Kampen mellom meme-myntene. Hvordan står Shiba Memu sammenlignet med AIDoge og Dogecoin?

3TIfoHFibJlgUlu5XD3ztyQIsyLaqYnZP4soHQZ QUWnCF8HsiXcurGMOsXZZivkZWC idSiLx50Gttk9L IqwQ6uEjjOpFAVKkuWjLeAG7oA

Meme-mynter er veldig alminnelige i disse dager. De fleste eksisterer som et verktøy for spekulasjoner, noen brukes som betalingsmiddel og noen eksisterer utelukkende for underholdning. Enda sjeldnere er meme-myntene som faktisk har nytteverdi og langsiktig vekstpotensial som en kryptoinvestering.

Shiba Memu, AIdoge og Dogecoin er blant de mest omtalte meme-myntene på kryptomarkedet. Hvilken av disse hundene kan løpe fortest i årene som kommer? Denne artikkelen vil utforske hvilken meme-mynt som kan være den beste investeringen i 2023.

Hva er Shiba Memu?

Shiba Memu (SHMU) kan høres ut som enda en morsom «hundemynt», men det er mer ved den enn man kan oppdage ved første øyekast. Den har alle de humoristiske og virale egenskapene til en tradisjonell meme-mynt med kurs oppover, men med det enestående forstyrrende potensialet til kunstig intelligens (AI).

Shiba Memu er i forkant av AI-revolusjonen. Mens tradisjonelle meme-mynter i stor grad er avhengige av menneskelig markedsføring og PR-innsats for å opprettholde fremgangen deres, vil Shiba Memu i hovedsak produsere sitt eget innhold, engasjere seg med brukere på nettplattformer og markedsføre SHMU-tokenet. Dette gjøres ved hjelp av avansert naturlig språkbehandling (NLP) og algoritmer for sentimentanalyse, drevet av AI.

Shiba Memu er en sniktitt på hvordan AI kan forstyrre blokkjede i de kommende årene. Den har alle egenskapene til en enorm, langsiktig kryptoinvestering – en krypto-enhjørning med ornamentene og den virale appellen til en meme-mynt.

Kan Shiba Memu handles for $ 0.50 innen 2025?

$ 0.50 er innen rekkevidden til Shiba Memu som fortsatt er i fasen av presale. Etterspørselen etter tokenet har blitt drevet av en overbevisende mekanisme med daglige SHMU-prisøkninger på $ 0.000225 gjennom presale-prosessen.

Det tar Shiba Memu-prisen fra $ 0.011125 ved lansering til å avslutte på $ 0.0379 når presale avsluttes. Det betyr at de som var tidligst ute med å skaffe seg tokenet vil ha en massiv 240 % avkastning når tokenet lanseres, og oppmuntrer kjøpere som vil ha en daglig fortjeneste til å handle raskt.

Mekanikken som får folk til å føle at de går glipp av noe, belønner presale-investorer med programmerte prisøkninger, slik at flere interesserte deltakere kan konsolidere sine SHMU-beholdninger. Shiba Memu sitt presale har blitt utvidet til 120 dager, og gir nyere deltakere en sjanse til å oppnå en omtrentlig avkastning på 119 % før BitMart-noteringen.

Shiba Memu er den første meme-mynten som krysser grensene mellom krypto og AI. Shiba Memu sitt verdiforslag kan være banebrytende for krypto og AI, og gi SHMU-eieren en formidabel mulighet til å produsere betydelig avkastning. AI forventes å vokse med 37 % årlig fra 2023 til 2030.

Hva er AIdoge?

AIdoge er en annen meme-mynt som utnytter kunstig intelligens for å gjøre det mulig for brukere å produsere og distribuere virale memer. AIDoge-algoritmen henter data fra kryptofora og nettplattformer for å generere memer, og utnytter kraften til meme-magien for å opprettholde interessen og øke tokenprisene.

Memes er en viktig del av internettkultur og markedsføring av krypto, men å skape vellykkede memer krever mye innsats. AIdoge som blir drevet av sin AI-aktiverte meme-generator, vil gjøre det enkelt for fellesskapsmedlemmer å spre virale kampanjer på tvers av viktige sosiale medieplattformer og kryptofora. Lanseringen av presale har fått inn cirka  4 millioner dollar i finansiering, noe som indikerer den voksende etterspørselen etter AI innen krypto.

Kan AIdoge handles til $ 0.50 innen 2025?

AIDoge sin innovative AI-fokuserte tilnærming til meme-generering kan skape gjentatte kontinuerlige positive tilbakemeldinger i de kommende årene, noe som gjør den til en av de beste meme-myntene å investere i sammen med Shiba Memu. Kombinasjonen av krypto, AI og meme-kultur på internett plasserer AIdoge innenfor rekkevidde til å oppnå betydelig avkastning etter lansering, og kan potensielt handles på rundt $ 0.0003-nivået ved slutten av presale-fasen.

Hva er Dogecoin?

Hvem kunne ha trodd at en meme-mynt laget som en «vits» i 2013 ville vokse til en markedsverdi på $ 88.8 milliarder på toppnivået i mai 2021? Det er historien om Dogecoin. Mens bestefaren til alle meme-mynter siden har falt med over 90 % fra toppnivået på $ 0.72, er det fortsatt den største meme-mynten etter markedsverdi og derfor den mest gjenkjennelige for det vanlige publikum.

Kan Dogecoin handles til $ 0.50 i 2025?

Dessverre har den parabolske veksten til Dogecoin allerede kommet og gått. Mens en 10x til $ 0.50 er mulig i positive markedsforhold, hemmer myntens store markedsverdi utsiktene. Det ville kreve milliarder i kapital for Dogecoin å snuse hvor som helst i nærheten av $ 0.50, men håpet er evig i kryptoverdenen.

Shiba Memu versus AIDoge versus Dogecoin: Hvilken meme-mynt bør du kjøpe?

AI-baserte tokens har et vekstpotensial uten sidestykke, spesielt med de latterlige vekstutsiktene som er spådd for markedet for kunstig intelligens de neste fem årene. Og mens Dogecoin og AIdoge fortjener omtale, skiller Shiba Memu seg ut som en langsiktig kryptoinvestering med unike salgsargumenter.

Eksperter mener Shiba Memu kan utnytte den kommende AI-boomen og levere betydelig avkastning sammenlignet med AIDoge og Dogecoin.

Erfarne investorer har skapt seg formuer ved å investere i meme-mynter til rett tid. Bli med i flokken med tidlige Shiba Memu-adoptere og bli med på SHMU-presale i dag.

Lær mer og oppdag hvordan du kjøper SHMU.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen