Kjøp API3: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe API3 (API3)? Eller vil du bare finne ut hva API3 er for en kryptovaluta? API3s mål er å la desentraliserte versjoner av API-er bygges, administreres og tjene penger på skalaer, noe som aldri har vært mer nødvendig, siden blokkjedeteknologi stadig spiller en større rolle i økonomien, så dataene må leveres i tide. pålitelige data.

Prisen på API3 bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en dag er ikke unormalt for API3.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i API3-mynter!

KJØP API3 HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første API3-mynt trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe API3, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP API3 HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er API3?

API3 hevder at de har utviklet pålitelige førsteparts orakler som kan løse problemer som kan oppstå fra de eldre tredjeparts oraklene. Men hva er orakler? Før vi svarer på dette, la oss bare se hva APIer er.

API-er er programvareformidlere som lar apper koble til hverandre. Et eksempel kan være at du bruker en app på telefonen din hvor du kobler den til internett og overfører litt data til serveren. Serveren kan tolke informasjonen, som utfører visse handlinger og sender dem tilbake til telefonen din. Appen kan nå presentere informasjonen på en lesbar måte.

APIer er dermed budbringere av informasjonen. Blokkjeder gjør det samme, og det samme gjør smarte kontrakter. Disse Smart-kontraktene krever derfor at blokkjeder har eksterne datafeeder som er effektive, pålitelige og ikke minst sikre. Oracles ble dermed utviklet for å gi blokkjeder nettopp disse feedene.

Jo flere blokkjeder som skalerer opp, jo høyere er kravene til nøyaktige data som skal leveres. For eksempel, hvis smarte kontrakter brukes til å utføre visse handlinger, hvis spesifikke betingelser er oppfylt, så henter og verifiserer orakler eksterne data, og leder dem deretter inn i blokkjeder.

Oracles må samhandle med web-apier for å få denne informasjonen.

Problemet med flere eldre tredjeparts orakler, som gjør dem utilstrekkelige når de sitter mellom APIer og blokkjede, noe som gir betydelige tilleggskostnader og sentralisering, der API3 ønsker å håndtere de gamle oraklene, og i stedet tilby mer sikkerhet og effektivitet, også som datakildetransparens.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, les innlegget vårt og lær hvordan du kjøper krypto her .

Er API3 en god investering?

API13 er uten tvil en spennende kryptovaluta, spesielt siden den er bygget på deres programvare og med en teknologi som API3 mener er bedre enn de eksisterende. Men du bør gjøre din egen forskning, og prøve å holde deg oppdatert med utviklingen innenfor API3-økosystemet, som potensielt kan enten forbedre eller forverre utsiktene.

Du kan også følge API3-kurset live .

KJØP API3 HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er API3?

API3 en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på API3 bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en API3 (API3)?

Du kan kjøpe API3 på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første API3 innen 5 minutter.

Les guiden vår for å kjøpe API3

Hvordan investere i API3?

Du kan investere i API3 enten ved å kjøpe en API3 direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på API3. Dersom du ikke ønsker å bruke API3 som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe API3 med kredittkort?

Du kan kjøpe API3 med kredittkort på nesten alle kryptovalutabørser. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe API3 med kontooverføring?

Du kan kjøpe API3 med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase-handelsplattformen kan du kjøpe API3 med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på API3?

Når du som enkeltperson kjøper og selger API3, anses det av Skatt som spekulasjon. 
Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har fortjeneste eller tap ved salg av API3.

Hvordan øke API3?

Hvordan du øker API3-en din, avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe API3 i banken?

Du kan ikke kjøpe API3 i de aller fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på API3, men hvis du ønsker å eie en API3 må du finne en annen handelsplattform som f.eks. Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen