Kryptoinvesteringer fra klynk til uling: Shiba Memu sitt inntektsbeløp på $ 3.7m fortsetter å vokse

image 2

Kryptotrendene peker mot en gjenoppblomstring når 2023 nærmer seg slutten. Privat handel og institusjonelle kryptoinvesteringer tar seg opp ettersom det bredere markedet tørker støvet av seg selv og marsjerer fremover. Mulighetene for å tjene penger er nok en gang rikelige for uredde investorer som igjen kommer inn på kryptoscenen.

Ikke overraskende er meme-mynter en av hoveddriverne for denne bedringen, med 7.000 % økning av PEPE Coin som et av høydepunktene i 2023. Siden den gang har PEPE Coin mistet over 80 % av sin verdi, noe som viser hvordan meme-myntenes verdi kan være flyktige – spesielt de med null nytteverdi og innovasjon.

Imidlertid har PEPE sin oppgang og fall inspirert nykommere med større potensial. Spesielt en nykommer ser ut til å bli den mest lønnsomme kryptoinvesteringen i meme-mynt-området: Shiba Memu (SHMU). Og bare 15 uker etter sin SHMU token-ICO, har prosjektet allerede fått inn $ 3.7m. Les og finn ut hvorfor observatører mener Shiba Memu er den beste langsiktige meme-mynt kryptoinvesteringen i 2023.

Hva er Shiba Memu? Hvordan fungerer SHMU?

Meme-mynter trenger en mektig maskin til å hausse opp interesse drevet av menneskelig innsats for å lykkes. Dette gjaldt Dogecoin, Shiba Inu og Pepe, som alle kan skryte av blomstrende fellesskap for å opprettholde investorenes interesse og organisk etterspørsel etter deres respektive tokens.

Når den første hypen stilner, stuper de fleste meme-mynter i verdi. Fremveksten av AI i Web3 har imidlertid skapt en ny vår av forstyrrende prosjekter på tvers av sektorer innen blokkjedeteknologi. Og med en nykommer i meme-mynt-sektoren som ser ut til å kunne bli den beste kryptoinvestering i sin klasse for 2023: Shiba Memu (SHMU).

Shiba Memu introduserer kraften til AI og bruker den i en verden av meme-mynter ved å være den første og eneste meme-mynten som markedsfører seg selv. Gjennom naturlig språkbehandling (NLP) og sentimentanalyse bestemmer Shiba Memu sine avanserte algoritmer for kunstig intelligens det rådende sentimentet rundt SHMU-tokenet på tvers av nettplattformer. Deretter lager den det passende innholdet som skal spres på tvers av nettplattformer for å promotere tokenet og forsvare seg mot grunnløse anklager ment å spre frykt blant potensielle investorer.

I hovedsak vil Shiba Memu være det første meme-mynt-prosjektet som bruker AI for autonomt å drive markedsføringsstrategien sin helt og holdent gjennom AI – og argumenterer for å være den beste kryptoinvesteringen i markedet for meme-mynter. Ingen annen krypto i nisjen utnytter AI slik Shiba Memu gjør, og setter den milevis over 99 % av søppelet som forurenser markedet.

Shiba Memu-protokollen kjører med SHMU som sitt opprinnelige token. SHMU gir eiere tilgang til dashbordet for markedsføring og lar dem gi tilbakemeldinger designet for å gjøre algoritmen bedre. I tillegg kan eiere se gjeldende markedsføringsstrategier som Shiba Memu implementerer på tvers av nettplattformer i sanntid.

Som en kryptoinvestering skiller Shiba Memu seg ut fra de fleste meme-mynter som utelukkende er avhengige av å bli hausset opp i stedet for å gi noe håndgripelig nytteverdi i universet. Shiba Memu holder hype-maskinen i gang, slik at fremdriften aldri reduseres – den fortsetter bare å marsjere videre.

Shiba Memu sitt presale tar av med sjenerøse motivasjonsfaktorer

Det er ikke overraskende at Shiba Memu er på mange investorers lister. Som motivasjon kan Shiba Memu ICO-deltakere få en daglig fortjeneste på opptil $ 0.000225 gjennom den 120-dagers presale-prosessen. Jo raskere potensielle investorer blir med på presale, jo større avkastning kan de potensielt få – med daglige prisøkninger bakt inn i presale fra dag 1 til dag 120.

SHMU-deltakere i presale som kjøpte på dag én for $ 0.011125, vil tjene opptil 240 % i avkastning takket være en daglig økningsplan på omtrent 2 %. Daglige prisøkninger vil fortsette til Shiba Memu avslutter sin presale-lansering på $ 0.0379 per SHMU-token. For øyeblikket er SHMU presale-priser tilgjengelig til $ 0.03385 per token. Med over 2 uker igjen, kan investorer fortsatt se mange potensielle gevinster før protokollens planlagte avslutning 31. oktober. Med andre ord, det er ingen bedre tid å bli med på SHMU sitt presale enn akkurat nå.

Kan Shiba Memu-tokenprisene nå $ 1 innen 2025?

Mange observatører spår at det neste store oksemarkedet vil skje innen 2025. Hvis det er tilfelle, kan Shiba Memu sitt unike verdiforslag og tradisjonelle meme-mynt-viralitet øke i pris innen 2025. Husk at hvis Pepe Coin kan fange lyn med en flaske og nå en markedsverdi på $ 1 milliard i et bjørnemarked, hvor mye mer kan Shiba Memu, et token som bringer ekte innovasjon til universet, utkonkurrere sine konkurrenter?

Derfor er $ 1 per SHMU-token godt innen rekkevidde innen 2025. Imidlertid knytter mer konservative estimater fortsatt den fremtidige verdien til rundt $ 0.30 til $ 0.60 innen 2025, noe som gjør det til en solid kryptoinvestering i dag. Det er ikke størrelsen på hunden i kampen, men størrelsen på kampen i hunden som betyr noe.

Bli med på det beste presale av meme-mynter i 2023 med Shiba Memu

Meme-mynter er blant de mest lønnsomme kryptotrendene for investorer å dra nytte av i 2023. Shiba Memu har sterke argumenter som et av årets presale-lanseringer som man ikke kan gå glipp av, med sin sjarmerende, uimotståelige merkevarebygging og AI-sofistikering. Alle tegn peker mot at Shiba Memu har potensialet til å produsere den eksponentielle avkastningen som meme-mynter kan generere, med den langsiktige visjonen underbygget av den selvstyrte AI-aktiverte markedsføringsevnen.

Shiba Memu sitt presale avsluttes 31. oktober, og presale-tilbudet blir raskt snappet opp av vekstinvestorer som ønsker å dra nytte av de daglige prisøkningene som tilbys. Ikke velg bort en sjanse til å oppnå nesten umiddelbare gevinster. Registrer deg for SHMU-tokenets ICO i dag.

Finn ut hvordan du kan kjøpe SHMU her.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen