Investorer fra Norge griper siste sjanse til å kjøpe historisk ICO før notering på børs

image

Helt fra oppstarten som den opprinnelige kryptovalutaen, til den nylige godkjenningen av en ETF av SEC, fortsetter Bitcoin å sette standarden for kryptomarkedet – og skaper en rekke omveltninger og revolusjoner.

Nå sørger Bitcoin Dogs for den rene feststemningen ettersom den skriver historie som den første ICO-en noensinne som er mintet på Bitcoin-blokkjeden. Den er ikke bare banebrytende, det ser ut til at den vil ri på og/eller utløse en NFT-renessanse innen sosial blokkjede-gaming. Men hvordan?

Bitcoin Dogs sitt presale roper et høyt og tydelig «kom og hent meg» til investorer, som i løpet av de siste par dagene har vekket redselen for å gå glipp av noe blant investorer fra Norge.

Presale har allerede fått inn $ 9,7m, og for å være en del av denne historiske ICO-en lukkes vinduet raskt før presale fullføres 15. mars og noteres på børs like etter.

Hva er Bitcoin Dogs?

Bitcoin Dogs er et fantastisk Web3-smørbrødbord av kryptomynter, en GameFi-opplevelse og en eksklusiv NFT-samling bygget på gudfaren til alle blokkjeder, Bitcoin.

0DOG-tokenet, det opprinnelige tokenet til Bitcoin Dogs-økosystemet, gir drivstoff og livsnerve, slik at brukerne får tilgang til belønninger og kan delta i styringsbeslutninger.

Bitcoin Dogs sosiale gaming-opplevelse er en overbevisende blanding av nostalgi, og minner om 90-tallets store Tamagotchi-mani kombinert med konkurranseelementene som tilbys av Axie Infinity, alt for å gi en interaktiv og potensielt lukrativ spillopplevelse. Spillere oppdrar, trener, utvikler seg og konkurrerer med sine digitale hunder mot andre spillere for å tjene det svært så attraktive 0DOG-tokenet.

Som om ikke det var nok til å bli imponert, lager Bitcoin Dogs en unik, eksklusiv NFT hundekolleksjon med 10.000 lodne venner. Laget via den innovative Bitcoin Ordinals-protokollen, og med eksperter som spår en NFT-renessanse i 2024, har denne samlingen den rette kombinasjonen av ny teknologi og ideell markedstiming for å være de NFT-ene som alle skulle ønske de hadde kjøpt.

Hvorfor appellerer Bitcoin Dogs til investorer fra Norge?

Bitcoin Dogs sørger for å øke pulsen på blant investorer i Norge, hvor potensialet til Bitcoin Ordinals allerede har slått til. Etter at den nye NFT-plattformen ble lansert i 2023, har den vokst fra et proof-of-concept-prosjekt til et DeFi-økosystem med over $ 2.25 milliarder i totalverdi, Total Value Locked (TVL), takket være backing-to-beat-all-backing av Bitcoin, som nylig klarerte $ 60.000. I mellomtiden vokser BRC-20-mynt-økosystemet på samme måte og har en markedsverdi på over $ 3 milliarder.

Bitcoin Dogs sin appell og potensial var tydelige da startpistolen på ICO-en ble avfyrt. Med $ 1 million i likviditet innen 24 timer etter lansering, ser mynten seriøst  undervurdert ut til dagens pris på $ 0,0404, siden den kan gi drivstoffet som får NFT-brannen 2024 til å brenne lystig.

Med et fall i salget i 2023 fra et handelsvolum på $ 23.7 milliarder i 2022, ser det ifølge Cryptoslam ut til at det globale NFT-markedet gjenoppstår. Med store merker som Starbucks, Adidas og Nike som opprettholder troen på NFT-er, er CoinDesk og Forbes blant bransjepublikasjonene som spår en renessanse for NFT-er. Bitcoin Dogs har alle ingrediensene som trengs for å bli den neste Bored Ape Yacht Club.

Er Bitcoin Dogs en god investering i 2024?

Som mange kanskje vet, blir kryptomarkedet ganske opphisset av en første aktør, og Bitcoin Dogs kartlegger nytt territorium som leder av flokken, og utforsker en ny verden av presale-tokens basert på Bitcoin-blokkjeden. Denne prestisjen alene vil sannsynligvis drive etterspørselen etter 0DOG-tokens i fremtiden, for ikke å snakke om resten av dette rødglødende presale. At det har fått inn $ 9,7m  i løpet av bare 4 uker sier alt.

Med 900 millioner 0DOG-tokens preget for å gjenspeile det omtrentlige antallet hunder i den virkelige verden, har presale allerede sendt bølger gjennom investorfellesskapet fra Norge. Investorer i presale trenger ikke bekymre seg for at børsene blir oversvømmet med gjenværende tokens når presale avsluttes; overflødige mynter vil brennes for å opprettholde knapphet og prispress.

Mer enn 110.000 følgere på Twitter og nesten 20.000 medlemmer av Telegram-fellesskapet kan ikke ta feil. Og det samme gjelder mengden av influencere som lovpriser Bitcoin Dogs, nemlig @MrX_Crypto og @BscGemsX1000.

Siste sjanse, ikke gå glipp av dette!

Timeglasset i presale har nesten gått tomt, med sluttdato 15. mars og børsnotering like etterpå. Dette betyr at investorer som ennå ikke har fått tak i 0DOG-tokenene sine, står i stor fare for å gå glipp av dem.

Hvis du gikk glipp av den første bølgen av Bitcoin-feber eller CryptoPunks-revolusjonen før 2021-markedet, ikke gjør den samme tabben en tredje gang. 0DOG kunne ikke være enklere å kjøpe, så bli med i Bitcoin Dogs-flokken i dag, nyt dette potensielt transformerende nye prosjektet, og bli en del av historien.

Klikk deg gjennom for å besøke, og kjøpe 0DOG på nettstedet til Bitcoin Dogs.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen