De 5 beste ICO-ene å kjøpe i løpet av oktober for langsiktig avkastning

FcA9p8 ozG9mH fJJBzuYZ6OWynpHen9s4K1y68OkRP05Jyi8tP orRVgWdOuAuMw3R6B7VWiTfdE1QIhS7vpoY94NbRifW2JSUYQPxiD7PkpzHnqR6yFRvzPcqz

Oppdag den forlokkende verdenen med ICO-er for kryptovalutaer – når vi dykker dypt inn i de 5 beste prosjektene som er klar til å sette fyr på investeringsporteføljen din det kommende året. Krypto presale-prosjekter er ofte noen av de mest lukrative. I tillegg til å være noen av de beste krypto-presale i 2023, inkluderer denne listen også et allerede populært prosjekt som lanserer en helt ny kryptovaluta for sitt økosystem.

Liste over de beste krypto-ICO-ene for 2023

Investorer som ønsker å avdekke de beste krypto-ICO-ene å kjøpe akkurat nå, bør ikke se lenger enn til denne listen. Hvert av de følgende prosjektene gir en unik mulighet til å bli involvert i en bevegelse med høyt potensial i de tidligste utviklingsstadiene.

Med dette i tankene, her er de 5 beste krypto-ICO-ene å kjøpe akkurat nå:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. Polygon (POL)

1. Shiba Memu (SHMU) – en AI-drevet meme-mynt som er klar til å ta av

Shiba Memu er en neste generasjons meme-mynt. Den kombinerer det morsomme fellesskapet av eldre meme-mynter med banebrytende kunstig intelligens. Det gjør den ved å bruke en automatisert markedsføringsprotokoll som kontinuerlig promoterer prosjektet på tvers av sosiale kanaler.

Siden meme-mynter utelukkende er avhengige av egen evne til å få oppmerksomhet på nett, antas Shiba Memu å ha et stort potensial i kryptosfæren. Den bruker naturlig språkbehandling (NLP) for å nøyaktig analysere markedssentiment og gjeldende trender innen krypto. Dette gir intelligente markedsføringskampanjer som driver adopsjon av det opprinnelige tokenet SHMU.

Shiba Memu vil også ha et dedikert AI-dashbord som muliggjør sporing av de nyeste markedsføringskampanjene. Videre kan SHMU-eiere samhandle med Shiba Memu via et grensesnitt i ChatGPT-stil, noe som gir tokenet solid nytteverdi for sitt økosystem.

Hvorfor kjøpe SHMU?

Shiba Memu kan vokse eksponentielt takket være sine automatiserte markedsføringskampanjer. Siden disse kampanjene er drevet ved hjelp av maskinlæring, gjør de til og med Shiba Memu i stand til å kontinuerlig forbedre effektiviteten.

Ikke bare det, men SHMU sine funksjoner gjør den til en av de få meme-myntene på markedet med ekte nytteverdi i Web3. Tokenet har fått inn $2.8m så langt under det nye presale av kryptovaluta, og fremdriften for ICO-en akselererer nå når prosjektet nærmer seg sin første børsnotering med Bitmart.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

2. Chancer (CHANCER) – ubegrensede betting-markeder og de beste oddsene i betting-bransjen på nett

Chancer er raskt i ferd med å bli en av de mest ettertraktede investeringsmulighetene i Web3-verdenen etter å ha fått inn $1.9m  i de tidlige stadiene av krypto-presale. Det nye prosjektet som gir ubegrensede betting-muligheter via tilpassbare betting, veddemål er spådd å være svært forstyrrende for online betting-industrien.

Chancer sin nye ICO-oppføring har gjort det opprinnelige tokenet tilgjengelig til gjeldende pris på $0.011. Denne verdien vil stige til $ 0.021 i løpet av prosessen, og gir en unik sjanse til å kjøpe seg inn i et kryptoprosjekt med høyt potensial i de tidligste utviklingsfasene.

Spillere kan plassere tilpasset betting, veddemål på et hvilket som helst resultat fra den virkelige verden mens de bruker Chancer. Det muliggjør full frihet for betting og veddemål med odds valgt av brukerne, noe som gjør det til et virkelig unikt tilbud. Bets og veddemål kan plasseres på hva som helst, fra enkle sosiale veddemål hele veien til globale begivenheter. Mulighetene med Chancer er imponerende, noe som gjør det til et av de beste krypto-presale å investere i for 2023.

Hvorfor kjøpe CHANCER?

Det opprinnelige CHANCER-tokenet er tilgjengelig til rabatterte priser under det innledende mynttilbudet. Eksperter har antydet at CHANCER kan stige med mer enn 50x i løpet av de kommende månedene og årene, noe som betyr at den pågående muligheten i presale kan være en av de mest lukrative investeringene som finnes.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER, her <<<

3. AltSignals (ASI) – trading-verktøy av industriell kvalitet som gir konsistent fortjeneste i kryptomarkedet

AltSignals er en online trading-plattform som først ble lansert tilbake i 2017. Siden den gang har den blitt en enestående leder innen trading-signaler, og hjelper tradere på tvers av kryptomarkeder med å konsistent tjene avkastning, uavhengig av markedsforhold.

Prosjektet utvikler et banebrytende trading-verktøy for kunstig intelligens kalt ActualizeAI, som forventes å øke nøyaktigheten og frekvensen til trading-signaler som deles med brukerne. Den utnytter NLP og maskinlæring for å levere svært nøyaktige trading-strategier ved å bruke teknologi som vanligvis bare er tilgjengelig for institusjonelle investorer.

Hvorfor kjøpe ASI?

AltSignals sitt opprinnelige token ASI har blitt gjort tilgjengelig til en redusert pris under sin nye ICO. Tokenet gir tilgang til ActualizeAI og en rekke fordeler innenfor AltSignals-økosystemet. ActualizeAI i seg selv kan være en av de mest lukrative bruker-casene for kunstig intelligens, og forventes å revolusjonere kryptohandelen for private investorer.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI, her <<<

4. Metacade (MCADE) – en bred metaversarkade som var vertskap for et av de best presterende presale i 2023

Metacade er en omfattende GameFi-plattform som lanserte sin krypto-ICO tidligere i 2023. MCADE-token-presale fikk inn hele $ 16.4 millioner over 8 investeringsrunder, noe som gjør det til et av årets mest populære krypto-presale så langt.

Siden den gang har MCADE gått fra styrke til styrke. Tokenet ble notert på Bitmart og Uniswap i mai, før det ga avkastning på over 200 %. Metacade sin plattform er nå hjemsted for et økende antall play-to-earn arkadespill, der hvert enkelt spill  gir integrerte token-belønninger for spillerne.

Hvorfor kjøpe MCADE?

Selv om MCADE ikke lenger tilbys til de rabatterte prisene som ble funnet under krypto-ICO, er det fortsatt en av årets mest spennende nye token-lanseringer. Prosjektet tilbyr en rekke mekanismer for inntjening som går langt utover metaversarkaden, og inneholder sosiale miljøer som kan koble Web3-spillere sammen som aldri før. Den modnes fra en av de beste krypto-ICO-ene som det lønner seg å holde et øye med i løpet av de kommende månedene og årene.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper MCADE, her <<<

5. Polygon (POL) – et nytt innebygd token for Polygon-nettverket

Polygon, den markedsledende skalerbarhetsløsningen for Ethereum-økosystemet, kunngjorde nylig at den migrerer alle Polygon-protokoller til null-kunnskapsteknologi. En del av Polygon 2.0-oppgraderingen vil innebære lanseringen av et nytt innebygd token kalt POL. Dette vil bli brukt til å betale valideringsbelønninger, og kan brukes til å betale gassavgifter på nettverket.

POL sitt verktøy betyr at det i hovedsak vil erstatte MATIC-tokenet i Polygon-økosystemet. Det har vært lite informasjon om lanseringen av POL-tokenet utover dette, men spekulanter har bemerket at det kan være en god potensiell investeringsmulighet i de tidlige stadiene.

Hvorfor kjøpe POL?

Uten noen offisiell ICO-dato kvalifiserer ikke POL som en av de beste ICO-kryptovalutaene å kjøpe akkurat nå. Det er imidlertid fortsatt en ny tokenlansering med høyt potensial, og investorer kan gjøre det ekstremt bra ved å kjøpe tokenet etter den første lanseringen.

Hvorvidt MATIC-eiere vil være i stand til å bytte mot POL gjenstår å se, men uten tvil kan POL være en av årets høyest presterende nye tokenlanseringer. Det vil revolusjonere Polygon-økosystemet, og har blitt beskrevet som et «tredje generasjons token» av prosjektet selv.

Konklusjon – hva er den beste krypto-ICO-en å kjøpe?

Det er vanskelig å velge bare én krypto-ICO fra denne listen, siden hvert prosjekt som dekkes tilbyr et enormt potensial for fremtidig vekst. Investorer som ønsker å kjøpe den beste krypto-ICO-en vil tjene på å spre investeringene sine på alle de 5 alternativene, og bygge en mangfoldig portefølje av kryptoprosjekter med høyt potensial i de tidlige stadiene.

Imidlertid er den endelig listen over de beste krypto-ICO-ene å kjøpe akkurat nå som følger:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)

Hvert av disse tre prosjektene tilbyr et unikt sett med funksjoner som virkelig får dem til å skille seg ut fra andre i Web3-verdenen, og til og med alt utenfor. De bruker banebrytende teknologier for å forbedre brukeropplevelsen for svært ettertraktede tidsfordriv. Enten det er Shiba Memu sitt dashbord i ChatGPT-stil, Chancer sine fullt tilpassbare betting-kuponger eller AltSignals sine svært nøyaktige trading-signaler – disse tre prosjektene ser ut til å eksplodere.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen