Chancer sitt presale når $ 1 million, og Optimism Crypto opp 25 % i august

Kryptomarkedet har kastet et positivt lys over flere kryptoer i august, med Optimism Crypto som nyter en prisoppgang på 25 % og Chancer som har nådd $ 1.5m i presale. Optimism, et lag 2 token, var vitne til økte brukertransaksjoner som bidro til å presse opp prisen i august. I samme lys vinner Chancer kryptomarkedet med sitt innovative sosiale bettingkonsept. Kan begge tokens fortsette denne positive fremgangen mens september utfolder seg?

Forklaring på Optimism sin nylige prisøkning

De siste ukene har vi vært vitne til en bemerkelsesverdig økning i prisen på Optimism, en lag 2 skaleringsløsning for Ethereum. Tokenet som er kjent som OP, har sett en ukentlig økning på over 10 %, med en økning på nesten 3 % på én eneste dag.

Data fra CoinMarketCap avslører at Optimism nylig nådde et høydepunkt på $ 1.6712, noe  som markerer en økning på over 5 % fra dagen før. Denne betydelige prisstigningen har posisjonert Optimism blant de beste i kryptomarkedet.

Denne prisoppgangen er først og fremst et resultat av den vedvarende positive fremdriften som kryptoprosjektet Optimism har kjørt fra 13. juli til 2. august. Denne perioden så en 30-dagers prisøkning på over 25 %. Tekniske indikatorer peker også mot en optimistisk trend.

Moving Average Convergence/Divergence (MACD) er over signallinjen, og de grønne histogramlinjene indikerer sterk positiv fremdrift. Videre har Relative Strength Index (RSI) beveget seg inn i et overkjøpt territorium og står på 75, noe som betyr økt kjøpspress for OP.

Hva ligger bak Optimism Crypto sin nylige oppgang?

Det er flere faktorer som har bidratt til den siste oppgangen for Optimism. En av faktorene var Coinbase sin nylige lansering av BASE-nettverket på Optimism Stack. Denne lanseringen tiltrakk mange nye kryptoadresser til Optimism-nettverket og økte gjennomsnittlig adresseaktivitet de siste månedene.

Dessverre ble BASE-nettverket nylig utnyttet med tap på $ 1 million (eller 597 Ether). Selv om det ikke har noen betydelig innvirkning på Optimism sin kryptopris, har denne uheldige hendelsen potensial til å dempe lysten til å investere.

Chancer ser økt brukerinteresse når presale nærmer seg $ 1.5m

I likhet med prisstigningen på Optimism sin krypto, har Chancer nådd $ 1.5m i sitt pågående presale. Chancer, en desentralisert bettingplattform, har vunnet terreng den siste tiden. Den viktigste katalysatoren er de unike premissene om å la brukere lage sine egne bettingvilkår ved å «bli huset».

En annen hovedgrunn bak prosjektets varme mottakelse er menneskene bak. Brødrene Adam og Paul Kelbie er raskt i ferd med å bli kjente navn innen blokkjeden.

Dette har blitt ytterligere bekreftet med den nylige kunngjøringen av den første børsnoteringen, som vil være på Bitmart.

Hva er Chancer?

Chancer er en banebrytende plattform som tilbyr en desentralisert peer-to-peer prediktiv markedsløsning. Chancer lar brukere lage tilpassede spillmarkeder på en rekke områder. Dette kan være alt fra små vennskapelige innsatser til betting på sponsede begivenheter i stor skala på globale begivenheter.

Dette er den revolusjonerende ideen bak plattformen til Kelbie-brødrene Adam og Paul, som begge er ivrige online betting-entusiaster.

Kelbie-brødrene var kjent for å være konkurransemennesker helt fra barndommen. De likte å satse på alt fra sportsresultater til hvem som kunne bli ferdige med leksene først.

Etterhvert som de ble eldre og fikk mer erfaring la de merke til et tomrom. De ønsket et fellesskap som delte deres lidenskap for betting, men ingen plattform møtte dette ønsket uten at oddsen var mot dem.

Brødrene var fast bestemt på å fylle dette gapet og tok initiativet til å etablere Chancer, en plattform som er skreddersydd for sosial betting i Web3.

Chancer sitt innovative tilbud er en innsats verdt å satse på

Chancer kjører på Binance Smart Chain (BSC), og det opprinnelige CHANCER-tokenet driver den. Denne unike spillplattformen lar brukere sette bets, motta utbetalinger og tjene belønninger innenfor Chancer-økosystemet, noe som gir ekte nytte og verdi for token-eiere.

Chancer har også et Share2Earn innsatsprogram som belønner brukere med CHANCER-tokens for å skape markeder og fremme deltakelse blant brukernes sosiale kretser.

Videre utnytter Chancer Google sin WebRTC programvare for å gjøre det mulig for brukere å spore innsatsene sine i sanntid og forenkle samhandling mellom spillere.

Chancer sitt presale og gavedryss 

Chancer sitt presale gir en unik mulighet for tidlige investorer til å bli med på en banebrytende plattform. Presale, som allerede har samlet inn $ 1.5m, tilbyr CHANCER-tokens til den lave prisen på $ 0.011. Da den allerede har blitt nevnt i lister over beste krypto å kjøpe, er dette verdt å undersøke nærmere.

I tillegg til å gi tilgang til et av årets mest lovende prosjekter i kryptomarkedet, insentiverer Chancer også sin ICO med en rekke spesialtilbud gjennom sitt presale på 12 nivåer.

Det første av disse tilbudene er et gavedryss på $ 100.000 CHANCER-tokens som skal deles mellom ti heldige vinnere. Dette initiativet vil sikre at deltakerne kan dra nytte av kryptomarkedet før plattformen offisielt lanseres.

Ved å delta i presale får investorer være en del av Chancer sin misjon om å revolusjonere bettingbransjen.

Konklusjon

Mens Optimism sitt kryptoprosjekt fortsetter å belønne sine eiere, er Chancer i ferd med å bli en topp 2023-krypto etter å raskt ha fått inn $ 1.5m. Chancer er en revolusjonerende endring fra den tradisjonelle metoden som bruker sentraliserte bookmakere. Chancer kan forstyrre en online bettingindustri verdt $ 63 milliarder i 2022, og anslått å nå $ 150 milliarder i 2030.

Ta del i CHANCER sitt presale her. 

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen