BMI og dens relasjon til vekttapskirurgi

BMI og dens relasjon til vekttapskirurgi

a1

De fleste av oss har sikkert hørt om Body Mass Index aka BMI. Det er helt OK skjønt hvis du ikke har – vi skal svare på det spørsmålet og også en annen super viktig en: Hva BMI kvalifiserer deg for vekttap kirurgi?

Hva er BMI

BMI er din kroppsmasse delt på kvadratet av din høyde, og uttrykkes i enheter på kg/m2, som følge av masse i kilo og høyde i meter. Internett er fullt av forskjellige BMI kalkulatorer, så her er bare en av dem: https://www.calculator.net/bmi-calculator.html

Men når du beregner BMI, er det best å snakke med fastlege eller kostholdsekspert, de kan også vurdere kroppstype, muskelmasse, etnisitet (ja, noen ganger spiller det faktisk en rolle) etc. 

BMI i forhold til vekttap operasjoner

a4

Hva har BMI å gjøre med vekttap kirurgi? Vel, i mange land er det en av de viktige tallene anses å avgjøre om en person burde vurdere en vekttap kirurgi eller ikke. De vanlige tallene her er BMI over 40, eller mellom 35-40, med ekstra fedme relatert sykdom. For eksempel kan du ha 35 BMI, men hvis du også lider av type II diabetes, vil det automatisk klassifisere deg som egnet for slankingsoperasjon. 

Vekttap kirurgi i utlandet

Nå, la oss si at BMI har blitt målt, og du har blitt, samlet sett, ansett egnet for slanking kirurgi, men ventelinjene i ditt eget land er år lange, og du rett og slett ikke har råd til å vente så lenge. Heldigvis, med økonomi tillater, er det også et alternativ å ha en vekttapsoperasjon i utlandet

Det er mange alternativer både i asiatiske land og også i Sør-Amerika, men vurderer lengden på reisen og utgiftene, anbefaler vi definitivt for europeerne å få slankeoperasjon utlandet i Europa, for eksempel er det mange fantastiske profesjonelle sykehus i Riga som er både tilgjengelige og rimeligere.

Kostnaden for vekttapsoperasjoner varierer – mye

a2

Når du vurderer å ha slankeoperasjon utlandet i Europa , må du huske på at prisene varierer fra land til land, mye.  Mens en klinikk i Riga  kan belaste deg rundt 5000 pounds, det vil si 6000-ish EUR, alt inkludert, den samme operasjonen i Storbritannia eller Sveits kan godt koste minst dobbelt så mye.
En annen ting om vekttap kirurgi kostnader er alltid å finne ut hva som er inkludert – en god pakke bør ha alle konsultasjoner, pre-og ettervern, og ofte også lokal transport, et opphold på hotellet før operasjonen etc.

Tenk profesjonell og rimelig — tenk Riga

a3

La oss si at du har bestemt deg for å ha slankeoperasjon utlandet i Europa, det er nå på tide å bestemme hvilket land. Snakk med fastlege, surfe på internett, lese fora og anmeldelser og -drumroll- du kan oppleve at en av de høyeste rangeringer for overkommelighet og tiår med erfaring går for slankeoperasjon i riga i Latvia . 

Vekttap kirurgi anmeldelser av Riga  snakker høyt om profesjonalitet, god logistisk tilgang (ikke for langt, ikke så annerledes) og de rimeligste prisene i hele Europa.

Omstendigheter tillater, ser frem til å se deg i Riga for å hjelpe deg å snu livet rundt!

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen