche-kurset i sanntid.

KJØP AVALANCE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Avalanche?

Avalanche er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Avalanche bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Avalanche (AVAX)?

Du kan kjøpe Avalanche på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Avalanche innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Avalanche!

Hvordan investere i Avalanche?

Du kan investere i Avalanche enten ved å kjøpe en Avalanche direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Avalanche. Dersom du ikke ønsker å bruke Avalanche som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Avalanche med kredittkort?

Du kan kjøpe Avalanche med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Avalanche ved kontooverføring?

Du kan kjøpe Avalanche med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Avalanche ved kontooverføring hvis du overfører minst $ 200

Må du betale skatt på Avalanche?

Når du som privatperson kjøper og selger Avalanche, anses det av Skatt som spekulasjoner. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har gevinst eller tap ved salget av Avalanche.

Hvordan selge Avalanche?

Hvordan du selger Avalanche avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Avalanche i banken?

Du kan ikke kjøpe Avalanche i noen norske banker. Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Avalanche, men hvis du ønsker å eie en Avalanche må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen