Bank eller bjeff? XRP sin prisprognose versus Shiba Memu sin prestasjon foran neste krypto-oppsving 

image

Kryptoverdenens gjenoppblomstring i 2023 ble styrket av U.S. Securities and Exchange Commissions (SEC) kjennelse til fordel for Ripple Labs. Ripple-nyhetene utløste en gjenoppblomstring for XRP og mange andre altcoins, med meme-mynter som returnerte når markedet ristet av seg den harde kryptovinteren 2022.

En av meme-myntene som drar nytte av de positive nyhetene er Shiba Memu (SHMU) – den nyeste meme-mynten med hundetema som krever sin plass i hundegården. Shiba Memu kombinerer meme-kulturens universelle appell med avansert kunstig intelligens-teknologi. Prosjektet som allerede har fått inn $ 3.1m på 12 uker etter presale av SHMU-tokenet, vekker betydelig oppmerksomhet blant investorer før lanseringen.

Men mellom XRP og SHMU, hvilken krypto er den beste investeringen i 2023? Les videre for å finne det ut.

Hva er Shiba Memu?

Tradisjonelt er meme-mynter avhengige av storstilt koordinert menneskelig innsats for å generere organisk kjøpspress, noe som fremgår av fremveksten av meme-kryptoer som Shiba Inu og Pepe Coin. Imidlertid mister mange meme-mynter fremdrift når oppmerksomheten er borte og investorer har gått videre til neste døgnflue.

Shiba Memu endrer denne historien. Gjennom verktøy for kunstig intelligens (AI) samler Shiba Memu markedssentiment fra ulike nettbaserte og sosiale medieplattformer og justerer automatisk markedsføringsstrategiene sine basert på denne innsikten. Deretter produserer og sprer den innhold for å opprettholde disse handlingene gjennom naturlig språkbehandling (NLP).  Den lager artikler, pressemeldinger, finner aktuelle innlegg i sosiale medier og foruminnlegg for å opprettholde fremdriften.

Shiba Memu har så langt fått inn $ 3.1m på bare 12 uker i sitt SHMU-token-presale. Den kreative blandingen av meme-kultur på internett, med fellesskapet først-etos og AI skiller den fra resten av konkurrentene, og setter den på en spennende vekstbane for de kommende årene.

Hvordan fungerer SHMU?

Shiba Memu gir eiere tilgang til protokollens dashbord som inneholder nøkkelindikatorer, markedsførings- og PR-strategier samt prosjektkommunikasjon som AI-stakken konstant overvåker.

Gjennom et brukergrensesnitt henter Shiba Memus algoritmer autonomt innsikt fra bilder og investorsentiment på nettplattformen. Følgelig oppretter og distribuerer den innhold som promoterer SHMU på tvers av nevnte medier.

Men enda bedre, Shiba Memu bruker algoritmer som forbedrer og blir mer effektive over tid, og finjusterer konstant sine meldinger og distribusjonsstrategier for innhold på tvers av media mens den engasjerer seg med investorbasen og kryptofellesskapene. Shiba Memu skaper en nisje med den første levedyktige bruken av AI i meme-myntsektoren.

Shiba Memu sin prisprognose: Kan Shiba Memu nå $ 1 innen 2025?

Som det fremgår av meme-mynt-ledere som Dogecoin, Shiba Inu og mer nylig, PEPE Coin, er ingenting umulig. Mangelen på nytteverdi har ikke stoppet folk fra å føle at de går glipp av noe selv om en ny døgnflue dukker opp.

Shiba Memu er imidlertid en meme-mynt ulik andre. Den er den eneste meme-mynten som befinner seg i skjæringspunktet mellom AI og Web3. Når vi går inn i uke 12 av presale, har SHMU fått en total økning på 169.89 %, og etterspørselen har bare økt takket være daglige prisøkninger som får folk til å føle at de går glipp av noe. De som investerte i  SHMU den første dagen av presale kan allerede forvente  så mye som 240 % avkastning, mens de som deltar under utvidelsen raskt kan tjene så mye som 120 %.

Man kan bare forestille seg hvor høyt Shiba Memu kan gå når oksemarkedet kommer tilbake i 2025. Da vil SHMU være fullt lansert og notert på store kryptobørser. Kombinert med den anslåtte årlige veksten på 17.3 % for AI-markedet fra 2023 til 2030, ser $ 1 ut til å være innenfor rekkevidde for SHMU innen 2025.

Hva er XRP?

XRP er en kryptovaluta lansert av Ripple Labs. Kryptovalutaen ble utviklet for å muliggjøre raske, effektive grenseoverskridende betalinger og forenkle fiat-valutabytteavtaler. XRP-eiere bruker også tokenet som et middel for å oppbevare verdier.

Ripple Labs utviklet XRP for å tilby større skalerbarhet, nesten umiddelbare hastigheter for oppgjør og betydelig lave transaksjonsgebyrer for å muliggjøre mikrobetalinger. Siden lanseringen i 2014 har Ripple samarbeidet med over 300 finansinstitusjoner for å bruke XRP som betalingsmetode, og etablert den som en av de ledende kryptovalutaene.

XRP sin prisprognose: Kan XRP nå $ 1 i 2025?

XRP-prisene har lenge vært hemmet på grunn av den pågående rettssaken med SEC. Dette har holdt tilbake en nøyaktig XRP-prisprognose i flere år. Den nylige XRP-prisprognosen har imidlertid forbedret seg betydelig etter at Ripple Labs vant en kjennelse i deres favør. I juli i fjor erklærte en domstol i New York at Ripple Labs ikke hadde brutt føderal verdipapirlov ved å selge XRP til private investorer, noe som førte til en kortvarig oppgang i XRP-prisen.

Hvis XRP vinner en sentral kamp i sin juridiske strid med SEC, spår krypto-observatører at $ 1 er innenfor mulighetens grenser innen 2025. Ytterligere adopsjon av finansinstitusjoner kan få XRP til å nå høyder på $ 2 til $ 3 hvis de positive markedsforholdene kommer tilbake. Men basert på de siste Ripple-nyhetene er kampen langt fra over, med SEC som anker rettens avgjørelse. Dette kan igjen begrense XRP-prisen.

Shiba Memu versus XRP: Hvilken krypto er det beste kjøpet?

Uansett om Ripple vinner sin juridiske kamp med SEC, er XRP sin prisprognose sterkt begrenset av markedsverdien på $ 26 milliarder. Det vil kreve flere titalls milliarder i ny kapital for XRP å komme i nærheten av 2018-toppnivåene.

På den annen side har Shiba Memu et uendelig høyere pristak enn XRP, med tanke på at den bare er i presale-prosessen, med legitimt 100x potensial. Som med Dogecoin og PEPE før den, tilbyr Shiba Memu mer potensial til å vokse eksponentielt – noe som gjør den nåværende prisen på $ 0.030025 til et mer fristende inngangspunkt for investorer.

Finn ut hvordan du kjøper SHMU her.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen