Hvordan fungerer Crypto Trading Bots og er de verdt det?

Beskrivelse: Finn ut hva kryptohandelsboter er, hvordan de fungerer og hvordan de kan hjelpe deg med å tjene penger. Lær hvordan du oppdager svindel med kryptohandel bot.

Hva er Crypto Bots Trading

Crypto bots trading er akkurat hva det høres ut som. Det bruker bots til å handle kryptovalutaer. Men hvordan fungerer disse botene og er kryptohandelsboter lønnsomme? Det er det vi skal utforske i dag.

Bots for handel med krypto er AI-algoritmer som følger et sett med regler for å forutsi bevegelser på markedet. Når de angitte kriteriene er oppfylt, utfører de handelen på dine vegne.

Kryptohandelsbots kan være en stor ressurs å handle med, siden de kan utføre en kommando på millisekunder, mens mennesker trenger et sekund eller to for å gjøre det. På denne måten kan bots som handler med krypto gripe unike muligheter på markedet.

Selvfølgelig må du angi kriterier som skal oppfylles før boten kan begynne å handle. Og for nybegynnere i bransjen kan dette være litt vanskelig å gjøre. Men det er roboter som kommer med forhåndsinnstilte regler, en nisje i bransjen som retter seg mot nybegynnere.

Er kryptohandelsboter lønnsomme?

Når det gjelder handelsboter, har kryptoindustrien sannsynligvis perfeksjonert dem. De har blitt brukt tidligere i Forex-handel, men aldri på dette nivået.

Det ærlige svaret på spørsmålet om hvor lønnsomme kryptohandelsboter er: de kan absolutt være lønnsomme. Men la oss gå i dybden her. For å virkelig forstå hvordan de fungerer, må du først kjenne markedet. Du trenger ikke å være en ekspert, men du må ha en grunnleggende forståelse av mekanismene bak. Det finnes mange en nybegynnerguider til kryptovalutaer 2023 som hjelper deg med å komme i gang.

Handel med kryptoboter lar deg automatisere handelsprosessen. Men før dette kan skje, må du sette opp reglene som den automatiserte kryptohandelsboten skal følge. Og mens trading bots crypto for nybegynnere kommer med forhåndsinnstilte kriterier for handel, må du kunne justere dem etter hvert som markedet vokser og uunngåelig endres.

Kryptohandelsbots kan gjøre livet ditt enklere hvis du ikke har tid til å handle hver dag. De er også et flott verktøy hvis du blir følelsesmessig investert og er tilbøyelig til å gjøre feil som kommer med store kostnader. Bots opererer under et strengt sett med regler og er følelsesløse. Dette er deres største fordel.

Deres største ulempe er imidlertid at de ikke kan analysere markedet like godt som mennesker. Selvfølgelig kan de lære gjennom avanserte algoritmer, men for avanserte tradere er dette kanskje ikke nok. Og du må være forsiktig med oppdateringene. Noen ganger kan en feil kodelinje koste deg mye penger.

Gjennomgang av kryptohandelsboter

I den æra av internett er det enkelt å se etter andre tilgjengelige alternativer på markedet, se kryptohandelsbot anmeldelse og forstå hva som er de beste botene for kryptohandel. Du kan også lett bli lurt hvis du ikke er forsiktig. For hver legitime kryptohandelsbot der ute, er det tre falske. Så vær oppmerksom.

Falske kryptohandelsboter

Hvis du følger kryptonyheter, husker du sannsynligvis 1K Daily Profit scam eller Bitcoin Circuit fake – nyheter. Disse falske kryptohandelsbotene var en game-changer i måten du beskytter deg mot disse svindlerne.

Før du velger en handelsbot, sjekk nettstedene som cryptodaily.se for å finne ut om boten er lovlig eller ikke. Du kan også se hva Trustpilot- eller Reddit-brukere har å si om en handelsbot som du tror vil passe godt for deg.

Gå dessuten gjennom nettsiden grundig. Det er ofte små ting som kan vise deg hvilken bot som er en svindel, og hvilken som ikke er det. Hvis de for eksempel garanterer fortjeneste, er det et tydelig rødt flagg. Volatiliteten i kryptomarkedet er høy, noe som gjør det usikkert.

Et annet tydelig tegn på at noe er galt er når de lover latterlig høy avkastning, opptil $800 daglig på en investering på $250. Dette er sjelden sannsynlig og hver dag er definitivt umulig. Til slutt, stol på instinktene dine. Hvis du synes at noe er mistenkelig med en kryptohandelsbot, gå videre.

Beste kryptohandelsboter

Det er gratis kryptohandelsboter og de som du må betale for. Det er de som tar en prosentandel av handlene dine og de med faste avgifter. Du må også vurdere hva du får for pengene.

Pionex ser nå ut til å være den beste handelsboten. Gebyrene deres er rimelige – 0,05% handelsgebyr og det kommer med 16 forhåndsbygde handelsalternativer. Det er lav risiko, men de forhåndsbygde alternativene må brukes så snart de blir levert. Det er ikke rom for tilpasning.

image

En annen bot som er populær er CryptoHopper. Dette er et bedre alternativ enn Pionex hvis du vil sette dine egne regler. Det er fortsatt maler, men du kan konfigurere dem etter dine behov. De tilbyr et alternativ for backtesting, som er flott for nybegynnere. Dette er en gratis kryptohandelsbot, men det er også forskjellige prisplaner for å låse opp tilleggsfunksjoner.

image 1

Når vi snakker om de beste gratis kryptohandelsbotene, er et annet alternativ Zignaly. De har ikke en månedlig abonnementsavgift, men du må kanskje betale for signaler. Eller du kan bruke de som er gratis. Er du nybegynner, tilbyr de kopihandel, og for avanserte brukere er det mulighet for å selge signalene dine.

image 2

Hvis du leter etter en god arbitrage-bot, er Bitsgap sannsynligvis en av de beste på markedet. Men hvis du ønsker å bygge og selge dine egne bots, så er Trality løsningen for deg.

image 3

Det er mange kryptohandelsboter på markedet som passer til forskjellige handelsstiler og preferanser. Det er viktig å gjøre din undersøkelse, se hvilken du tror passer best til dine ferdigheter og stil, og så kan du investere i det.

Author
Sigrid Jonasson

Strategisk prosjektrådgivning: Endringsledelse i blockchain, Business cases. Sander var dypt involvert i lansering og bygging av løsninger for flere blokkjedeprogrammer som et delt offentlig nettverk. Han har ledet prosjekter i matriseorganisasjoner i ulike deler av Norden. Bransjeerfaring: PR, finanssektor og IT.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen