Den juridiske hodepinen for XRP: En gyllen mulighet for Chancer i 2023?

fQMiGu515K7sQk3AvtIsUGd6ED7Zj0uGdbAqTSc61n1vefavLra41fa7goERZEbh kOK80Cy1any9r8JuXxWIT ZFieucDC8b 6SbQ2ikf5WiwBiuuK6sw9COECnPydY QoWz QWPG8SdaaI2rifXU8

Med XRP sin juridiske hodepine som fortsatt pågår, og til tross for en skjellsettende kjennelse – vekker Chancer oppmerksomhet med løfter om en betting-revolusjon. Men mens XRP sin fremtid ser usikker ut, kan den nylige beslutningen gi medvind for Chancer sitt presale og framtidig utvikling. Fortsett å lese for å finne ut hva Chancer er, og hvorfor XRP sin sak kan være gode nyheter for dette innovative prosjektet.

Hva er Chancer?

Bookmakere med mye makt og grumsete praksis har lenge dominert bettingbransjen. Det har imidlertid kommet en ny spiller på banen: Chancer. Chancer introduserer en revolusjonerende peer-to-peer bettingmodell som er klar til å gjøre et gjennombrudd innen online betting.

Chancer tilbyr et levende økosystem der spillere som befinner seg kontinenter fra hverandre kommer sammen, engasjerer seg i, og lager tilpassede bettingmarkeder. Det er mer enn bare betting; det handler om å samle venner og møte andre med felles interesser fra hele verden og ha det gøy, samtidig som man har kontroll.

Åpenhet, rettferdighet og ren nytelse er Chancer sine hovedpilarer. I sterk kontrast til den konvensjonelle bettingscenen hvor huset alltid kommer ut på topp, gjør Chancer det mulig for brukere å være huset. Med denne kontrollen kan spillerne sette sine egne odds, lage egne regler og forutsi utfallet på omtrent hva som helst. Fra å gjette den neste Formel 1-mesteren til hvem som vinner en lokal trivia-kveld – Chancer kan være verten for den.

Det er gründer-brødrene Paul og Adam Kelbie som driver denne revolusjonerende satsingen. De er ikke fornøyd med bare å lene seg tilbake og vente på at investorene skal komme til dem, de har åpnet dørene og invitert alle til å engasjere seg og finne ut mer om deres visjon. Resultatet? Svimlende $ 1.3m har strømmet inn i presale i løpet av bare 8 uker.

Deres kreative geni skinner også gjennom utfordringer som er kuratert for presale – som en krydret utfordring med hete kyllingvinger og en fascinerende FIFA-turnering. Pågående gavedryss har bidratt til å tiltrekke enda mer oppmerksomhet, med en heldig vinner som kan stikke av med $ 100.000 i CHANCER-tokens!

XRP er ennå ikke helt klarert 

Hvor passer XRP sin nylige juridiske hodepine inn i alt dette? Den rettsstridige tangoen mellom Ripple Labs, skaperne av XRP og SEC, har vært et av de mest sette dramaene i krypto-verdenen.

På slutten av 2020 anklaget SEC Ripple Labs for ulovlig å tilby gigantiske $ 1.3 milliarder XRP-tokens, og kalte dem uregistrerte verdipapirer. I en nylig vri i midten av juli ble Ripple Labs klarert for enhver form for uredelighet på offentlige børser. Likevel sa kjennelsen at de brøt verdipapirlovgivningen ved å selge XRP direkte til institusjonelle investorer.

Selv om kryptoentusiaster varsler dette som en seier, er ikke hele saken oppklart. Ripples øverste topper Brad Garlinghouse og Christian Larsen må fortsatt bli fri fra gransking, og SEC kan fortsatt anke. Midt i denne turbulensen har det imidlertid åpnet seg muligheter for Chancer.

Spesielt har kjennelsen gitt en viss klarhet for Chancer angående hvordan CHANCER-tokenet passer inn i det regulatoriske rammeverket. Og mens XRP sin fremtid vingler, kan investorene lete etter nye beitemarker. Chancer sin suksess i presale gjør det til en lovende mulighet for diversifisering som kan sette i gang en bølge av etterspørsel i ICO-en.

Med økt klarhet rundt hva som utgjør en sikkerhet, kan det juridiske landskapet se nye kryptosaker. Ironien er at Chancer sin modell lar betting og krypto satse på utfallet av disse sakene. Potensielt kan den magnetisere tusenvis av nye brukere mens den er forsiktig med å dykke inn i markedet, men ivrige etter å være med i spillet.

Chancer sin prisprognose

For øyeblikket er Chancer priset til $ 0.011 i fase 2. Drevet av Chancer sine episke prestasjoner i presale og en visjon som lover å oppgradere spillindustrien, kan ikke analytikere la være å legge merke til dette.

Prognosene ser bra ut med medvinden fra XRP sin juridiske avgjørelse, noe som gir vind i Chancer sine seil. Eksperter satser på at med Chancer sin plattform som lanseres tidlig i 2024, kan tokenet stige til hele $ 0.50 innen det neste året. For dagens investorer ville det gitt dem en økning på 4445.45 %.

XRP sin prisprognose

For tiden handles XRP til $0.6645, og denne prisen reflekterer en beskjeden nedgang etter kjennelsen. Dommen har oppmuntret til fornyet optimisme, med mange som nå varsler en oppadstigende bane.

Imidlertid kan ikke de potensielle anklagene mot Ripples ledere og den alltid tilstedeværende skyggen av en mulig SEC-anke overses. Disse usikkerhetene kan motvirke og hindre XRP sin pris fra å nå sitt fulle potensial. Gitt kompleksiteten, setter eksperter sin 12-måneders XRP-prisprognose til rundt $ 1.2, eller like under det dobbelte av dagens pris, selv om de er håpefulle.

Er Chancer det beste alternativet?

Oppsummert, mens XRP fortsetter å navigere i urolig juridiske farvann, skinner Chancer med sitt løfte og sin entusiasme rundt presale. Støttet av en forstyrrende visjon, tilbyr Chancer investorer nå en sjelden mulighet til å være en del av noe magisk. Den unike P2P-modellen og karismatiske grunnleggere tilbyr noe annet enn det gjennomsnittlige krypto-presale, og det er et bet som mange ikke vil gå glipp av.

For de som søker den neste store kryptobølgen kan Chancer være svaret de har lett etter. Ikke la muligheten gå forbi, sjekk Chancer sitt presale i dag.

Ta del i CHANCER sitt presale her.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen