Kjøp Gala: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Gala (GALA)? Eller vil du bare finne ut hva Gala er for en kryptovaluta? Gala er et blokkjedebasert spill som bruker NFT-er, også kjent som ikke-fungible tokens, som er digitale eiendeler hvor man kan tjene penger på å spille spillet, i form av disse NFT-ene. Dette har blitt en stor suksess og GALA-mynt har allerede blitt en av de største kryptovalutaene basert på markedsverdi på ganske kort tid.

Prisen på gallaen bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % prisfall. / økning på en dag er ikke unormalt for Gala.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Gala-mynter!

KJØP GALA HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første gallamynt trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe GALA, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP GALA HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Gala?

Gala er en relativt ny kryptovaluta, men med en markedsverdi på over 3 milliarder dollar er GALA en av de største kryptovalutaene basert på markedsverdi.

GALA har hatt en økning på over 150 000 % siden de startet i 2021, og nylig har interessen for blokkjedespill eksplodert, noe som også tydelig sees i GALAs prisøkning.

Det er virtuelle penger som kun lages for GALA-spillerne og fungerer som et hjelpesymbol i spillets økosystem. Disse pengene kan veksles mellom spillerne og her har spillerne full kontroll over pengene sine.

Gala Games er basert på Ethereum-blokkjeden, men hvor du også kan kjøpe GALA-tokens for å redusere spillernes transaksjonskostnader.

Det som gjør GALA-plattformen unik fra de andre er at det i GALA-spill er en innebygd markedsplass, som gjør det utrolig enkelt å kjøpe og selge ting i spillet. Her vil det være enkelt for spillere å få penger til spillbytte, eller kjøpe nye gjenstander/karakterer for å kunne forbedre spillopplevelsen.

Det er mer enn 1,3 millioner aktive spillere, noe som også gjør dem til noen av plattformene med flest spillere.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, les innlegget vårt og lær hvordan du kjøper krypto her .

Er Gala en god investering?

GALA-plattformen er relativt ny, men de var også en av de første play-to-earn i bransjen som belønnet spillere med GALA-tokens i bytte for å spille spillene deres. GALA annonserer selv at de lager blokkjedespill som du virkelig har lyst til å spille, og det ser ut til å ha lyktes ganske bra på veldig kort tid.

Hvis GALA-spill tiltrekker seg flere og flere spillere, så kan det være en ganske god investering for investorene som investerer i GALA-tokens, men det er selvfølgelig ingen garantier. Men det er helt klart et av play-to-earn-spillene som har en lys fremtid etter vår mening.

Du kan også følge det direkte Gala-kurset .

KJØP GALA HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Gala?

Gala en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på gallaen bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en galla (GALA)?

Du kan kjøpe Gala på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene enda.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Gala innen 5 minutter.

Les vår guide til å kjøpe Gala

Hvordan investere i Gala?

Du kan investere i galla enten ved å kjøpe en galla direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på gallaen. Dersom du ikke ønsker å bruke Gala som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Gala med kredittkort?

Du kan kjøpe Gala med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Gala med kontooverføring?

Du kan kjøpe Gala med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase-handelsplattformen kan du kjøpe Gala med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på galla?

Når du som privatperson kjøper og selger Gala, anses det av Skatt som spekulasjoner. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har gevinst eller tap ved salg av Gala.

Hvordan heve Gala?

Hvordan du hever gallaen din, avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Gala i banken?

Du kan ikke kjøpe Gala i de fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på gallaen, men hvis du ønsker å eie en galla må du finne en annen handelsplattform som f.eks. Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen