Kjøp Theta: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Theta (THETA)? Eller vil du bare finne ut hva Theta er for en kryptovaluta? Theta er en programvare som hjelper til med å skape et globalt nettverk av datamaskiner, for å drive en desentralisert videostrømningsplattform, hvor de drar fordel av sin globale pool av ekstra båndbredde, og som bruker kan du la Theta-programvaren bruke datamaskinressursene dine og få en belønning på det.

Prisen på Theta bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en dag er ikke unormalt for Theta.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Theta-mynt!

KJØP THETA HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Theta-mynt trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe Theta, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon

.

KJØP THETA HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Theta?

Theta er en programvare laget for å lage et nettverk av datamaskiner som kjører en desentralisert videostrømmeplattform, som ble opprettet i 2017.

I dag er de ulike innholdsleveringsnettverkene (CDN) geografisk plasserte nettverk av operatører, for å kunne levere videostrømmingsinnhold til sluttbrukeren. På grunn av den begrensede plasseringen kan imidlertid ikke eksisterende CDN-er følge med når de strømmer i høyere og høyere kvalitet.

Her lar Theta sin globale gruppe av brukere videresende videoer ved å kunne tilby ekstra båndbredde og dataressurser og til og med belønne dem for å gjøre det. Jo flere brukere som bruker Theta Network, jo mer båndbredde er tilgjengelig og som kan forbedre strømmekvaliteten til videoene på nettverket.

Theta-programvaren er åpen kildekode, noe som potensielt øker potensialet for alle og enhver til å lage nye applikasjoner.

Tilgangen på THETA-mynter er, som mange andre kryptovalutaer, begrenset, noe som betyr at det ifølge programvarens protokoller kan være maksimalt 1 milliard THETA

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, les innlegget vårt og lær hvordan du kjøper kryptovaluta her .

Er Theta en god investering?

Du bør alltid gjøre din egen research, da det kan være vanskelig å svare på om Theta er en god investering, da det krever at vi kjenner fremtiden. Men Theta er et av de prosjektene som har en søknad og etterspørsel. 75 % av all internettrafikk kommer fra videoer og etterspørselen øker stadig etter video i enda høyere kvalitet. I tillegg blir VR-innhold (virtual reality) også mer og mer etterspurt.

Theta kan derfor spare disse videonettverkene for titusenvis til hundrevis av millioner av dollar, i tillegg til at Theta også lar Theta-investorer tjene ytterligere kryptovalutaer ved å bruke datamaskinen og internettforbindelsen deres, noe som skaper både større interesse blant investorer og brukere av Theta. Jo flere som bruker Theta-nettverket og investerer i det, vil prisen stige. Det er ingen garantier, men Theta er et av kryptovalutaprosjektene som mange spår en lys fremtid, så det blir spennende å følge prosjektet og programvaren i årene som kommer.

Du kan også følge Theta-kurset live .

KJØP THETA HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Theta?

Theta er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Theta bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Theta (THETA)?

Du kan kjøpe Theta på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Theta innen 5 minutter.

Les vår guide til å kjøpe Theta

Hvordan investere i Theta?

Du kan investere i Theta enten ved å kjøpe en Theta direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Theta. Dersom du ikke ønsker å bruke Theta som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Theta med kredittkort?

Du kan kjøpe Theta med kredittkort på nesten alle kryptovalutabørser. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Theta ved kontooverføring?

Du kan kjøpe Theta med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På handelsplattformen Coinbase kan du kjøpe Theta med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Theta?

Når du som privatperson kjøper og selger Theta, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsoppgaven når du har gevinst eller tap ved salg av Theta.

Hvordan oppdra Theta?

Hvordan du hever Thetaen din, avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Theta i banken?

Du kan ikke kjøpe Theta i de aller fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Theta, men hvis du ønsker å eie en Theta må du finne en annen handelsplattform som f.eks. Coinbase .

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen