Kjøp Kyber Network: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Kyber Network (KNC)? Eller vil du bare finne ut hva Cyber ​​Network er for en kryptovaluta?

Kyber Network er en av det økende antallet Defi-kryptovalutaer, som er bygget for å være et alternativ til de vanlige børsene hvor du kan kjøpe og selge kryptovalutaer. Kyber Network er bygget på Ethereum Blockchain-koden for deres plattform «KyberSwap» hvor brukere kan bruke sin desentraliserte utvekslingsapplikasjon, hvor brukere kan utveksle sin kryptovaluta uten en sentral operatør, men hvor kursene bygges direkte inn i deres protokoll.

Prisen på Kyber Network bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % prisfall. / økning på én dag er ikke unormalt for cybernettverket.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Kyber-nettverket!

KJØP KYBER-NETWORK HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp ditt første Kyber-nettverk trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe Kyber Network, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP KYBER-NETWORK HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er cybernettverket?

Kyber Network ble opprettet av Loi Luu, Victor Tran og Yaron Velner tilbake i 2017.

På den tiden samlet Kyber-teamet inn så mye som 200 000 ETH (Ethereum-mynter), som tilsvarer rundt 50 millioner dollar i det første mynttilbudet til deres nye KNC-kryptovaluta. Under salget ble det opprettet over 226 millioner KNC-mynter, hvorav de aller fleste ble solgt til investorer og kjøpere.

I oktober 2017 ble 10 millioner KNC-tokens brent, noe som ga bare 215 millioner KNC-mynter igjen, og programvaren deres kom live på Ethereums blokkjedenettverk i februar 2018.

Med Kyber Networks-plattformen kan man kjøpe og selge kryptovalutaer med deres automatiserte protokoller, uten noe mellomledd.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese innlegget vårt og kjøpe kryptovaluta her .

Er Kyber Network en god investering?

Verdien av KNC-kryptovaluta er at Kyber-Network-mynter spiller en nøkkelrolle i vedlikeholdet av cybernettverket. Her kan brukerne få mulighet til å stemme på nettverksoppgraderinger samt policyer (gebyrmodellene og innsatsen som noen eksempler). Hver enkelt stemme er proporsjonal med mengden KNC innsats.

Når en bruker satser sine KNC-er, mottar du belønninger i form av ETH-kryptovalutaen for ditt bidrag. Investorer bør også merke seg at nettverksavgifter som betales i KNC blir brent over tid ettersom Kyber-nettverket forsøker å redusere forsyningen av deres kryptovaluta, som opprinnelig var litt over 215 millioner KNC. Dette betyr at KNC kontinuerlig kan reduseres, noe som gjør hver KNC-mynt mer verdifull over tid.

KJØP KYBER-NETWORK HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er cybernettverket?

Kyber Network er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Kyber-nettverket bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe et cybernettverk (KNC)?

Du kan kjøpe Kyber Network på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. 
Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.
Vi har skrevet en guide der du kan eie ditt første Kyber-nettverk innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Kyber Network

Hvordan investere i Kyber-nettverket?

Du kan investere i Kyber-nettverket enten ved å kjøpe et Kyber-nettverk direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Kyber-nettverket. 
Dersom du ikke ønsker å bruke Kyber-nettverket som betalingsmiddel, er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Kyber Network med kredittkort?

Du kan kjøpe Kyber Network med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Kyber Network med kontooverføring?

Du kan kjøpe Kyber Network med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Kyber Network ved kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på cybernettverket?

Når du som privatperson kjøper og selger Kyber Network, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å deklarere det på årsregnskapet når du har gevinst eller tap ved salg av Kyber-nettverket.

Hvordan heve Kyber Network?

Hvordan du øker cybernettverket ditt avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Kyber Network i banken?

Du kan ikke kjøpe Kyber Network i de aller fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Kyber Network, men hvis du ønsker å eie et Kyber Network må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen