Sam Altman, grunnleggeren av Chat GPT, introduserer Worldcoin. Hvordan er den sammenlignet med Shiba Memu?

cIE1qSL4khJpArC8Adsmztwqh451MYx975Ihk0wDGvBIfGZV41jzxquZvFzDT1LLYTW4A4jajFG PkCCgR6YKeWDzNIAEK7eBvc4M26w801ofG3yX2jU0cqtWM GVcvcuvwZPvqRR6PFZbDKwEEHAQ

Sam Altman, AI-gründeren og grunnleggeren av OpenAI, har sluppet løs en ny valp i hundegården – Worldcoin, og denne nye kryptovalutaen har et unikt triks i ermet. Worldcoin tilbyr digitale mynter i bytte mot en skanning av øyeeplene dine! Det er riktig. Kryptovalutaen bjeffer opp mot AI-treet ved å bruke skanning av iris for å bekrefte om noen er et menneske eller en robot.

På den første dagen til den fulle lanseringen stod folk over hele verden i kø for å se inn i sølvkuler, ivrige etter å skaffe seg sine gratis kryptotokens. Men hvordan er Worldcoin sammenlignet med vår nye favoritt-kryptovaluta, Shiba Memu?

Investeringskonfrontsjon: Shiba Memu kontra Sam Altman sin Worldcoin

To nye kryptotilbud kjemper om å være den beste nye kryptovalutaen. På den ene siden er Shiba Memu, den lekne valpen som vekker oppmerksomhet med sin innovative bruk av AI-teknologi. På den andre siden er Worldcoin, det nye tokenet som ble lansert av Sam Altman, som setter sitt preg med sin unike skannefunksjon av iris.

Worldcoin har et klart mål – å lage en ny kryptovaluta som kan bane vei for en AI-finansiert universell grunnleggende inntekt. Det er et edelt mål, men også mye å gape over. Med over 2 millioner unike brukere og aktive orbs i 34 land, gjør Worldcoin absolutt sin tilstedeværelse kjent.

På den annen side finnes nykommeren Shiba Memu som alltid er klar til å lære nye triks. Bruken av AI-teknologi gir den en unik fordel som lar den tilpasse seg og vokse i det stadig skiftende landskapet av nye kryptovalutaer.

Når det gjelder investeringspotensial har begge disse prosjektene sine styrker. Worldcoin, med sitt ambisiøse mål og voksende brukerbase, tilbyr en unik mulighet. Men Shiba Memu viser seg å være en sterk utfordrer med sin innovative bruk av AI-teknologi

Til syvende og sist handler det ikke om å velge den største hunden i gården, men den med mest potensial.

Møt den nye valpen i flokken: Shiba Memu, den nye kryptovalutaen som vekker oppmerksomhet

Selv om Shiba Memu er en ny kryptovaluta, har den et unikt triks i ermet takket være AI-teknologi.

Shiba Memu er labradoren i den nye kryptovalutaverdenen – intelligent, rask og en fornøyelse å ha rundt seg. Ved å utnytte AI snuser Shiba Memu opp vellykkede markedsføringsstrategier og lærer av dem, noe som gjør Shiba Memu til den eneste kryptoen som aktivt markedsfører seg selv!

Shiba Memu handler også om fellesskap. Som en lojal valp bygger Shiba Memu et fellesskap av brukere, og skaper en flokk som er klar til å løpe med de store hundene i kryptovaluta-verdenen.

Så mens Sam Altman sin Worldcoin kanskje får all medieoppmerksomhet, beviser Shiba Memu at det ikke bare handler om å være den største hunden i flokken, men den smarteste. Med sin innovative bruk av AI-teknologi og sitt voksende fellesskap, satser Shiba Memu på å nå toppen i den nye kryptovaluta-verdenen.

Drømmen om $ 1: Kan Shiba Memu nå denne prisen innen 2024?

Shiba Memu drømmer stort, og det handler ikke om en jakt på kaniner. Denne nye kryptovalutaen jager drømmen om $ 1. Men kan denne nye meme-mynten virkelig oppnå en så høy pris innen utgangen av 2024?

For øyeblikket er Shiba Memu priset til beskjedne $0,020575. Men ikke la det lure deg. Denne nye kryptovalutaen er kanskje liten, men den har et stort potensial og ser ut til å planlegge et løp i de store ligaene.

Men kan den virkelig nå $ 1 innen 2024? Vel, i den uforutsigbare verdenen av nye kryptovalutaer er alt mulig. Husk at dette er et marked hvor hakkekyllinger kan havne på topp over natten. Og med Shiba Memu sin innovative bruk av AI-teknologi har den en unik fordel.

Så selv om en prislapp på $ 1 innen 2024 kan virke som en uoppnåelig drøm, er den ikke utenfor rekkevidde. Tross alt har meme-myntens markedsandel steget fra bokstavelig talt ingenting fra noen år tilbake til over $ 20 milliarder i 2022.

Bjeffingen til meme-mynter: Grunnen til at de får så mye oppmerksomhet

Meme-mynter er myntene som vekker oppmerksomhet i kryptosamfunnet. Disse nye kryptovalutaene bjeffer ikke for sakens skyld – de krever seriøs oppmerksomhet, og det er ikke vanskelig å se hvorfor.

Meme-mynter som Shiba Memu er som kryptoverdenens lekne valper. De er morsomme, de er sære og de er ikke redde for å vise seg fram. Det dreier seg ikke bare om transaksjoner – det handler om transformasjon. De snur den tradisjonelle finansverdenen på hodet, og de gjør det med logrende hale og et smil om munnen.

Men forlokkelsen til meme-mynter er ikke bare moro og lek. Disse nye kryptovalutaene beviser at de kan gi seriøs avkastning. Med Shiba Memu sin innovative bruk av AI-teknologi og deres evne til å utnytte kraften til fellesskapet, viser meme-mynter at de ikke bare er lekne valper, men de blivende lederne av flokken.

AI-teknologien som Shiba Memu benytter seg av fungerer som et unikt salgsargument (USP) fordi den gjør det mulig for kryptovalutaen å tilpasse seg og vokse i et svært dynamisk marked. I motsetning til tradisjonelle kryptovalutaer, gjør Shiba Memu sin bruk av AI det mulig å analysere markedstrender, forutsi brukeratferd og implementere strategier som kan optimalisere avkastningen.

Denne innovative tilnærmingen skiller den fra andre meme-mynter, og forvandler den fra en leken valp til en av lederne i flokken i kryptoverdenen. Den AI-drevne tilnærmingen tilfører ikke bare et lag av sofistikering, men skaper også et fellesskapsdrevet økosystem som kan svare på markedsendringer mer effektivt.

Så selv om Sam Altman sin Worldcoin er den nye valpen, bør man ikke undervurdere kraften til meme-myntene. De tiltrekker seg oppmerksomhet, og de er kommet for å bli.

Konklusjon: Hundeparken av nye kryptovalutaer er i ferd med å bli spennende

Når vi tar et skritt tilbake og ser på kullet av nye kryptovalutaer, er det klart at det er mye å se frem til. Sam Altman sin Worldcoin er en fascinerende ny kryptovaluta med sin unike funksjon for irisskanning. Men la oss ikke glemme den lekne nye meme-mynt-maskoten vår, Shiba Memu, som bruker AI-teknologi for å få seriøs oppmerksomhet.

Begge disse prosjektene har sine unike styrker og potensial, noe som gjør fremtiden til nye kryptovalutaer til et spennende prospekt. Enten du er tilhenger av de velprøvde eller eventyrlige nye tilbudene, er det ingen tvil om at universet med nye kryptovalutaer blir mer mangfoldig og interessant.

Når vi er vitne til at disse nye tilbudene jager drømmene sine i en verden av nye kryptovalutaer, er én ting klart – det er en flott tid å være en del av denne spennende reisen. Alle har tross alt sine høydepunkter!

Shiba Memu er tilgjengelig til en pris på $0,020575 som aldri vil bli gjentatt, og det ville være dumt for investorer la dette flotte tilbudet gå fra seg. 

Du kan kjøpe SHMU i løpet av presale her.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen