De 5 beste leiemarkedene å investere i 2023

1. New York City, NY

Det er ingen overraskelse at NYC topper listen vår – det er et av de mest populære leiemarkedene i landet, og har sett noen av de høyeste nivåene av verdsettelse de siste årene. Gjennomsnittsleien for en ettromsleilighet på Manhattan er nå over 3000 dollar, og forventes bare å stige i årene som kommer.

rental

2. San Francisco, CA

San Francisco er et annet ekstremt populært leiemarked, og er også et av de dyreste. Gjennomsnittsleien for en ett-roms leilighet i San Francisco er nå over 3000 dollar, og forventes bare å stige de neste årene.

3. Boston, MA

Boston er et annet flott leiemarked å investere i, og har sett en betydelig styrking de siste årene. Gjennomsnittsleien for en ett-roms leilighet i Boston er nå over 2500 dollar, og forventes bare å stige i årene som kommer.

4. Los Angeles, CA

Los Angeles er et annet flott leiemarked å investere i, og har sett en betydelig styrking de siste årene. Gjennomsnittsleien for en ettromsleilighet i Los Angeles er nå over 2500 dollar, og forventes bare å stige i årene som kommer.

5. Washington, D.C.

Washington, D.C. er et annet flott leiemarked å investere i, og har sett en betydelig styrking de siste årene. Gjennomsnittsleien for en ettromsleilighet i Washington, D.C. er nå over 2400 dollar, og forventes bare å stige de neste årene.

Begynn å investere i et aksjemarked ved å besøke beste-bitcoin-casino.io. Hvis du ønsker å foreta en leieeiendomsinvestering i nær fremtid, bør du vurdere disse topp 5 markedene. Alle har sett en betydelig styrking de siste årene, og forventes å fortsette å prestere godt i årene som kommer.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen