Hvordan kvalifisere for slankeoperasjon?

a1

I dag, vi vil svare på et par spørsmål, starter med «hvor mye overflødig vekt trenger jeg for å kvalifisere for slankeoperasjonskirurgi», men se også på det hete temaet å ha slankekirurgi i utlandet i Europa, spesielt i Latvia.

Kvalifisering parametere

BMI, kroppsmasseindeksen, målt og analysert av fagpersoner, kan fortelle om du har en sunn vekt eller ikke. Ikke alle menneskers sunne BMI er den samme, alder, muskelmasse, beinstruktur osv. spiller også en rolle.

Alder spiller også en rolle – med tenåringer som fortsetter å slite med høy BMI gjennom årene, det er, har en kroppsmasseindeks over 30, til tross for deres sunne livsstil.

Vektrelaterte sykdommer+BMI 35-39 kvalifiserer også, så hvis kroppsmassen din faller mellom disse tallene og du lider av for eksempel type II diabetes, søvnapné, høyt blodtrykk eller andre fedme-induserte helseproblemer, gjør du en høyst sannsynlig kandidat.

Kontakt fagfolk, de vil hjelpe deg med å bestemme. Start med fastlegen din, og hvis de har blitt enige om at en slankekirurgi vil passe deg, prøv å finne en eller flere klinikker du kan kontakte for videre analyse.

Enten du vurderer slankeoperasjonskirurgi i utlandeteller i ditt eget land, de første som kontakter for samtale og analyse er fastlegen din, kostholdsekspert og selvfølgelig, det profesjonelle personalet på sykehuset du vurderer. I vårt tilfelle, bare se på hjemmesiden vår og kontakt sykehuset vårt i Riga for alle spørsmål.

Slankeoperasjon i Europa

Enten du fremdeles bestemmer deg mellom mulige klinikker eller bare surfer, Vi anbefaler på det sterkeste å gå lenger enn Europa. Hold de lange reisene for fremtiden, og velg i stedet korte flyreiser og enkel logistikk.

For eksempel, i Latvia, koster slankeoperasjonskirurgi en god halvdel mindre enn i noen privat klinikk i Storbritannia og Sveits, og det vil være mindre enn 2 h direktefly fra London til Riga. Ingen problemer, og du sparer mye penger, både på reiseutgifter og kirurgi.

Slankeoperasjon i Riga

Riga-klinikken vår er den fineste i Latvia, og med bare en smule skryt – i Europa, spesielt når tall vurderes, det være seg våre priser på bariatrisk kirurgi eller statistikk over vellykkede operasjoner og glade pasienter.

Men nok av å svinge vår egen hale, gå videre, Les noen Slankeoperasjon Riga-anmeldelserog se hva pasientene våre både fra Storbritannia og andre europeiske land har å si.

Å ha en slankeoperasjonskirurgi i Europa er en allerede steget og likevel svevende stjerne.

Og med den berettigede trenden, når det gjelder slankeoperasjon, Latvia kan rett og slett ikke kastes til side, så det vi vil ha deg til å ta med deg fra denne korte artikkelen er at hvis du tenker eller allerede har blitt ansett som en kandidat til en slankekirurgi, vurder Europa, og Latvia, og oss.

Eventuelle ytterligere spørsmål du måtte ha, ikke nøl med å kontakte oss. Ha en flott dag!

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen