Slik kan du investere i din egen bedrift

Det finnes mange måter å investere på, og det trenger faktisk ikke alltid å handle om å investere penger i aksjer, fond eller andre finansielle produkter. Det kan også handle om å investere i kvaliteter, egenskaper eller kanskje en kampanje. Bedriften din trenger mange former og varianter av investering, og i dag skal vi gå igjennom noen av dem.

For selvfølgelig er det viktig at investorer investerer i bedriften din slik at dere kan ha mer kapital og vokse dere større. Men, det er ikke bare penger som gjør at en bedrift får en bærekraftig og stabil vekst. Det finnes nemlig andre måter å investere på.

Invester i et godt varemerke

Det å skape et godt varemerke er ikke gjort over natten, og det er forståelig at det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. Det vil selvfølgelig være forskjellige strategier for forskjellige bransjer og selskaper, men det kan være en god starte å ta en tit hos IGO profil. Her kan du nemlig få et hav av flotte profileringsprodukter som du kan dele ut til kollegaer og gode kunder. Det finnes så mange gode kvalitetsprodukter du kan velge mellom, og du kan også velge design på flere av produktene.

Grunnen til at profileringsprodukter er en god investering er rett og slett at det er god merkevarebygging, samtidig som det er en god form for markedsføring. Dersom en ansatt bader med håndkle med navn på, på en brygge i Oslo, så er det utrolig mange som vil se dette bedriftsnavnet. Underbevisstheten deres vil plukke opp både logo og navn, og før du vet ordet av det så har du en ny kunde.

Invester i de gode kvalitetene

Det kommer selvfølgelig an på hvor stor bedriften din er, men det å investere i en bred og mangfoldig gjeng med ansatte er en utrolig god investering. Ved å ansette forskjellige typer mennesker så får du enkelt tilgang til et bredere utvalg av det som på engelsk kalles for «core competencies».

Dette er egenskaper som vi alle tar med oss inn i et miljø. Dersom nok mennesker har samme CC-er, eller kan lære bort sine CC-er til andre mennesker, jo flere egenskaper og kvaliteter vil bedriften din eie og tillære seg. Med andre ord så kan du ofte gi bedriften din flere gode kvaliteter og egenskaper ved å ansatte forskjellige type mennesker på kontoret.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen