Den beste kryptoen i 2023? Hvordan tidlig deltakelse i presale kan gi 100x eller mer

YieEXooJFFQwe7uwGmDc HFWL71KUsZo3P7nNp3V0DxfgkBwFu8B8BnnXaBqSD41kuVVgxGwesLrIvItXDrR1dt3a2vF 8jZLkmlO1eQhUDCsBmSU7Y4

Mens mange krypto-presale kommer og går, er det bare noen få som holder seg på lang sikt. Et presale som noen investorer allerede har tippet som den beste kryptoen i 2023 er Chancer (CHANCER), en plattform som gir seg ut i den enorme bettingindustrien.

Les videre for å finne ut hva Chancer er, hvorfor den kan være årets beste krypto, og hvorfor 100x avkastning definitivt er innenfor rekkevidde for en investor som er tidlig ute.

Grunnen til at Chancer kan være den beste kryptoen i 2023

Kan fremtiden for betting ligge i den desentraliserte verdenen av blokkjede? Hvis entusiasmen rundt Chancer-presale er noe å gå etter, kan svaret være et rungende «ja».

I 2022 nådde den konvensjonelle bettingindustrien en gigantisk verdi på $ 63.53 milliarder. Imidlertid har industrien blitt selvtilfreds med hensyn til innovasjoner og forbedring av tilbudene sine, noe som ofte etterlater brukerne med mindre enn en tilfredsstillende opplevelse.

Gå inn i Chancer, en ny løsning i sterk kontrast til dette paradigmet med det forstyrrende brukersentrerte designet.

Så hva bringer Chancer til bordet? En desentralisert, peer-to-peer (P2P) bettingplattform hvor brukere ikke bare er enkle spillere, men markedsmakere og sentrale beslutningstakere.

Fra å lage egne betting-markeder til å påvirke hvordan plattformen fungerer, ligger kontrollen i brukernes hender. Chancer er kompromissløst rettferdig og transparent, og prøver å legge kraften tilbake der den hører hjemme: hos brukerne selv.

Denne transformative visjonen har vekket interesse og ført til en bølge av investeringer i det pågående presale, som bare på 6 uker etter lanseringen allerede har fått inn imponerende $953k. Dette har høstet internasjonal anerkjennelse, og Chancer blir nå hyllet som en av de neste store kryptoene på en rekke nettsteder.

Chancer sitt potensial til å oppgradere det tradisjonelle bettingindustrilandskapet er grunnen til at mange fremtidsrettede investorer stempler den som den potensielt beste kryptoen i 2023.

Men det er ikke bare den desentraliserte bettingplattformen som driver interessen. Gjennom presale kjører Chancer en rekke premiedryss hvor hovedpremien er en sjenerøs jackpot på $ 100.000 in Chancer-tokens.

Potensialet for betydelig verdsettelse av CHANCER-tokenet er enormt, og den sterke starten peker mot en eksepsjonelt lys fremtid. 

Hva er Chancer?

Chancer er drømt opp av de innovative hodene til Kelbie-brødrene Adam og Paul. Chancer er en kraft for endring i den ellers statiske betting-verdenen.

Ved å identifisere ubenyttet potensial i en sektor dominert av profittdrevne sentraliserte bookmakere, innså de at en desentralisert P2P-modell kan være svaret mange spillere ser etter.

I kjernen handler Chancer om personlige betting-opplevelser. Plattformen lar brukere sette opp sine egne markeder og satse på praktisk talt hva som helst – fra resultatene av sportsbegivenheter og valg til en innsats på hva som helst blant venner eller kolleger.

Brukere kontrollerer også oddsene sine og velger oppløsningskildene, noe som gir en interaktiv betting-opplevelse langt utover begrensningene til en tradisjonell bookmaker.

I motsetning til disse sentraliserte bookmakerne, som bestemmer oddsen til sin fordel for profitt, opererer Chancer etter en mer rettferdig filosofi.

Det er ingen profittmotiv eller aksjonærer å tilfredsstille; Chancer ønsker ganske enkelt å bygge et mer engasjerende og morsomt betting-miljø hvor brukere over hele verden kan samhandle og ha det gøy.

Chancer sine transaksjoner er bygget på Binance Smart Chain som er raske, offentlige og har nesten minimale gebyrer. Dette blokkjedefundamentet baner vei for Chancer til å utvikle seg til et fullstendig desentralisert økosystem.

Planene inkluderer integrering av desentralisert datalagring, kvadratisk styringsstemmegivning og lar koden være åpen kildekode, noe som legemliggjør Chancer sin forpliktelse til åpenhet og brukermakt.

Hvordan fungerer Chancer?

Sentralt på Chancer-plattformen er CHANCER-tokenet. Brukt til å plassere innsatser, motta utbetalinger og tjene belønninger i Chancer-økosystemet, bør dette verktøytokenet se betydelig etterspørsel etterhvert som plattformen vokser. Under Chancer sitt Share2Earn-program får brukere CHANCER-tokens for å sette opp betting-markeder og oppmuntre til deltakelse. Hvis en markedsmaker har betydelig antall følgere eller en gruppe villige venner, kan de tjene ytterligere CHANCER-tokens for å promotere plattformen.

Heldigvis gjør Chancer det enkelt å dele disse markedene. Integreringen med for eksempel Google sin WebRTC tillater strømming i sanntid sammen med sanntidspoeng og resultater.

Dessuten oppmuntrer Chancer til lojalitet. Det har etablert en ordning som tilbyr rabatterte avgifter til sine mest hyppige brukere, noe som forbedrer deres betting-opplevelse og potensielle avkastning. 20 % av alle smarte kontraktsavgifter blir også tildelt en registrert veldedighet som bestemmes av fellesskapet.

Med en modell bygget rundt inkludering, åpenhet og nytelse for brukerne, virker Chancer klar for eksponentiell vekst i de kommende månedene og årene.

Chancer sin prisprognose 

På det nåværende stadiet 1 av presale ligger Chancer sin token-pris på $0.01, men ved slutten av presale vil den nå $ 0.021 per token, noe som gir den en markedsverdi på $ 31.5 millioner. Det er imidlertid bare begynnelsen.

Analytikere forutser eksplosiv vekst i CHANCER som en av årets beste kryptovalutaer. En 100x avkastning fra den endelige presale-prisen ville gitt en forbløffende markedsverdi på $ 3.15 milliarder. Med et okseløp i horisonten er dette tallet absolutt en mulighet.

Ikke gå glipp av dette – Chancer kan være den beste kryptoen i 2023

Oppsummert representerer Chancer et transformativt sprang i betting-bransjen. Den unike P2P-modellen tilbyr et betydelig avvik fra tradisjonelle betting-plattformer, og potensialet til å forstyrre bransjen massivt gjør Chancer til en av årets beste kryptoinvesteringsmuligheter.

Med analytikere som anslår 100x avkastning, kunne det ikke vært et bedre tidspunkt å investere. Tidlige brukere kan bli de største vinnerne. Med tanke på en mulig markedsverdi på $ 1.5 milliarder i det neste oksemarkedet, vil det bety 100x avkastning fra dagens pris. Kom inn tidlig. Det kan være den smarteste innsatsen du vil gjøre i år.

Du kan ta del i CHANCER sitt presale her.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen