Kjøp Apecoin: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Apecoin (APE)? Eller vil du bare finne ut hva Apecoin er for en kryptovaluta? ApeCoin er et ERC-20-token bygget på Ethereum blockchain-nettverk. Totalt 1 milliard tokens har blitt opprettet ved lanseringen av Apecoin. Selv om de er blant en av de nyeste kryptovalutaene, så APE allerede ut blant en av de mest verdifulle kryptovalutaene basert på markedsverdi.

Prisen på Apecoin bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en i dag er ikke unormalt for Apecoin.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Apecoin!

KJØP APECOIN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Apecoin trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe APE, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP APECOIN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Apecoin?

ApeCoin, også kjent som APE, er den originale kryptovalutaen i Bored Ape Yacht Club (BAYC) økosystem, og er de mest populære ikke-fungible tokens (NFT) på Ethereum-nettverket. Det er en betalingsbrikke, hvor du har mulighet til å både kjøpe og selge produkter og tjenester.

Denne mynten fungerer som et symbol som gir tilgang til unike spill og begivenheter.

APE har gitt videre så mange som 150 000 000 tokens til BAYC NFT-innehavere. Brukere som har APE NFT-er kan kreve så mange som 10 950 APE-tokens.

Du kan fritt kjøpe og selge dem på en desentralisert handelsplattform for kryptovaluta.
ApeCoin fikk en markedsverdi på mer enn $2 milliarder etter bare én dag, og det er maksimalt 1 milliard ApeCoins-tokens tilgjengelig ettersom ingen ytterligere tokens kan genereres.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese innlegget vårt og kjøpe kryptovaluta her .

Er Apecoin en god investering?

Det kan være vanskelig å svare på om ApeCoin vil være en god investering, da den foreløpig ikke har noen praktisk funksjon, men mest av alt rett og slett er laget for å støtte Bored Ape Yacht Club-fellesskapet. Likevel har den hatt stor popularitet siden lanseringen, og det er noen store investorer som er investert i denne kryptovalutaen innenfor NFT-verdenen, så fremtiden kan godt se lys ut for APE.

Se Apecoin-kurs i sanntid .

KJØP APECOIN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Apecoin?

Apecoin er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Apecoin bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Apecoin (APE)?

Du kan kjøpe Apecoin på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Apecoin innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Apecoin

Hvordan investere i Apecoin?

Du kan investere i Apecoin enten ved å kjøpe en Apecoin direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Apecoin. 
Dersom du ikke ønsker å bruke Apecoin som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Apecoin med kredittkort?

Du kan kjøpe Apecoin med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Apecoin med kontooverføring?

Du kan kjøpe Apecoin med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Apecoin med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Apecoin?

Når du som privatperson kjøper og selger Apecoin, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har fortjeneste eller tap ved salg av Apecoin.

Hvordan ta ut Apecoin?

Hvordan du tar ut din Apecoin avhenger av hvordan du kjøpte den. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Apecoin i banken?

Du kan ikke købe Apecoin i langt de fleste danske banker. Nogle enkelte banker som Saxo Bank giver dig lov til at købe en CFD der følger prisen på Apecoin, men ønsker du at eje en Apecoin skal du finde en anden handelsplatform som f.eks. Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen