Hvor viktig er bærekraft for deg?

Denne artikkelen er sponset

Bærekraft er noe som bør være viktig for alle, og selv om det kanskje ikke er noe du tenker så mye på, eller prioriterer, så er det vel greit å kunne gjøre noen enkle og gode valg? Det er vanskelig å forestille seg hvor mye man som et enkelt menneske kan påvirke miljøet, men vi har alle en påvirkning. Da er det kanskje på tide å starte med å gi litt tilbake? Eller begynne å se på hvilke muligheter man har til å gjøre hverdagen grønnere?

Sånn sett er jo strøm noe av det som vi omgir oss med i hverdagen, og som kan ha en stor innvirkning på en grønnere hverdag. En ting som er enkelt å gjøre er å velge en avtale med opprinnelsesgarantier. Opprinnelsesgarantier sikrer at det blir produsert like mye fornybar energi som det du forbruker. Ved å velge opprinnelsesgarantier tar du et aktivt valg i kampen for et bedre miljø. Dersom du ikke allerede er kunde hos GNP Energy bør du vurdere sterkt å bytte. I dag kjøper GNP Energy opprinnelsesgarantier fra nordisk vannkraft. I tillegg til at de kan garantere 100% fornybar energi, samt har gode strømavtaler og priser har de også i 2024 lansert et samarbeid med den grønne mobilselskapet Release.

For deg som ønsker en grønnere hverdag

Release er et ganske nytt mobilselskap som kjemper for ansvarlig og miljøvennlig forbruk. De pusser opp brukte telefoner og leier dem ut til sine kunder, med abonnement. På den måten kan alle få en god telefon til en bedre pris, og samtidig bedre samvittighet. Fordi mobiler inneholder grunnstoffer som det kan det bli mangel på i fremtiden, fører denne måten å gjenbruke telefoner på til at knappe ressurser utnyttes på en bedre måte. Da sløser du verken med egne penger eller jordens ressurser.

Om du er bekymret for dekning eller kvalitet, så ikke vær det. Release benytter seg av Telenors 5G-nett, som rett og slett er det beste i landet. Du får altså dekning av høyeste kvalitet, samtidig som du vet at du har gjort en innsats for å få en grønnere hverdag.

GNP Energys samarbeid

Dersom du blir kunde hos GNP Energy får du miljøbevisste produkter fra Release til redusert pris. Og dersom du ønsker strøm fra fornybare kilder er dette også fullt mulig for å få en enda mer klimavennlig hverdag.

På denne måten sparer du både penger og miljø med strømavtale fra GNP Energy og mobilabonnementet fra Release. GNP Energy er jo tross alt et strømselskap som har noen av de laveste prisene for strøm i landet, så det er mange gode grunner til å bli kunde. Og best av alt? Du kan ringe, bruke strøm og alt det, med virkelig god samvittighet.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen