Kjøp Tron: Flott guide (2024 oppdatering)

Tron er en av de nyere kryptovalutaene, og det er derfor vi har laget en kjøpsguide slik at du kan lære hvordan du kjøper Tron kryptovalutaer. Kjøp Tron eller ikke er det store spørsmålet mange investorer stiller seg nå som kryptovalutaen blomstrer. Guiden her inneholder alt du trenger å vite slik at du kan finne ut om du bør investere i Tron (TRX)

Prisen på Tron bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en dag er ikke unormalt for Tron.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Tron!

KJØP TRON HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Tron trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe TRX, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

KJØP TRON HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Tron ?

Tron-nettverket er bedre kjent som Tronix (TRX) og er det som er interessant hvis du investerer i det. Tron ble grunnlagt i 2017, som en ideell organisasjon i Singapore.

Tron er laget som et bindeledd mellom innholdsskapere og innholdsbrukere, hvor du som innholdsbruker kan betale direkte til skaperen av innholdet i stedet for å betale et gebyr til en mellommann.

Et eksempel kan være Spotify, hvor de tilbyr brukerne sine å høre mye musikk gjennom musikktjenesten deres. Her må du som kunde betale Spotify for å få høre et bestemt nummer gjennom abonnementet deres. Musikken er ikke laget av Spotify, men oftest av de ulike artistene som spiller inn musikken. Her kommer størstedelen av beløpet som du betaler til Spotify, mens en liten del av beløpet går til produsenten/skaperen av musikken.

Med Tron kan du som bruker på deres offentlige blokkjedenettverk kjøpe og selge digitalt innhold, på en billig og effektiv måte, slik at du kan kutte mellomleddet som vi ser med Spotify ovenfor.

Visjonen med Tron er på denne måten å fjerne utfordringen ved at det er de store og mektige selskapene som kan kontrollere internett og dets innhold. Du kan lese i artikkelen vår om hvordan du investerer i kryptovaluta .

Er Tron en god investering?

Om Tron er en god investering er vanskelig å svare på, da vi ikke kan se inn i fremtiden, men det er ingen tvil om at det er et interessant prosjekt de har laget. Målet om at alle som vil kan lage sitt eget digitale innhold og selge det uten å bruke mellomledd, slik at skaperen av innholdet dermed får høyere fortjeneste enn vanlig er utrolig spennende. Tron har utrolig mange ambisiøse mål som vi vil følge nøye de neste årene.

Det er ingen tvil om at Tron kan bli en virkelig god investering dersom de klarer å bli en seriøs aktør innen salg av digitalt innhold, men siden de har så mange ambisiøse mål er det ikke sikkert de klarer å nå alle målene sine, hvilke av selvfølgelig er noe du må huske på hvis du vurderer å investere i Tron. Å investere i Tron har en risiko som med alle andre investeringer, så du bør gjøre din egen research før du kjøper Tron. Se Tron-kurs her .

KJØP TRON HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Tron?

Tron er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Tron bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Tron?

Du kan kjøpe Tron på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Tron innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Tron

Hvordan investere i Tron?

Du kan investere i Tron enten ved å kjøpe en Tron direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Tron. Dersom du ikke ønsker å bruke Tron som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Tron med kredittkort?

Du kan kjøpe Tron med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Tron ved kontooverføring?

Du kan kjøpe Tron med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase -handelsplattformen kan du kjøpe Tron ved kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Tron?

Når du som privatperson kjøper og selger Tron, anses det av Skatt som spekulasjon. 
Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsoppgaven når du har gevinst eller tap ved salg av Tron.

Hvordan oppdra Tron?

Hvordan du øker din Tron avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Tron i banken?

Du kan ikke kjøpe Tron i de fleste danske banker. 
Noen enkeltbanker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Tron, men skal du eie en Tron må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen