Derfor er en efterårstur til Island en god investering

Sponseret

Efteråret er en fantastisk tid at besøge Island på. Det er en tid, hvor mange virkelig mærker trangen til ferie, og hvordan vinteren langsomt kommer snigende. Og selvom Island ikke er en hverken tropisk eller solrig destination som sådan, kan landets mange smukke oplevelser med garanti få dig ud af hamsterhjulet. På den måde kan en rejse bestemt være en god investering for dit mentale helbred. Her finder du tre andre gode grunde til at booke en ferie på Island i september, oktober eller november.

Færre turister og prisbesparelser udenfor højsæsonen

Hvis du ønsker at undgå de store menneskemængder og nyde Island i mere fredelige omgivelser, er efteråret det perfekte tidspunkt at besøge øen på. Efter højsæsonen falder antallet af turister markant, hvilket betyder, at du kan opleve de populære seværdigheder såsom Golden Circle-ruten uden at skulle kæmpe dig vej igennem store menneskemængder. Derudover er der også gode muligheder for at spare penge på både flybilletter og overnatning udenfor højsæsonen. Det er helt sikkert en bonus, for Island er som bekendt ikke en synderligt billig rejsedestination. Dermed vil du få mere for dine penge på turen. 

Mildt vejr og skiftende sæsoner

Efteråret på Island byder på mildt vejr og smukke skiftende sæsoner. Du kan opleve de farverige efterårsfarver, når træerne skifter fra grønt til rødt og gult. Det er en fantastisk tid at udforske naturen på, da vejret er mildt og behageligt. Du kan tage på vandreture i de smukke landskaber, besøge imponerende vandfald såsom Gullfoss og Skógafoss og nyde den friske luft, der findes overalt på Island. Husk dog at pakke en varm trøje og regntøj, da vejret kan være uforudsigeligt. Det gælder dog året rundt, og er ikke noget, som nødvendigvis præger efteråret mere end foråret og sommeren.

Chance for nordlys

Hvis du besøger Island sidst på efteråret, har du en god chance for at opleve det spektakulære nordlys. Efteråret er en af de bedste tidspunkter at se nordlys på Island, da mørket begynder at falde tidligt på aftenen. Du kan tage på nordlysjagt og opleve de smukke farver danse på himlen. Det er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke må gå glip af. Det er værd at tage med, når du overvejer, hvornår du skal besøge Island. Kommer du allerede i starten af september er chancerne for nordlys nemlig betydeligt mindre.

Efteråret på Island er en magisk tid, hvor du kan opleve øen på en helt unik måde. Med færre turister, prisbesparelser, mildt vejr og muligheden for at se nordlys, er der mange gode grunde til at besøge Island i efteråret. Så det er bare med at komme afsted.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen