Bruk de ekstra pengene dine riktig

Under Covid-19 pandemien kan man se en klar inndeling av hvordan forskjellige mennesker har blitt påvirket. Mange har mistet jobben, mens de som har beholdt jobben ikke bare har hatt mer stabilitet og ro, men også masse ekstra penger, fordi forbruket vårt har blitt skudd ned helt fordi alt har vært stengt. Det gjør at det er nye ting som har kommet på banen, som for eksempel å investere i aksjer eller å spille pengespill på nettet.

Både det å kjøpe aksjer og spille pengespill på nettet er forbundet med både risiko og muligheter.  For man kan både tjene og tape penger, uansett om man velger å bruke den ekstra kapitalen man har på å investere i aksjer, eller å ha det gøy på for eksempel casino-apps.io innimellom. Man har sett at begge deler har vokst seg større og sterkere i popularitet gjennom de siste 14 månedene og det ser ikke ut til å stoppe der.

Noen gode forhåndsregler

Når man kanskje ikke har prøvd det der med å enten investere eller spille om penger før, så kan det være smart å starte med noen forhåndsregler, sånn at man ikke risikerer å gå inn i baner som ikke er så bra. Det er nemlig veldig lett å bli revet med, og avhengighet og store økonomisk tap er noen av de konsekvensene det kan ha hvis man ikke er forsiktig, og det er så mye bedre å fokusere på de gode tingene ved den nye hobbyen sin.

Noe av det som er viktigst er å aldri spille for penger man ikke har, men være veldig klar på at man risikerer å miste det man bruker. Det er kanskje en kjedelig innstilling, men det er en viktig del av det å ta vare på både den mentale helsen sin og ikke minst økonomien sin. For hvis man gjør det, vil man aldri tape et beløp som velter alt.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen