Kjøp Loopring: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Loopring (LRC)? Eller vil du bare finne ut hva en Loopring er for en kryptovaluta? Loopring er en programvare som kjører på Ethereum Blockchain, hvor formålet er å få et globalt nettverk av brukere til å kunne drifte plattformen, som gjør det mulig å lage nye kryptovalutaer.

Loopring er en av de mange nye desentraliserte økonomiske protokollene, også kjent som DeFi. Loopring bruker sin egen LRC-kryptovaluta for å tilby plattformen.

Prisen på Loopring bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en dag er ikke unormalt for Loopring.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Loopring-mynt!

KJØP LOOPRING HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Loopring-mynt trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe LRC, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP LOOPRING HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Loopring?

Loopring ble grunnlagt av Daniel Wang, en programvareingeniør fra Kina som har jobbet for store Internett-selskaper som Google og JD.Com.

Loopring ble opprettet med mål om å få brukere til å kjøre en plattform som gjør det mulig å lage nye kryptovalutaer på nettverket deres. Loopring er en av de ulike desentraliserte finansielle protokollene (DeFi) som brukes til å lage ytterligere eiendeler og som bruker sin egen LRC-mynt.

Loopring hevder at deres børser kan tilby et raskere oppgjør av handler enn om du bare kjørte på Ethereum-blokkjeden direkte, slik de fleste andre desentraliserte børser gjør.

For å begynne å handle på en Loopring-børs, må brukeren først sende pengene sine til en smart kontrakt, som administreres av Loopring-protokollen.

Loopring-børsen flytter deretter den nødvendige beregningen for å kunne fullføre handelene fra Ethereum-blokkkjeden. Dette inkluderer også informasjonen som brukerens kontosaldo samt ordrehistorikk.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, les innlegget vårt og lær hvordan du kjøper krypto her .

Er Loopring en god investering?

Loopring-kryptovalutaen, LRC, er nødvendig for nøkkeloperasjonene til protokollen. Som et eksempel må alle som ønsker å drive en desentralisert sentral på Loopring-nettverket låse opp minimum 250 000 LRC, som kan gjøre det mulig for operatører å drive en sentral ved hjelp av datasertifikater. En operatør må satse 1 million LRC for å kjøre en utveksling med denne funksjonen.

Omtrent 70 % av avgiftene fordeles til brukere som deltar i LRC, og 20 % tildeles Loopring desentraliserte autonome organisasjonen (DAO), og er utformet for å tillate at en pool av midler kan brukes etter Loopring-brukernes skjønn i framtid.

Etter hvert vil 10 % av gebyrene bli fjernet, noe som betyr at LRC-mynttilbudet vil falle over tid, noe som også legger ekstra press på prisen. Tilgangen er begrenset til 1,375 milliarder tokens, noe som betyr at dersom det stadig kommer nye brukere og utviklere som bruker Loopring, så vil prisen være høyere for de enkle LRC-tokenene.

Men det er selvfølgelig ingen som kan spå fremtiden, så derfor bør du gjøre din egen research før du investerer i Loopring.

Du kan også følge det direktesendte Loopring-kurset .

KJØP LOOPRING HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Loopring?

Looping av en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Loopring bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Loopring (LRC)?

Du kan kjøpe Loopring på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene enda.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Loopring innen 5 minutter.

Les vår guide til å kjøpe Loopring

Hvordan investere i Loopring?

Du kan investere i Loopring enten ved å kjøpe en Loopring direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Loopring. 
Dersom du ikke ønsker å bruke Loopring som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Loopring med kredittkort?

Du kan kjøpe Loopring med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Loopring med kontooverføring?

Du kan kjøpe Loopring med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Loopring med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Loopring?

Når du som privatperson kjøper og selger Loopring, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsoppgaven når du har gevinst eller tap ved salg av Loopring.

Hvordan heve Loopring?

Hvordan du hever loopringen din, avhenger av hvordan du kjøpte den. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Loopring i banken?

Du kan ikke kjøpe Loopring i de fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Loopring, men hvis du ønsker å eie en Loopring må du finne en annen handelsplattform som f.eks. Coinbase .

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen