Kjøp The Graph: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe The Graph (GRT)? Eller vil du bare finne ut hva The Graph er for en kryptovaluta? Det er ingen tvil om at det er en spennende kryptovaluta, som er blant en av de største kryptovalutaene som finnes. Mer enn 3000 subgrafer basert på The Graph har blitt laget og den har vokst utrolig mye på kort tid.

Prisen på The Graph bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % prisfall. / økning på en dag er ikke unormalt for The Graph.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i The Graph!

KJØP GRAFEN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første The Graph steg-for-steg

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe GRT, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP GRAFEN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er The Graph?

The Graph (GRT) er en desentralisert kryptovaluta, men det er også en åpen kildekode-indekseringsprotokoll for blokkjededata. Det er her utviklere kan bygge og publisere sine ulike APIer, bedre kjent som Subgraphs. Disse undergrafene gjør spørringer over GraphQL som vi forklarer deg lenger nede.

Graph-plattformen kan brukes til å søke etter Ethereum-data gjennom noen enkle spørsmål, og dette løser et av de store problemene som mange blokkjedebaserte kryptovalutaer har. Blockchain-apper har vanskelig for å oppfylle flere kriterier, for eksempel sikkerhet og kjedeorganisering, for å møte spørsmål der The Graph har en løsning på det problemet.

Gjennom disse «Subgraphs» indekserer The Graph blokkjededata, som alle brukere kan få tilgang til via GraphQL Api, som er laget av teamet bak The Graph. Det er faktisk ikke laget spørringsprogramvare for blokkjede før, som The Graph har laget.

Målet med The Graph på sikt er å utvide til flere blokkjeder, og gi eierskap og kontroll til fellesskapet, og dermed demokratisere kryptovalutaen.

Vurderer du å investere i andre kryptovalutaer kan du lese vårt innlegg om hvordan du investerer i kryptovaluta .

Er The Graph en god investering?

Om The Graph er en god investering er vanskelig å svare på, da vi ikke kan se fremover. Men det er ingen tvil om at tilbud og etterspørsel har stor innflytelse på en kryptovaluta som The Graph, hvor det er laget en såkalt «Max supply» som betyr at det er et maksimum for hvor mange The Graph kryptovaluta-tokens som kan eksistere.

The Graph har et maks Tilbud på 10 milliarder stk, noe som betyr at du må holde et øye med hvor stort tilbud det er om du vil investere i The Graph. I tillegg må du også følge med på hva media skriver om The Graph, da media har stor innflytelse på hvor mange som kjøper kryptovaluta, og derfor er det viktig å være bevisst. Men The Graph er en av de store kryptovalutaene og uten tvil spennende for mange investorer å følge med på, akkurat som vi selv kommer til å følge denne kryptovalutaen de neste årene. Men vi kan ikke gi et fasitsvar på om The Graph er en god investering, da det ville ha krevd at vi kunne forutsi fremtiden. Se grafkurset direkte .

KJØP GRAFEN HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er The Graph?

The Graph er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på The Graph bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en The Graph (GRT)?

Du kan kjøpe The Graph på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. 
Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første The Graph innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe The Graph

Hvordan investere i The Graph?

Du kan investere i The Graph enten ved å kjøpe en The Graph direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på The Graph. 
Dersom du ikke ønsker å bruke The Graph som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe The Graph med kredittkort?

Du kan kjøpe The Graph med kredittkort på nesten hvilken som helstkryptovalutabørs. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe The Graph via bankoverføring?

Du kan kjøpe The Graph med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe The Graph ved kontooverføring hvis du overfører minst $200

Mu du betake skatt pa The Graph?

Når du som privatperson kjøper og selger The Graph, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å erklære det på årsregnskapet når du har gevinst eller tap på salget av The Graph.

Hvordan heve The Graph?

Hvordan du hever The Graph, avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe The Graph i banken?

Du kan ikke kjøpe The Graph i de fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på The Graph, men hvis du ønsker å eie en The Graph må du finne en annen handelsplattform som f.eks Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen