Frykt for å gå glipp av noe? Ikke gå glipp av de 4 beste meme-myntene i september!

a3KLjHEGmtPcaE fDJkdfMI SCTA2c0hksg7HsU6a9dfbVuD2ZYUdn6d05aQP14rKluYydV1KKEzPn4mMWG694KPpPGajsCtJ2CQ4aPTkPOfJOKm

De beste meme-myntene tilbyr mer enn bare noe som er hausset opp  generert av frykten for å gå glipp av noe («FOMO»). Imidlertid oppmuntrer FOMO også investorer til å fortsette å søke etter den neste upolerte diamanten som vil gi stor avkastning.

Nøkkelen til å investere i meme-mynter er å identifisere hvilke som tilbyr både nytte- og langsiktig verdi – og skaffe seg dem før de blir populære blant private investorer og prisene skyter i været.

Vi har gjort arbeidet med å identifisere de beste meme-myntene for september 2023, og dette er meme-myntene som mest sannsynlig vil gi rask profitt:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Dogecoin (DOGE)
  3. Floki Inu (FLOKI)
  4. Pepe (PEPE)

Les videre i denne artikkelen for å lære mer om vår liste over de beste meme-myntene du kan kjøpe i år.

1) Shiba Memu: omdefinerer meme-mynter med AI

Shiba Memu (SHMU) er kremen av de beste nye meme-myntene for 2023. Hvorfor? Shiba Memu går utover det tradisjonelle meme-mynt-paradigmet ved utelukkende å stole på  maskinlæring for å beholde verdien.

Men i tillegg kombinerer Shiba Memu den sjarmerende appellen til meme-mynter med kunstig intelligens (AI) og naturlig språkbehandling (NLP) for automatisk å justere markedsføringsstrategien for innhold på tvers av nettplattformer.

Protokollen vil drive sine AI-aktiverte markedsføringskampanjer for sitt SHMU-token, engasjere brukere på tvers av fora og sosiale medieplattformer og produsere originalt Shiba Memu-innhold for online distribusjon. Dessuten vil protokollen kunne finjustere markedsføringsstrategien og forbedre den over tid, uavhengig av markedssentiment – takket være de avanserte AI-algoritmene. 

Shiba Memu sitt AI-drevne verdiforslag og uimotståelige virale meme-myntsjarm kan sørge for at SHMU-tokenet skyter i været og  til topps på meme-myntlistene. Shiba Memu sin prisøkningsmekanisme i presale har tiltrukket seg betydelig interesse fra investorer, noe som har ført til at utviklingsteamet har forlenget presale med ytterligere 120 dager.

Jo tidligere man foretar investeringer i Shiba Memu, desto mer avkastning kan opptjenes før prosjektet lanseres på BitMart om kort tid.

Under presale er SHMU-tokenprisen programmert til å øke med $ 0.000225 daglig. Mekanismen belønner de som er tidlig ute med å støtte Shiba Memu med en ekstraordinær avkastning på 240 % som praktisk talt er låst inn.  Samtidig gir den presale-investorer jevn fortjeneste avhengig av når de blir med.

Shiba Memu vil også tilby en mulighet for innsats som SHMU-eiere kan benytte for å tjene en passiv inntekt.

Shiba Memu er planlagt notert på BitMart. Med andre oppføringer i sikte, kan SHMU-tokenprisen oppnå rekordøkning før neste oksemarked. Det er svært sjelden at meme-mynter med dette nivået av nytteverdi og innovasjon blir lansert, og det er enda sjeldnere å finne en meme-mynt til en så nedsatt pris i presale.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

2) Dogecoin: Fortsatt kongen av meme-mynter etter alle disse årene

Dogecoin (DOGE) kom inn på kryptoscenen i 2013, og selv om statusen som den «den beste meme-mynten» kan bestrides, er den på listen over topp 10 meme-mynter. Ingen kan tvile på den massive oppmerksomheten og den astronomiske prisøkningen den har oppnådd så langt.

Det som opprinnelig en gang ble lansert som en spøk har utviklet seg til en rask, sikker og effektiv betalingsmåte. Og denne brukes av millioner av Dogecoin-eiere for å betale for varer og tjenester på tvers av online og offline plattformer over hele verden.

Selv om Dogecoin har falt med over 90 % siden den nådde sitt toppnivå sist mai 2021, er statusen som den største meme-mynten etter markedsverdi trygg for nå. Men mens DOGE-prisene er klar til å ta seg opp igjen må investorer dempe forventningene sine – det vil kreve milliarder i ny kapital for å bryte det tidligere toppnivået.

3) Floki Inu: Nykommer som satser på et dedikert fellesskap

Floki Inu (FLOKI), oppkalt etter Elon Musk sin hund, var blant avlingen av meme-mynter som dukket opp fra pandemiens heftige dager i 2021. Den har siden blitt en av de beste meme-myntene for nykommere å investere i, med sitt sterke fokus på fellesskap som driver prosjektets fremgang.

Som Dogecoin har Floki Inu utviklet seg fra en typisk meme-mynt til et seriøst prosjekt som bygger en robust Web3-infrastruktur med GameFi, DeFi og NFT-verktøy blandet med litt meme-magi. Prosjektet vil lansere Floki «Inuversity», en blokkjede utdanningsplattform, og Valhalla, en metavers play-to-earn gaming-opplevelse.

Floki Inu sitt tilbud utvides, sammen med det dedikerte fellesskapet. Alle tegn peker på en lys fremtid for FLOKI, noe som gjør den til en av de beste meme-myntene å investere i.

4) Pepe: Meme-mynt-sensasjonen i 2023

Pepe (PEPE) er en meme-mynt inspirert av det legendariske internett-memet Pepe the Frog, som skjøt i været til sitt toppnivå sist i mai 2023. Siden den gang har prosjektet med froske-tema kjølt seg ned og falt med så mye som 80 % fra toppnivået til sitt nåværende trading-nivå på $ 0.0000007–$ 0.0000010.

Som de fleste meme-mynter er PEPE nesten utelukkende opprettholdt av fellesskapet. Mens Pepe sitt nettsted sier at tokenet ble laget utelukkende for underholdningsformål, er det vanskelig å argumentere med hvordan den har fanget hjertene til investorer over hele verden.

Imidlertid er det fortsatt tidlig for denne meme-mynten. I likhet med Dogecoin og Floki Inu, kan Pepe utvikle seg til en komplett blokkjedeprotokoll med potensial til igjen å nå toppen  av rangeringen over meme-mynter.

Konklusjon: Hvilken meme-mynt er den beste å kjøpe i 2023?

Hvert prosjekt på listen vår tilbyr nytteverdi, potensial og handling som investorer kan plassere sitt håp på for positive prisutviklinger i de kommende årene.

Tatt i betraktning det unike verditilbudet, lav markedsverdi og stor aktivitet i presale, har Shiba Memu et enormt potensial i forhold til prosjekter som ble lansert for en tid tilbake. Det er ingen overraskelser her – Shiba Memu viser seg som den mest lovende til å være en av de beste meme-myntene å legge til porteføljen i 2023.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen