Beste krypto for 2023: Chancer sitt presale eller Pepe sin volatilitet. Hva er best å investere i?

Qq0UWEASCz5bBYR1z5fh5Uh1s KBjJdgkTW9aAmJFsLjRzHrQ23p ReVNJ8LA3iT6LHOgg0ATgK6OJPG

Pepe the Frog, en populær internett-meme fra begynnelsen av århundret, har vært en viktig aktør i meme-mynt-renessansen som inntok kryptomarkedene i 2023. Med omfattende dekning på sosiale medier har Pepe raskt etablert seg som en konkurrent til tronen som Dogecoin og Shiba Inu bestrider. Mange analytikere vurderer om Pepe har makten til å holde kursen eller om det er sannsynlig at den knekker under press fra en mektig utfordrer som Chancer.

Chancer sin splitter nye og revolusjonerende peer-to-peer (P2P) online prediktive markedsplattform ser ut til å forstyrre en verden av gambling på nett og være et av de beste kryptoprosjektene å investere i dette året. Her er grunnen til at den ser bedre ut enn Pepe.

Hva er Chancer?

Chancer er en online bettingplattform som tar sikte på å rive opp regelboken og fjerne den overveldende avhengigheten av industrien til sentraliserte tredjeparts bookmakere for å sette markeder og odds.

Chancer sin forpliktelse til innovasjon og en demokratisk tilnærming til online betting kan skille det opprinnelige CHANCER-tokenet fra andre nye prosjekter som en av de beste krypto-pionerene de siste årene. Med en betydelig forventet vekst i brukerbasen i løpet av det kommende året, vil en økning i etterspørselen etter tokens sannsynligvis også fange investorenes interesse.

For å legge kraften til online betting i hendene på brukerne, skaper Chancer verdens første fullstendig desentraliserte online P2P-gamblingplattform. Spillere vil kunne lage tilpassede spillmarkeder og odds selv, i stedet for å stole på skjeve markeder utvalgt av en bookmaker.

Nå kan spillere sette bets i morsomme spill blant venner, arbeidskolleger og familie eller satse i store folkefinansierte arrangementer på internasjonale sports-, politiske og underholdningsbegivenheter.

Chancer sin forpliktelse til å gi sine brukere en revolusjonerende betting-opplevelse på nett strekker seg til å levere spenning under presale.

Det første lokkemiddelet til interesserte investorer er sjansen til å vinne en $ 100.000 CHANCER-token-utdeling. Denne muligheten fremhever at Chancer engasjerer sin plattform for et levende og interessert fellesskap, og som gir uovertruffen spenning i online betting-arenaen.

Hvordan fungerer CHANCER?

Det bankende hjertet i Chancer sitt økosystem er det opprinnelige CHANCER-tokenet, brukt som valuta for å plassere og oppfylle bets. Når et bet er satt, er midlene låst før de automatisk frigis til vinneren.

Denne funksjonaliteten aktiveres av CertiK-verifiserte smarte kontrakter, som utfører transaksjoner som holdes i en sikker og uforanderlig hovedbok. Dette nivået av åpenhet viser ytterligere Chancer sin forpliktelse til fellesskapet og lar det operere på en desentralisert måte.

Sentraliserte bettingsider på nett er under økt myndighetskontroll over hele verden etter anklager om å utnytte sårbare spillere. Chancer sitt team sikrer brukersikkerheten ved å bruke nøytrale moderatorer som overvåker alle tilpassede spillekuponger for å sikre integritet gjennom innsatsen for hvert spill.

I tillegg har Chancer strukket seg langt for å maksimere brukeropplevelsen ved å integrere Google sin WebRTC-programvare. Denne banebrytende teknologien lar brukere strømme i sanntid og holde et øye med fremdriften til sine bets mens de spilles ut, samtidig som de kan aktivere P2P-kommunikasjon etter hvert som hendelsene inntreffer. Spillere kan opprette og delta i nye liveodds-markeder etter hvert som kamper eller begivenheter utspiller seg, slik at de kan delta i en ekte interaktiv desentralisert spillopplevelse.

Hva er Pepe?

Pepe the Frog traff bevisstheten til nettsurfere etter at Matt Furie opprettet og tok nettplattformer som 4chan og Tumblr med storm. Mens Pepe sin meme-mynt har utviklet noen kontroversielle koblinger gjennom sin historie, har spranget inn i kryptomarkedene i år gitt et betydelig løft.

Sett på som neste steg i Pepe sin historie, ble meme-mynten utgitt tidlig i 2. kvartal 2023, gikk raskt viralt, og tiltrakk seg fans over hele verden. Siden lanseringen har Pepe begynt å utfordre dominansen til Dogecoin og Shiba Inu når det gjelder å vekke oppmerksomhet på sosiale medieplattformer, og dette har manifestert seg i en markedsverdi som raskt presset mot $ 1 milliard før den etablerte seg på dagens verdi på mer enn $ 600 millioner.

For en mynt som innrømmer at den ikke har noen egenverdi, har dette ytelsesnivået ført til at Pepe har skutt mot de øvre sjiktene av meme-mynt-listene på kort tid. Det gjenstår å se om den har nok utholdenhet på lengre sikt. Men i mellomtiden gleder investorer seg over den massive oppmerksomheten denne oppkomlingen av en meme-mynt har skapt.

CHANCER sin prisprognose

Det er flere forskjeller mellom CHANCER- og PEPE-tokenene, men nyttenivået levert av CHANCER oppveier langt det som tilbys av PEPE. I tillegg leverer Chancer på sitt unike verdiforslag med mulighet til å sikte mot en bransje verdt $ 60 milliarder, som forventes å vokse til $ 150 milliarder innen 2030. Dette gjør den til valget av beste krypto å investere i dette året for mange investeringseksperter.

CHANCER-presale ble lansert på $ 0.01 og vil stige til $ 0.021 ved avslutningen av en 12-trinns ICO. Med slik fremdrift av de tidlige stadiene av presale, undersøker allerede analytikere den sannsynlige fremtiden for tokenet.

Spådommer er at $ 0,50-barrieren kan bli brutt innen 2025, spesielt med oksemarkedsforhold som er forventet etter den neste Bitcoin-halveringen. Dette vil gi minst 25x avkastning for alle som investerer i presale.

Grunnen til at CHANCER er det beste kryptovalget i 2023

Det er ingen tvil om at Pepe har hatt en enorm innvirkning på kryptomarkedene i løpet av sin tidlige eksistens. Historien forteller oss imidlertid at meme-mynter med liten nytte ofte reagerer med ekstrem volatilitet, og kan tape stor verdi i løpet av dager og uker.

Chancer ser ut som det beste kryptovalget på lang sikt, ettersom den enorme nytteverdien, den fellesskapsledede styringen og overbevisende, unike bruker-case gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. For øyeblikket i fase 1 av presale og priset til $0.01, er CHANCER vel verdt å ta sjansen på under sitt spennende krypto-presale. Ikke gå glipp av det!

Du kan ta del i CHANCER sitt presale her.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen