Kjøp Yearn.finance: Flott guide (2024)

Kjøpe Yearn.finance (YFI)? Eller vil du bare finne ut hva Yearn.finance er for en kryptovaluta? Yearn.finance er en av de spennende DeFi-kryptovalutaene, som har visjonen om å automatisere maksimal profitt med Yield Farming, som vi forteller mer om i denne artikkelen. Men denne funksjonen har gitt stor interesse for Yearn.finance og spesielt deres teknologi.

Prisen på Yearn.finance bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % pris. fall / økning på en dag er ikke unormalt for Yearn.finance.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Yearn.finance!

KJØP YEARN FINANCE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Yearn.finance steg-for-steg

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe YFI, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP YEARN FINANCE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Yearn.finance?

Yearn.Finance er en kryptovaluta laget basert på Ethereum Blockchain, som også lar brukerne deres maksimere inntektene sine ved å bruke Yearn.finance sine utlåns- og innskuddstjenester.

Det som gjør Yearn.finance spesielt interessant er at du har muligheten til å låne ut kryptovalutaene dine, og til og med gjøre det uten å bruke bank eller lignende mellomledd. Med sin teknologi har de sørget for at det kan gjøres 100 % automatisk gjennom koden deres, som kalles «Yield farming».

Med Yield farming kan du som eier av kryptovaluta låse kryptovalutaene dine i en såkalt DeFi-protokoll, og dermed tjene det du tradisjonelt vil kalle en «rente». Jo mer du låser på plattformen deres, jo mer vil du tjene. Bare i den første måneden, da plattformen deres ble tilgjengelig, var opptil 800 millioner dollar låst i kryptovaluta.

Det er flere andre DeFi-mynter som tilbyr samme alternativ, inkludert Aave og Compound , som også er plattformer hvor du kan hhv. Lån og lån ut kryptovalutaene dine, og få renter på den. Disse 3 plattformene gir brukerne deres mulighet til å få både en potensiell avkastning dersom deres kryptovaluta øker, men også ved å få den nåværende avkastningen.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, kan du lese innlegget vårt om Kjøp av kryptovaluta ved å klikke her .

Er Yearn.finance en god investering?

Stiller du spørsmålet om Yearn.Finance er en god investering, så avhenger det av utrolig mange parametere, og vi kan dessverre ikke spå fremtiden. Men det er selvsagt fordelen at du kan få en løpende avkastning ved å «låne ut» kryptovalutaen din gjennom Yearn.Finance (YFI), som selvsagt er en fordel med Yearn.Finance-plattformen. Det er allerede i dag et stort lånemarked, og hvis de bare klarer å få en liten bit av det markedet, så er det uten tvil et stort potensiale for nettopp kryptovalutaen Yearn.Finance.

Yearn.Finance er uten tvil en spennende kryptovaluta, men husk at prisen deres avhenger av tilbud og etterspørsel, så det er viktig at du jevnlig sjekker prisen deres dersom du vurderer å investere i Yearn.Finance. For som med alle andre typer kryptovaluta har de høy risiko som investering, og krever derfor at du setter deg grundig inn i de du investerer i. Se også Live

KJØP YEARN FINANCE HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Yearn.finance?

Yearn.finance er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Yearn.finance bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Yearn.finance (YFI)?

Du kan kjøpe Yearn.finance på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Yearn.finance innen 5 minutter.

Les vår guide til å kjøpe Yearn.finance

Hvordan investere i Yearn.finance?

Du kan investere i Yearn.finance enten ved å kjøpe en Yearn.finance direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Yearn.finance. 
Dersom du ikke ønsker å bruke Yearn.finance som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Yearn.finance med kredittkort?

Du kan kjøpe Yearn.finance med kredittkort på nesten alle kryptovalutabørser. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Yearn.finance med kontooverføring?

Du kan kjøpe Yearn.finance med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Yearn.finance med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Yearn.finance?

Når du som privatperson kjøper og selger Yearn.finance, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsoppgaven når du har gevinst eller tap ved salg av Yearn.finance.

Hvordan samle Yearn.finance?

Hvordan du hever Yearn.finance, avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Yearn.finance i banken?

Du kan ikke kjøpe Yearn.finance i de aller fleste danske banker. 
Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Yearn.finance, men hvis du ønsker å eie en Yearn.finance må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen