Kjøp Fetch.ai: Komplett Guide (2024-oppdatering)

Kjøpe Fetch.ai (FET)? Eller vil du bare finne ut hva slag kryptovaluta Fetch.ai er? Fetch.ai er en desentralisert maskinlæringsplattform som gjør det mulig for alle å dele data. Kort fortalt er det en plattform med kunstig intelligens basert på blokkjede, noe som gjør den utrolig interessant i en tid hvor kunstig intelligens, også kjent som AI, brukes mer og mer.

Prisen på Fetch.ai bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen. 10 % pris fall/økning på én dag er ikke unormalt for Fetch.ai.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Fetch.ai!

KJØP FETCH AI HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Fetch.ai steg-for-steg

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe FETCH.AI, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP FETCH AI HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Fetch.ai?

Fetch.ai er laboratoriet for kunstig intelligens som har utviklet Fetch.ai-plattformen. Det ble grunnlagt i 2017 og lansert på Binance i 2019. Dette Cambridge-baserte etterretningslaboratoriet er bygget på AI laget med blockchain-teknologi.

Fetch.ai er en såkalt åpen kildekode desentralisert maskinlæringsplattform, som er basert på en distribuert plattform hvor brukere har tilgang til AI i formatet sikret datasett.

Fetch.ai-plattformen bistår en rekke programvareagenter på vegne av sine eiere, hvor disse automatiserte programvareagentene sørger for at en optimalisert tjeneste kan leveres til fordel for alle leverandører og forbrukere.

Fetch.ai har bidratt med følgende:

  • Optimalisering av handel for forbrukere av ulike finansielle tjenester
  • Rekonfigurering av kollektivtransport
  • Hjelp med evnen til «smarte byer» til å tilpasse seg innbyggernes atferd.

Det er for tiden 688 117 805 FET-tokens på tilbud, som fungerer akkurat som Bitcoin og mange av de andre desentraliserte kryptovalutaene, som sikrer at deres tokens ikke devalueres av inflasjon.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese innlegget vårt og kjøpe kryptovalutaen din her .

Er Fetch.ai en god investering?

Hvorvidt Fetch.ai er en god investering avhenger av utrolig mange ting som vil kreve at vi kan se inn i fremtiden. Men Fetch.ai er uten tvil en ekstremt interessant plattform, og de har et enormt potensial på grunn av at AI (kunstig intelligens) blir mer og mer målet for bedriftenes prosessor, for å sikre at de kan yte maksimal service til deres kunder for minimale ressurser. .

Med Fetch.ai er det skapt et innovativt blokkjedemiljø, der målet er å revolusjonere et bredt spekter av bransjer og sektorer ved å kombinere AI, maskinlæring og DLT, med en teknologi som utvikler seg i et lynraskt tempo. Vi vil følge Fetch.ai tett i nær fremtid.

Se Fetch.ai-kurset i sanntid .

KJØP FETCH AI HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Fetch.ai?

Fetch.ai er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Fetch.ai bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Fetch.ai (FET)?

Du kan kjøpe Fetch.ai på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene enda.Vi har skrevet en guide som beskriver hvordan du kan eie din første Fetch.ai innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Fetch.ai

Hvordan investere i Fetch.ai?

Du kan investere i Fetch.ai enten ved å kjøpe en Fetch.ai direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Fetch.ai. 
Dersom du ikke ønsker å bruke Fetch.ai som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være klar over eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Fetch.ai med kredittkort?

Du kan kjøpe Fetch.ai med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Fetch.ai med kontooverføring?

Du kan kjøpe Fetch.ai med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Fetch.ai ved kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Fetch.ai?

Når du som privatperson kjøper og selger Fetch.ai, anses det av Skatt som spekulasjoner. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har fortjeneste eller tap på salget av Fetch.ai.

Hvordan selge Fetch.ai?

Hvordan du selger Fetch.ai, avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Fetch.ai i banken?

Du kan ikke kjøpe Fetch.ai i banken. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Fetch.ai, men hvis du ønsker å eie en Fetch.ai må du finne en annen handelsplattform som f.eks. Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen