5 miljøvennlige oppgraderinger som kan gi investorer skattefordeler

Hvis du ønsker å forbedre hjemmet ditt på en miljøvennlig måte, men ikke vil bruke mye penger, er det noen enkle og rimelige ting du kan gjøre. Du kan til og med få litt penger tilbake fra staten i form av skattefradrag eller skattefradrag. Hvis du ønsker å investere i miljøvennlig og begynne å investere i en fornybar energiandel på Fortum-plattformen, les artikkelen

5 miljøvennlige oppgraderinger som kan gi investorer skattefordeler er et interessant tema som kan overraske investeringspublikummet

1. Bruk energieffektive apparater Hvis du er på jakt etter nye apparater, se etter Energy Star-merket. Disse apparatene er uavhengig sertifisert for å bruke mindre energi enn konvensjonelle modeller.

2. Bytt til LED-pærer LED-pærer bruker omtrent 75 % mindre energi enn glødepærer og varer opptil 25 ganger lenger. De kan koste mer på forhånd, men du vil spare penger i det lange løp.

3. Installer solcellepaneler Solcellepaneler kan hjelpe deg med å spare penger på strømregningen, og du kan være kvalifisert for en føderal skattefradrag på 30 % av kostnadene ved å installere dem.

4. Oppgrader vinduene Energieffektive vinduer kan bidra til å holde hjemmet ditt varmere om vinteren og kjøligere om sommeren, og de kan være kvalifisert for en skattefradrag på opptil 1500 dollar.

5. Legg til isolasjon Legge til isolasjon til loftet, veggene, Det er mange andre måter å gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig på og spare penger på energiregningen.

Men disse fem oppgraderingene kan gi investorer sjenerøse skattefordeler. Så hvis du ønsker å spare penger og hjelpe miljøet, bør du vurdere å gjøre noen av disse oppgraderingene til hjemmet ditt.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen