Kjøp Basic Attention Token: Flott guide (2024 oppdatering)


Kjøpe Basic Attention Token (BAT)? Eller vil du bare finne ut hva Basic Attention Token er for en kryptovaluta? Basic Attention Token er en blokkjede-annonseringsplattform der brukere kan bli belønnet for å se annonser mens annonsører får mer ut av markedsføringsutgiftene, noe som har sikret dem mye interesse fra mange investorer.

Prisen på Basic Attention Token bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % prisfall/økning på en dag er ikke unormalt for Basic Attention Token.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Basic Attention Token!

KJØP BASIC ATTENTION TOKEN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp ditt første Basic Attention Token trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe BAT, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

KJØP BASIC ATTENTION TOKEN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Basic Attention Token?

Basic Attention Token, også kjent som BAT, er en kryptovaluta som har vunnet terreng raskt etter lanseringen. Basic Attention Token driver blockchain-plattformen som er en annonseplattform med det formål å belønne brukerne som gir oppmerksomheten sin kombinert med at annonsørene kan få mer ut av markedsføringsutgiftene sine.

Måten det fungerer på er at brukere kan bruke «Brave browser» som fortsatt er sikret for personvern, men hvor du får BAT-belønninger når du bruker den, for å se annonser. Disse annonsene er på sin side målrettet mot brukeren, noe som også sørger for at annonsørene får mest mulig ut av annonsekronene, noe som selvfølgelig er utrolig interessant for både bedrifter og forbrukere.

Basic Attention Token er i seg selv en måte å belønne brukere for å se annonsene der de blir gitt av annonsører til forbrukere. Annonsøren må betale for annonseringen gjennom blockchain-nettverket, hvor 70 % av pengene kommer tilbake til forbrukerne, mens resten bidrar til å forbedre og optimalisere nettverket.

Da Basic Attention Token ble lansert, hadde de den raskeste lanseringen av de første solgte tokenene noensinne, med alle deres tokens solgt på under 1 minutt. De utvider nå kontinuerlig sin «Brave browser» i flere land og er i full vekst.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese innlegget vårt og kjøpe kryptovalutaen din her .

Er Basic Attention Token en god investering?

Hvorvidt Basic Attention Token er en god investering avhenger av om de kan fortsette suksessen med å gi annonsørene en bedre annonseplattform enn de andre annonseplattformene, kombinert med behovet for flere brukere som vil bruke nettleseren sin med målrettede kampanjer, hvor de også få en belønning for å se disse kampanjene.

Hvis de kan fortsette denne veksten, og okkupere flere markeder, så er det et enormt potensial, og siden både forbrukere og annonsører får noe ut av Basic Attention Token, ser fremtiden lys ut. Men husk at det selvfølgelig alltid er en større risiko ved å investere i kryptovaluta, så du bør aldri investere for penger du ikke har. Men vi kommer definitivt til å følge Basic Attention Token (BAT) veldig nøye i årene som kommer.

Se Basic Attention Token-kurset i sanntid .

KJØP BASIC ATTENTION TOKEN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Basic Attention Token?

Basic Attention Token er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Basic Attention Token bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Basic Attention Token (BAT)?

Du kan kjøpe Basic Attention Token på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. 
Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie ditt første Basic Attention Token innen 5 minutter.

Les guiden vår for å kjøpe Basic Attention Token

Hvordan investere i Basic Attention Token?

Du kan investere i Basic Attention Token enten ved å kjøpe et Basic Attention Token direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen til Fetch.ai. 
Dersom du ikke ønsker å bruke Basic Attention Token som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Basic Attention Token med kredittkort?

Du kan kjøpe Basic Attention Token med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Basic Attention Token med kontooverføring?

Du kan kjøpe Basic Attention Token med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Basic Attention Token med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Basic Attention Token?

Når du som privatperson kjøper og selger Basic Attention Token, anses det av Skatt som spekulasjoner. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å erklære det på årsregnskapet når du har en gevinst eller tap ved salget av Basic Attention Token.

Hvordan trekker jeg ut Basic Attention Token?

Hvordan du trekker ut Basic Attention Token avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Basic Attention Token i banken?

Du kan ikke kjøpe Basic Attention Token i de fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Basic Attention Token, men hvis du ønsker å eie en Fetch.ai må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen