Få fart på investeringene dine i oktober: De 5 beste krypto-presale 

image 3

2023 har bydd på en rekke spennende krypto-presale som ser ut til å erobre Web3-verdenen i løpet av de kommende månedene og årene. For enhver krypto-investor i tidlige faser som søker større avkastning, kan disse mulighetene være noen av de beste valgene som finnes.

Denne artikkelen vil dykke ned i de grunnleggende målene for de beste krypto-presale i 2023, og gå nærmere inn på hva som kan gjøre dem til så gode langsiktige investeringer.

Liste over de beste krypto-presale i 2023

Disse prosjektene ble gjort tilgjengelig til rabatterte priser under deres krypto-presale prosesser. Hver av dem har skyhøyt potensiale, og leverer etterspurte brukerprodukter med blokkjedeteknologi og en innebygd ressurs som ser ut til å vokse i verdi.

Her er de 5 beste krypto-ICO-ene som er tilgjengelige i år:

  1. Shiba Memu (SHMU) – et AI-støttet meme-mynt-fellesskap
  2. Chancer (CHANCER) – et peer-to-peer online veddemåls- og betting-marked
  3. AltSignals (ASI) – nøyaktige krypto trading-signaler 
  4. Metacade (MCADE) – et omfattende GameFi-metavers
  5. Tenet (TENET) – mer nytteverdi for Liquid Staking Derivatives (LSD-er)

1. Shiba Memu (SHMU) – et AI-støttet meme-mynt-felleskap

I sine tidlige faser har det AI-drevne meme-mynt-prosjektet Shiba Memu allerede skapt overskrifter. Tokenet er tilgjengelig som en del av et godt likt presale der prisen på det opprinnelige tokenet er planlagt å øke daglig i hundre og tjue dager, fra $ 0.011125 til $ 0.0379, for en total økning på 240 % ved slutten av presale 31. oktober.

Ved å bruke naturlig språkbehandling utvikler Shiba Memu sin protokoll for kunstig intelligens, målrettede markedsføringskampanjer, innlegg på sosiale medier og til og med svar på kommentarer fra investorer i kryptovalutafora.

Shiba Memu vil i hovedsak fungere som sin egen markedssjef. Ved å bruke det aller siste innen kunstig intelligens (AI) for å lage en automatisert markedsføringsprotokoll, er den en av de smarteste hundene på blokkjeden – og har potensial til å bli en av de mest omtalte meme-myntene på internett.

Hvorfor kjøpe SHMU?

Med sin sofistikerte AI kan SHMU, det opprinnelige tokenet til Shiba Memu, skille seg fra andre meme-mynter. Ved å satse SHMU får investorer tilgang til et spesialisert AI-dashbord der de kan kommunisere med Shiba Memu direkte og motta en passiv avkastning på beholdningene sine.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

2. Chancer (CHANCER) – et peer-to-peer online betting-marked

Chancer er verdens første desentraliserte bettingmarked som tilbyr splitter nye funksjoner til online bettingbransjen og som ser ut til å stjele showet fra etablerte kanaler. Chancer har allerede fått inn rundt $2.6m i investeringer under presale og øker tempoet som forberedelse til sin første CEX-notering på BitMart.

Chancer er en peer-to-peer (P2P) blokkjede gaming-plattform som forenkler opprettelsen og resultatene av tilpassede bets, veddemål blant brukere. Dette gjør det mulig å få tilgang til flere betting-markeder enn på noen tidligere plattform, inkludert muligheten til å sette innsatser på tilsynelatende tilfeldige utfall som krone eller mynt.

Chancer lar ikke bare spillere plassere innsatser på et hvilket som helst resultat i den virkelige verden, men den fungerer også som et knutepunkt for tilpasset samarbeid for innsats under viktige internasjonale begivenheter. Chancer vil knytte spillere sammen på innovative måter og la dem lage sine egne tilpassede odds, enten de ønsker å satse på PGA Tour eller Champions League-finalen.

Hvorfor kjøpe CHANCER?

Per i dag tror de fleste at CHANCER blir undervurdert under presale. I løpet av de 12 investeringsrundene av presale vil prisen på CHANCER-tokens øke gradvis fra $ 0.01 til $ 0.021. Dra nytte av CHANCER sine lave priser så lenge de varer ved å kjøpe den til den gjeldende prisen på $0.012 før den lanseres på BitMart-børsen.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER, her <<<

3. AltSignals (ASI) – nøyaktige krypto trading-signaler 

Ankomsten av AltSignals i 2017, en online trading-plattform, tillot kryptovaluta-tradere å konsekvent tjene penger ved å tilby presise trading-indikasjoner. Prosjektets mål er å utvikle de beste algoritmiske trading-verktøyene som er tilgjengelige. AltAlgoTM, et proprietært verktøy, ga 10.000 % avkastning for Binance Futures i 19 forskjellige måneder med en nøyaktighetsgrad på 60 %.

For å forbedre presisjonen og regelmessigheten til trading-signaler som deles med brukerne, lager AltSignals for tiden et teknisk analyseverktøy av industriklasse som bruker kunstig intelligens-teknologi. ActualizeAI, en ny teknologi, forutser markedsbevegelser ved hjelp av prediktiv modellering og bruker naturlig språkbehandling (NLP) for å gi sentimentanalyse.

Hvorfor kjøpe ASI?

Tilgang til ActualizeAI kan oppnås direkte ved å bruke ASI, det opprinnelige tokenet for AltSignals. Det vil bli gitt et livslangt abonnement til investorer som har minimum 50.000 ASI,  med tilgang på et av de mest banebrytende verktøyene i verden for handel og trading med kryptovaluta. Med dette instrumentet kan investorer lønnsomt navigere i markedsvolatilitet over tid.

Foreløpig er AltSignals det eneste prosjektet i sitt slag i kryptovalutamarkedene. En betydelig sum penger har blitt investert i dette under presale av det opprinnelige tokenet, selv om prisen på ASI fortsatt bare er $0.01875. Dette kommer til å øke til $0.02101 snart, så dette er siste sjanse til å få ASI til en redusert pris.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI, her <<<

4. Metacade (MCADE) – et omfattende GameFi-metavers

Metacade er et omfattende virtuelt gaming-miljø som gir en overflod av spillopplevelser. Hvert spill har play-to-earn-elementer, slik at spillere kan avansere gjennom favoritt-titlene sine og nyte spillet mens de samtidig tjener MCADE-tokens.

Plattformen debuterte tidlig i 2023 etter et meget vellykket presale av kryptovaluta. I løpet av åtte presale-faser fikk MCADE inn totalt $ 16.4 millioner og notererte det opprinnelige tokenet på to av de beste børsene. Siden den gang har MCADE sett tre ganger så mye vekst på det åpne markedet, og har vært et knutepunkt for GameFi-aktivitet.

Hvorfor kjøpe MCADE?

Etter avslutningen av sitt kryptovaluta-presale i mai er MCADE nå tilgjengelig for kjøp på det åpne markedet. Investorer kan dra nytte av innsatstjenester på Metacade-plattformen og kjøpe MCADE på Bitmart eller Uniswap.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper MCADE, her <<<

5. Tenet (TENET) – mer nytte for Liquid Staking Derivatives (LSD-er)

Tenet har utviklet en stablecoin-protokoll som fastsetter verdien av den digitale valutaen til $ 1 ved å bruke LSD-er som motvekt. Gjennom Tenet-plattformen kan brukere trade derivatkontrakter mot direkte profitt, produsere Tenets stablecoin i bytte mot LSD-er eller ganske enkelt satse eiendelene sine for å få en større inntekt.

Tenets opprinnelige stablecoin LSDC gir lån med 0 % rente som er helt bærekraftige. Videre er det den eneste stablecoin som ikke bruker sikkerhet i form av en sentralisert stablecoin. For å illustrere er to stablecoins oppført her utstedt av sentraliserte selskaper: DAI, en pålitelig og utprøvd desentralisert stablecoin bruker USDC, Pax Dollar, BTC, ETH og mer.

Hvorfor kjøpe TENET?

En av de mest ettertraktede utviklingene i kryptovaluta-verdenen i det siste er flytende innsats. Ved å multiplisere avkastningen på eiendeler, utveksle avkastningsgenererende eiendeler i kjeden og trade for andre eiendeler, tillater LSD-er porteføljediversifisering uten å fjerne eksponeringen mot det første tokenet. Den lar til og med forbrukere ta ut en eiendel mens den passivt produserer avkastning.

Hva er det beste krypto-presale å investere i for oktober 2023?

Hvert krypto-presale på denne listen har kommet så langt fordi de tilbyr noen svært tiltalende produkter til Web3-fellesskapet. Hele listen oser av kvalitet, men de tre tilgjengelige krypto-presale som er mest lovende i år er:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)

Sørg for å sjekke ut hvert av prosjektene som er oppført her. Tidligere prognoser tyder på at en diversifisert portefølje som inkluderer disse prosjektene kan gjøre det veldig bra i mer optimistiske markedsforhold i løpet av de kommende årene.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen