Kjøp Ethereum Name Service: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Ethereum Name Service (ENS)? Eller vil du bare finne ut hva Ethereum Name Service er for en kryptovaluta? ENS er en distribuert teknologi bygget på Ethereum Blockchain, som kan gi en enkel løsning på de forvirrende lange kryptoadressene, og gjøre dem om til enkle URL-er.

Prisen på Ethereum Name Service bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % pris fall / økning på én dag er ikke unormalt for Ethereum Name Service.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Ethereum Name Service-mynten!

KJØP ETHEREUM NAME SERVICE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Ethereum Name Service-mynt trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe ENS, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP ETHEREUM NAME SERVICE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Ethereum Name Service?

Ethereum Name Service hjelper til med å forenkle kryptoadresser. Krypto-adresser er noen lange rader med tall samt bokstaver som er laget for å leses av datamaskiner. Men disse lange adressene har i mange tilfeller ført til forvirring og til og med tap av penger.

Ethereum Name Service (ENS) er en distribuert teknologi, som er basert på Ethereum Blockchain, og gir noen elegante løsninger på de lange og også ofte forvirrende kryptoadressene. De gir dermed «én URL», som et nettsidenavn eller en e-postadresse, som representerer en kryptoadresse i stedet.

ENS kan dermed kartlegge de lange offentlige adressene som kryptobrukere bruker og ganske enkelt erstatte dem med et enkelt domenenavn, slik at det er mye lettere å lese og huske. F.eks. en tungvint kode som: «0xDC25EF3F5B8A186912338A2ADA83795DBA2D695E» blir «Mark.eth» i stedet.

ENS har dermed gjort det samme som en Domain Name Service (DNS), hvor de har kartlagt de enkle nettstednavnene og deres IP-adresser slik at de kan gjøre kryptoadressene enkle å lese og dele.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese innlegget vårt og kjøpe kryptovaluta her .

Er Ethereum Name Service en god investering?

Det kan være vanskelig å spå fremtiden, og spesielt når vi snakker kryptovaluta, men det er generelt et problem med de lange og tungvinte kryptoadressene, hvor folk taper penger hvis de glemmer kodene sine, eller generelt har problemer med å lagre og sikre kryptoadressene sine. .

ENS har på kort tid blitt en av de store kryptovalutaene basert på markedsverdi og dersom flere begynner å bruke plattformen deres for å kunne optimalisere disse kryptoadressene for enkle URL-er, så kan det være en lys fremtid for ENS-mynter. Det blir spennende å følge Ethereum Name Service i årene som kommer.

KJØP ETHEREUM NAME SERVICE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Ethereum Name Service?

Ethereum Name Service er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Ethereum Name Service bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år

Hvordan kjøpe en Ethereum Name Service (ENS)?

Du kan kjøpe Ethereum Name Service på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Ethereum Name Service innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Ethereum Name Service

Hvordan investere i Ethereum Name Service?

Du kan investere i Ethereum Name Service enten ved å kjøpe en Ethereum Name Service direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Ethereum Name Service. Hvis du ikke ønsker å bruke Ethereum Name Service som betalingsmiddel, er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Ethereum Name Service med kredittkort?

Du kan kjøpe Ethereum Name Service med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovaluta-børs. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Ethereum Name Service med kontooverføring?

Du kan kjøpe Ethereum Name Service med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Ethereum Name Service med kontooverføring hvis du overfører minst $ 200

Må jeg betale skatt på Ethereum Name Service?

Når du som enkeltperson kjøper og selger Ethereum Name Service, anses det av Skatt som spekulasjoner. 
Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å erklære det på årsregnskapet når du har en gevinst eller tap på salget av Ethereum Name Service.

Hvordan trekker jeg ut Ethereum Name Service?

Hvordan du hever Ethereum-navnetjenesten din, avhenger av hvordan du kjøpte dem. Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Ethereum Name Service i banken?

Du kan ikke kjøpe Ethereum Name Service i de aller fleste danske banker. 
Noen enkeltbanker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Ethereum Name Service, men hvis du ønsker å eie en Ethereum Name Service må du finne en annen handelsplattform som f.eks Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen