September 2023 presenterer de 4 beste krypto-ICO-ene det er verdt å følge med på

rZWF6SCPFzlDP8W8GQWAjQ 0Ij4pp65q5OUe3cNCZ1McJQcPL5iFIaOLM2hlCiHY4kaXO1ltdC7qk5H42T3xfmVcsYZfD8UJziYxwB1VHmU60GLtkZ5pAf7unvKuO fvP8Ls5xhsWc HPl LsF XYEc

Investorer leter alltid etter det neste kryptoprosjektet som sannsynligvis vil gjøre det stort. Initial Coin Offerings (ICO-er) er utmerkede muligheter for nye prosjekter for å skaffe penger samtidig som investorene får tidlig inngang til absolutt røverpriser. Hvis og når prosjektene vil gjøre det stort, kan det være enorm avkastning å hente, som belønner investorer i presale for deres tro på prosjektet.

Andre halvdel av 2023 byr på flere muligheter for kloke investorer til å være en del av nye prosjekter med et enormt potensial for profitt. Men med så mange ferskinger som kommer på markedet kan det ta tid og krefter å skille de lønnsomme fra de middelmådige.

Heldigvis er kryptoekspertene til for å hjelpe, undersøke verdien, potensialet og sannsynlig suksess for nye plattformer. Dette hjelper ivrige investorer med å finne de mest sannsynlige ICO-ene som kan bli store. Her er de fire beste krypto-ICO-ene å se opp for i September 2023:

1.       Shiba Memu

2.       Chancer

3.       AltSignals

4.       DAIS

Hva er Shiba Memu?

Shiba Memu er en helt ny aktør i det raskt voksende meme-mynt-markedet, og som bringer noe helt nytt til arenaen. Ved å utnytte kraften til kunstig intelligens (AI) sammen med evnen til blokkjeden, bygger, sprer og leverer Shiba Memu selvstendige markedsføringsstrategier basert på stemningen blant investorer på nett. Denne tilnærmingen gir eksepsjonell nytteverdi ved siden av den vanlige morsomme sjarmen knyttet til meme-mynter, og markerer et paradigmeskifte i hva investorer kan forvente av meme-mynter.

Hvorfor er Shiba Memu en god investering?

Shiba Memu sin bruk av AI og blokkjede tilbyr en distinkt bruker-case og verdiforslag i meme-mynt-markedet. Med memer som vanligvis er avhengige av jungeltelegrafen for å gå viralt, gjør Shiba Memu sin autonome evne til å snuse opp muligheter i markedet den til et av årets mest spennende kryptoprosjekt.

Ikke bare det, Shiba Memu sin unikt strukturerte ICO gjør den til en enormt tiltalende investeringsmulighet. Etter en lansering på $ 0.011125 øker prisen daglig med $ 0.000225, noe som betyr at investorer oppnår gevinst så snart de reserverer sine SHMU-tokens. Med 119.33 % avkastning tilgjengelig for første dags-investorer i løpet av en 60-dagers ICO, vil de som er tidlig ute ha en stor fordel før SHMU børsnoteres på den prestisjetunge Bitmart-børsen.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper SHMU, her <<<

Hva er Chancer?

Med sin banebrytende desentraliserte plattform som forutsier markedsutviklingen ønsker Chancer å skape bølger i kryptomarkedet og forstyrre den globale online bettingsektoren. Ved å bruke en unik peer-to-peer (P2P)-modell, fjerner Chancer avhengigheten av partiske mellomledd, vanligvis bookmakere, for å sette odds og markeder.

I stedet setter Chancer spillerne i direkte kontakt med hverandre. De kan dra nytte av skreddersydde spillmarkeder skapt av fellesskapsmedlemmer på en rekke forskjellige arrangementer – fra utfordringer på jobben til globale sportsbegivenheter.

Hvorfor er Chancer en god investering?

Chancer sin banebrytende tilnærming er levert av det opprinnelige CHANCER-tokenet som tar sikte på å ta en stor del av det globale gamblingmarkedet, anslått å vokse til en verdi på $ 150 milliarder innen 2030.

Ved å forplikte seg til brukersikkerhet ved å distribuere et team av nøytrale moderatorer som overvåker alle markeder og odds for å sikre rettferdighet og utnytte sikkerheten og åpenheten som tilbys av blokkjedeteknologi, tilbyr Chancer spillere en unik sjanse til å ta full kontroll over bettingopplevelsen.

Med tokens som for øyeblikket er tilgjengelig for bare $ 0.011 i trinn 2 av presale, og et fantastisk token-prisdryss på $ 100.000, har Chancer dukket opp som en av de beste krypto-ICO-ene å kjøpe i September 2023.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper CHANCER, her <<<

Hva er AltSignals?

AltSignals er en uvanlig krypto-ICO, gitt lanseringen av ASI-tokenet i år, seks år etter at plattformen opprinnelig ble lansert. AltSignals har fått mer enn 50.000 nye medlemmer siden lanseringen i 2017, og turbolader sin markedsledende levering av trading-signaler til neste nivå med utviklingen av ActualizeAI. Denne splitter nye AI-drevne trading-stakken er designet for å øke plattformens gevinstrate fra 64 % til over 80 %.

Hvorfor er AltSignals en god investering?

AltSignals sitt inntog i kryptomarkedet markerer fremveksten av AI i området for trading-signaler. Ved å utnytte flere banebrytende teknologier, inkludert maskinlæring, prediktiv modellering, sentimentanalyse og naturlig språkbehandling (NLP), ser AltSignals nåværende pris på $ 0.01875 betydelig undervurdert ut.

AltSignals har støtte fra en veletablert plattform og en enorm brukerbase for å hjelpe den videre. Denne vinnende kombinasjonen gjør ASI til en av de beste krypto-ICO-ene å investere i.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper ASI, her <<<

Hva er DAIS?

DAIS er nok et nytt kryptoprosjekt som bruker kraften til AI-teknologier ved å kombinere det med den eksklusive moteverdenen. Dette AI-drevne NFT-moteprosjektet har som mål å redefinere opplevelsen av netthandel ved å la brukere administrere, kjøpe, handle og selge mote-NFT-er. I tillegg fremmer denne nye ideen innen mote bærekraftig digital mote ved å redusere industriens karbonfotavtrykk i den virkelige verden.

Hvorfor er DAIS en god investering?

DAIS lanserte seg selv som den første AI-drevne mote-kryptoen i Web3-sektoren. Med sine planer om å revolusjonere moteverdenen og fremme bærekraft underveis, kan investorer bli en stor del av en potensielt stor aktør innen moteindustrien.

ICO er priset til $ 0.0005 i betafasen før den stiger til $ 0.001 i neste fase. Interesserte investorer kan også hente en bonus på 20 % når de bruker koden GRABDAIS20-koden på ICO-hjemmesiden.

Hva er den beste ICO-en for September 2023?

Disse fire prosjektene er utvilsomt valget blant mange ICO-er som kjemper om investorenes oppmerksomhet i September 2023. Hver av dem har en unik bruker-case og unikt verdiforslag, i stedet for å resirkulere prosjekter som allerede er allment tilgjengelige i kryptomarkedet.

Prosjekter som tar risiko, viser innovasjon og gir varig vekstpotensial har en reell sjanse til å gi stor avkastning i retur for modige investorer. Så spenn deg fast, sikre deg dine tokens og nyt turen!

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen