Kjøpe Chainlink: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Chainlink (LINK)? Eller vil du bare finne ut hva en Chainlink er for en kryptovaluta? Chainlink lager dataene som mange brukere må bruke for å dra nytte av SmartContracts. Chainlink prøver å støtte alle blokkjedebaserte SmartContracts, og skaper derved en «bro» mellom alle blokkjedekontrakter og eksterne datakilder. Dette prosjektet er ekstremt ambisiøst, men også en nødvendighet i fremtiden når blockchain skal snakke med eksterne data.

Prisen på Chainlink bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en i dag er ikke unormalt for Chainlink.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Chainlink!

KJØP CHAINLINK HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe LINK, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP CHAINLINK HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Chainlink er en såkalt kryptovaluta, hvor formålet er å sikre et globalt nettverk av datamaskiner som kan gi pålitelige og sikre data som kjører over blokkjeden.

SmartContracts er avtaler som er programmert til å bli utført når visse betingelser er oppfylt. Disse SmartContracts brukes til alt fra å lage nye kryptovalutaer, men også andre finansielle produkter.

Det er bare ett problem med disse smarte kontraktene, som er at de må kunne stole på at den eksterne datakilden utfører sine vilkår 100% riktig, noe som har vært umulig å sikre fullstendig tidligere. Det kan være SmartContracts som er ute etter å kopiere forsikringskontrakter der det kan være behov for å opprette tilgang til APIer som kan rapportere om markedspriser.

Her er Chainlink laget for å løse nettopp et slikt problem, ved å lage en bro mellom disse blockchain SmartContracts og de eksterne datakildene.

Chainlink hadde som mål å levere utelukkende på sin visjon med Ethereum-baserte SmartContracts, men ønsker nå å støtte alle SmartContracts-nettverk.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, kan du lese innlegget vårt om Kjøp av kryptovaluta ved å klikke her .

Om Chainlink er en god investering avhenger av hva fremtiden bringer, så det kan være vanskelig å svare på. Men Chainlink er en ekstremt spennende DeFi-applikasjon som har stor innvirkning på de andre DeFi-appene, da den sørger for at all informasjon mottas riktig og sikkert. I tillegg har det også blitt en av de største kryptovalutaene basert på verdi, noe som også forteller at det er noen som tror på prosjektet, og derfor har investert i det.

Et av de store selskapene som har tillit til Chainlink er Google, som også bruker teknologien deres til å integrere et stort antall data, noe som også gir tillit til at Chainlink har et stort potensial avhengig av hvor mange andre store selskaper som også i fremtiden starter. bruke teknologien deres.

Så fremtiden kan se lys ut for Chainlink og det er et stort potensial, men husk at før du investerer i Chainlink er all investering i kryptovaluta høyrisiko og det er ingen garanti for suksess. Men Chainlink er uten tvil en av de mer interessante kryptovalutaene å følge i årene som kommer.

Se Chainlink-kurset live .

KJØP CHAINLINK HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Chainlink?

Chainlink er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Chainlink bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Chainlink (LINK)?

Du kan kjøpe Chainlink på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide hvor du kan eie din første Chainlink innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Chainlink

Hvordan investere i Chainlink?

Du kan investere i Chainlink enten ved å kjøpe en Chainlink direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Chainlink. Dersom du ikke ønsker å bruke Chainlink som betalingsmiddel er det ofte enklest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Chainlink med kredittkort?

Du kan kjøpe Chainlink med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Chainlink med kontooverføring?

Du kan kjøpe Chainlink med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På handelsplattformen Coinbase kan du kjøpe Chainlink med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Chainlink?

Når du som privatperson kjøper og selger Chainlink, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å deklarere det på årsregnskapet når du har gevinst eller tap ved salget av Chainlink.

Hvordan heve Chainlink?

Hvordan du hever Chainlinks avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Chainlink i banken?

Du kan ikke kjøpe Chainlink i de fleste danske banker. Noen enkeltbanker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Chainlink, men skal du eie en Chainlink må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen