De 3 beste kryptoene å kjøpe nå i september 2023 mens kryptomarkedet varmes opp

AfUd3hwKEc15yYLsTspXttPYf53cw9Tzp0ZOS4ed7rUXqDNuTE1f i4826ksHfQoB7elJyR9 vf4nJMFtZTrNbve8 aYr4dLLa ENaX

Tiden er nesten inne for de som har forberedt seg på det neste krypto-oksemarkedet. Kryptomarkedene forbereder seg på et flerårig oppsving som forventes å ta de største navnene i universet til nye rekorder. Tidlig 2024 kan det være for sent.

Så hvilke er de beste kryptoene å kjøpe nå i forkant av denne mye etterlengtede oppgangen? Følgende prosjekter i tidlig fase har vist et enormt løfte under sine token-presale, noe som indikerer at de kan være noen av de som vinner mest under oksemarkedsforhold.

Her er de tre beste kryptoene å kjøpe nå som forberedelse til det neste oksemarkedet:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)

Hva er Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu er et AI-drevet meme-mynt-prosjekt som allerede har fanget overskriftene i sine tidlige stadier. Tokenet ble lansert under et populært presale der prisen på det opprinnelige tokenet er satt til å stige hver eneste dag de første 60 dagene, fra en startpris på $ 0.011125 til $ 0.0244, noe som gjør den 119 % høyere ved slutten av presale 1. september.

Shiba Memu sin protokoll for kunstig intelligens bruker naturlig språkbehandling for å lage spesialbygde markedsføringstiltak, inkludert PR-kampanjer, innlegg på sosiale medier og til og med svare på investorers kommentarer i kryptofora.

Kort fortalt blir Shiba Memu sin egen markedssjef. Det er en av de smarteste valpene på blokkjeden, som utnytter banebrytende AI for å levere en automatisk markedsføringsprotokoll som kan føre til at den blir en av de mest omtalte meme-myntene hvor som helst på internett.

Hvorfor kjøpe Shiba Memu?

SHMU, det opprinnelige tokenet for Shiba Memu, har avansert AI som kan skille den fra andre meme-mynter. Investorer kan satse på SHMU, og tjene en passiv avkastning på beholdningen mens de får tilgang til et dedikert AI-dashbord som gjør det mulig for blokkjedefellesskapet å kommunisere direkte med Shiba Memu.

Siden meme-mynter er avhengig av sin evne til å få trekkraft på nett, kan Shiba Memu sin automatiske markedsføringsprotokoll – som vil bli enda kraftigere over tid takket være maskinlæring – gjøre den til den mektigste hunden i krypto-universet. SHMU har allerede blitt annonsert som en ny oppføring på Bitmart, og det gjenstår bare dager før token-presale avsluttes.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

Hva er Chancer (CHANCER)?

Chancer er verdens første desentraliserte app som forutsier markedsutviklingen. Den bringer helt nye funksjoner til bettingindustrien på nett som ser ut til å stjele showet fra tradisjonelle salgssteder. Så langt under presale har Chancer fått inn en verdi på $ 1.6m  i investeringer, og fortsetter å bygge fremdrift på vei inn i sin første CEX-notering på Bitmart.

Som en fullstendig peer-to-peer bettingopplevelse på blokkjeden, lar Chancer brukerne opprette og avgjøre tilpassede innsatser mellom hverandre. Dette låser opp et bredere utvalg av bettingmarkeder enn på noen eldre plattformer, inkludert muligheten til å sette bets på noe så vilkårlig som en omgang med ludo.

Ikke bare gjør Chancer det mulig for spillere å opprette og avgjøre bets på et hvilket som helst resultat i den virkelige verden, men det vil også være en sentral markedsplass for å samarbeide rundt tilpassede innsatser under store globale begivenheter. Enten du ønsker å satse på Champions League-finalen eller PGA-touren, vil Chancer koble spillere sammen på helt nye måter og la dem sette sine egne personlige odds.

Hvorfor kjøpe Chancer?

Chancer leverer en løsning for kryptobetting som tilbyr et spennende alternativ til klassisk sportsbetting. Det vil støtte flere bettingmarkeder enn noe annet sted, med bedre odds enn det man kan finne hos sentraliserte tilbydere. Den bruker en sikker blokkjedeløsning som gir umiddelbare kryptoutbetalinger, noe som gjør det opprinnelige CHANCER-tokenet til en av de beste kryptoene å kjøpe nå under presale.

Nå er CHANCER  ansett for å være undervurdert under presale. Prisen på CHANCER-tokens vil stige gradvis fra $ 0.01 til $ 0.021 over presale sitt 12 investeringsrunder. Det er bare en begrenset tidsperiode for å kjøpe CHANCER til disse rabatterte prisene, så sjekk den ut til gjeldende pris på $ 0.011 før den lanseres på Bitmart-børsen.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER, her <<<

Hva er AltSignals (ASI)?

AltSignals er en online trading-plattform som ble lansert først i 2017, og gir nøyaktige trading-signaler som har hjulpet krypto-tradere med å oppnå en konsekvent fortjeneste. Prosjektet tar sikte på å lage de beste algoritmiske trading-verktøyene på markedet. Det proprietære verktøyet AltAlgo™ hadde en nøyaktighetsgrad på 60 % og oppnådde 10.000 % avkastning i løpet av 19 separate måneder for Binance Futures.

Nå utvikler AltSignals et industrielt teknisk analyseverktøy som bruker kunstig intelligens-teknologier for å forbedre nøyaktigheten og frekvensen til trading-signaler som deles med brukerne. Det nye verktøyet ActualizeAI utnytter naturlig språkbehandling (NLP) for å gi sentimentanalyse og bruker prediktiv modellering for å forutsi markedsbevegelser.  

Hvorfor kjøpe AltSignals?

ASI, det opprinnelige tokenet for AltSignals, gir direkte tilgang til ActualizeAI. Investorer som eier minimum 50.000 ASI vil få tilgang på livstid til et av verdens mest avanserte krypto-trading-verktøy som kan hjelpe dem med å navigere konsekvent i markedsvolatilitet og få en økende avkastning over tid.

AltSignals er det eneste prosjektet av sitt slag i kryptomarkedene akkurat nå. Dette har tiltrukket seg massive investeringer under det opprinnelige token-presale, hvor prisen på ASI forblir på bare $ 0.01875. Dette vil snart stige til $ 0.02274, noe som betyr at det kun er en begrenset tid for å kjøpe ASI til rabatterte priser.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI, her <<<

Avslutningsvis

Lave priser varer ikke evig, spesielt med tanke på at Web3 inneholder noen av verdens mest forstyrrende teknologier og innovasjoner i dag. Vellykkede kryptoprosjekter er kjent for å gi enorm investeringsavkastning fra de tidligste utviklingsstadiene, og disse tre presale-prosessene kan være de neste i køen.

Hver og en tilbyr et unikt sett med funksjoner med reelt potensial for å tiltrekke etterspørsel. Hver av dem har deflasjonær tokenomics, og hver av dem er ekstremt undervurdert for øyeblikket. Disse forholdene kan gjøre dem til noen av de beste kryptoene å investere i for september 2023.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen