8 tips for å spare penger

Vi vet bedre enn mange at det kan være vanskelig å spare penger, og det er nettopp derfor vi har kommet frem til denne supre listen. Her får du hele åtte tips til hvordan du enklere kan spare penger i hverdagen. Det er ikke sikkert at alle tipsene passer for deg, men vi håper at du finner noen tips som kan gjøre det litt enklere for deg.

1.     Hold styr på forbruket ditt

Hvis du vet hvor pengene dine går, vil det være lettere å gjøre endringer hvis du trenger det. Det kan være litt ubehagelig, men det er viktig at du går igjennom bankutskriften fin for å få oversikt over hvor mye penger du bruker.

2.     Skille ønsker fra behov

Når du skal spare penger så er det viktig å tenke over hva du må ha og hva du egentlig bare har lyst på. Du må betale leie og du må betale ned på det beste refinansieringslån, men du må ikke ha en ny TV akkurat nå.

3.     Unngå å bruke kreditt til å betale regningene dine

Selv om det kan gjøre ting enklere nå, øker bruk av kreditt bare dine månedlige betalinger i fremtiden, og det er vanskeligere å holde kontroll på alt du bruker penger på.

4.     Spar regelmessig

Få noe av lønnsslippen direkte inn på sparekontoen din eller sett opp en automatisk overføring hver måned fra sjekk til sparekonto. På den måten blir det betydelig mye enklere å spare penger, og du vil raskt se en forskjell på sparekontoen din.

5.     Sjekk forsikringene dine

 Se gjennom dekningen for alle planene dine. Du kan ha for mye og kaste bort penger eller for lite og ikke være tilstrekkelig dekket. Virginia CU Insurance Services kan hjelpe deg med å finne den beste dekningen til den beste prisen.

6.     Tenk langsiktig

Selv om du kan føle deg bra mens du bruker pengene, kan du ønske du hadde pengene senere. Prøv å bruk mindre penger på kortvarig glede.

7.     Gå igjennom abonnementstjenester

Kan du få en billigere kabelpakke eller kanskje du kun trenger en strømmetjeneste? Kanskje finnes det et billigere treningsabonnement og kanskje du kan dele Spotify med noen?

8.     Prøv å redusere strømregningen

Slå av apparater og lys når de ikke er nødvendige. Kjøp energieffektive lyspærer. Når du kan, bruk en vifte i stedet for klimaanlegg eller ta på deg en genser i stedet for å skru på varmen.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen