Norge venter på siste uke med Bitcoin Dogs-ICO-en etter å ha fått inn $ 7,8m 

Bitcoin Dogs Content Media Bank Images – Small Logo 2

Bitcoin Dogs sin ICO har allerede fått inn det gigantiske beløpet $ 7,8m, noe som signaliserer hva som kan være et monumentalt skifte i kryptolandskapet. Som tidenes første BRC-20-token-ICO på Bitcoin-blokkjeden, har Bitcoin Dogs fått investorer over hele verden til  å sperre øynene opp og legge merke til den. Med presale som nå er i fase 8, er både spenningen og innsatsen høy.

Bitcoin Dogs: Den ultimate gaming-opplevelsen møter NFT-revolusjonen

Som mange gode måltider er Bitcoin Dogs en fusjon av mer enn én fantastisk ingrediens. I dette tilfellet blokkjede-gaming og eksklusivt NFT-eierskap.

I sentrum av all denne moroa introduserer Bitcoin Dogs 0DOG-tokenet. 900 millioner tokens venter på å bli hentet ut, et tall som gjenspeiler den estimerte globale hundebestanden. Den virkelige fordelen er imidlertid at usolgte tokens vil bli strategisk eliminert fra sirkulasjonen for å bevare tokenets sjeldenhet og støtte verdien. Fantastisk!

Sjarmen til Bitcoin Dogs ligger i spillet den tilbyr eierne av 0DOG. Det vanedannende spillet innebærer å belønne spillere med BARK-tokens  for å oppdra og ta vare på virtuelle hunder. Litt som de givende aspektene ved å passe på ekte kjæledyr, men i et virtuelt format. Og på en måte som Tamagotchi. Det er også muligheter til å delta i PvP-løp mot andre eiere og deres hunder – enda en mulighet til å tjene belønninger, men denne gangen i form av ekte  0DOG.

NFT-markedsplassen i Bitcoin Dogs lar deltakerne kjøpe Bitcoin Dogs NFT-er. Denne NFT-samlingen vil være omfattende og implementert via Bitcoin Ordinals, eksklusivt tilgjengelig for 0DOG token-eiere.

Med en begrenset samling på kun 10.000 eksemplarer som skal mintes, sikrer denne begrensningen at hver NFT, fra den ultra-sjeldne 0DOG til den mer vanlige ovnsrør-0DOG, har potensial for en imponerende verdistigning.

Bitcoin Dogs: on-chain and off-chain-synergi 

Som en kvikk akrobat balanserer Bitcoin Dogs innovativt on-chain and off-chain-verdenen. Prosjektets lagring av eiendeler og journalføring utføres on-chain. Det er her alle 0DOG-transaksjoner og NFT-handel registreres på det gode, gamle Bitcoin-nettverket.

Dette garanterer gjennomsiktighet + sikkerhet og styrker investeringspotensialet for 0DOG-tokenet, hvis verdi er direkte knyttet til Bitcoin sitt mektige navn. For å unngå nedbremsinger, foregår oppdragelsen av kjæledyr, PvP-konkurranser og sosiale ting off-chain.

Ri på bølgen til GameFi og kryptoevolusjon

Banen til Bitcoin Dogs er satt opp mot den majestetiske fremveksten av en industri som stille og rolig blir det neste store: GameFi. Ifølge kilder med innsikt i forretningsforskning, er denne gigant-industrien anslått å nå $ 90 milliarder innen 2031.

Med inspirasjon fra suksessen til Bitcoin sitt gaming-prosjektet Bitcoin Cats, som nådde et trading-volum på $ 50 millioner like etter lansering, er Bitcoin Dogs klar til å utnytte GameFi-universet for alt det er verdt.

Grayscale sin analyse av Bitcoin-halveringen i 2024, som viser at hele kryptomarkedet på vei til forandring, indikerer et sentralt skifte, og Bitcoin Dogs står på terskelen til enestående muligheter. Denne begivenheten forventes å gi markedet den kraften det trenger, knuse alle BTC-rekorder og potensielt øke verdien på alle digitale eiendeler.

Over 110.000 følgere på X har allerede fått med seg det faktum at Bitcoin Dogs ikke bare er her for å leke, den er på vei til å lede an en ny epoke av BRC-20-tokens.

En sjanse til å bli en del av noe spesielt

Bitcoin Dogs representerer en sjelden investeringsmulighet basert på det eksplosive potensialet til GameFi-sektoren, de positive utsiktene for kryptomarkedet og den urørlige naturen til pappaen som startet det hele, Bitcoin.

Med klokken som tikker og priser som stiger hver 72. time, er frykten for å gå glipp av dette så gigantisk at det å ikke involvere seg før presale avsluttes 15. mars kan være årets største beklagelse for mange.

Klikk her for å besøke nettsiden til Bitcoin Dogs og kjøpe 0DOG.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen