Solana sin BONK versus Memeinator – hvilken meme-mynt vil dominere i 2023?

image 1

Både Bonk (BONK) og Memeinator (MMTR) har fanget oppmerksomheten til kryptoentusiaster i 2023. Som splitter nye meme-mynt-lanseringer antas de å ha skyhøyt langsiktig potensial.

Imidlertid er ikke alle meme-mynter like. For investorer er det viktig å finne ut nøyaktig hvilket av disse to meme-mynt-prosjektene som har størst langsiktig potensial. Memeinator har nå startet sitt krypto-presale, og tilbyr MMTR-tokens med rabatt til tidlige kjøpere. Nå kan det være den beste tiden å finne ut nøyaktig hva som skiller den fra andre meme-mynter i Web3.

Markerer meme-mynt-manien topp-priser på aktiva under oksemarkedsforhold, eller er de noe mer?

Meme-mynter antas ofte å være noen av de beste kryptovalutaene å kjøpe under bjørnemarkeder. De er noen av de mest effektive eiendelene i optimistiske markedsforhold. Hvert oksemarked  inneholder vanligvis en fase med meme-mynt-mani der prosjekter som  Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) og sist Pepe (PEPE) skyter i været i løpet av få dager.

For investorer som ønsker å avdekke de nest beste krypto meme-myntene å kjøpe, har Memeinator (MMTR) og Bonk (BONK) dukket opp som to av de mest populære alternativene. Imidlertid er det noen viktige forskjeller mellom disse meme-myntene. Disse kan hjelpe investorer til å se forskjellen mellom et kortvarig øyeblikk av berømmelse og en langsiktig bevegelse.

Meme-mynter mangler ofte noen form for token-verktøy, noe som er en hovedårsak til at et prosjekt som Shiba Inu har blitt så verdifullt. SHIB er et eksempel på en meme-mynt som har levert ekte token-verktøy, inkludert innsatsmuligheter, en NFT-samling og partnerskap med ulike betalingsportaler. Som et resultat forblir den blant de 20 mest verdifulle kryptoaktiva i verden.

Så hva kan være forskjellen mellom et prosjekt som Memeinator og Bonk i løpet av de kommende månedene og årene? Denne artikkelen dykker ned i den grunnleggende analysen av hvert meme-mynt-prosjekt og dissekerer forskjellene i token-verktøyet for å demonstrere det langsiktige potensialet i hvert prosjekt.

Hva er Memeinator?

Memeinator har blitt opprettet med et eneste mål i tankene: Ødelegge hver eneste uverdige meme-mynt, og fjerne dem fra forsiden av kryptomarkedets verdilister. Meme-mynt-markedet har vært plaget av svermer av overvurdert kryptoaktiva som ikke gir noen fordeler for sine investorer. Memeinator har tatt på seg oppdraget med å få slutt på det hele.

Prosjektet leverer et stort innebygd verktøy sammen med en morsom og leken tilnærming til fellesskapsbygging. Over tid vil Memeinator bli et etablert meme-mynt-økosystem med et bredt utvalg av tidsfordriv for sine token-eiere.

Memeinator-teamet vil investere tungt i prosessen med markedsføring av meme-mynten for å sette i gang viralitet i online krypto-fellesskapet. For å gi enhver potensiell investor en smak av hva som kommer, vil Memeinator-teamet sende en heldig deltaker i presale ut i verdensrommet. Det stemmer, en heldig vinner vil få en gratis tur på Virgin Galactic sin Spaceline som en del av Memeinators tidlige initiativer til fellesskapsbygging.

Hvordan fungerer MMTR?

Memeinator-økosystemet vil inneholde et blokkjedespill kalt Meme Warfare. Dette spillet vil involvere spillere som finner og ødelegger alle uverdige meme-mynt-maskoter som for tiden forsøpler Web3-verdenen. Spillere vil bruke Memeinators kraftige mekaniske evner for å utslette meme-mynt-konkurransen.

Memeinator vil også gi ut en dedikert NFT-samling som kan bidra til å gi en dypere følelse av tilhørighet for hvert medlem av Memeinator-fellesskapet. I tillegg vil plattformen gjøre det mulig for MMTR token-eiere å satse sine eiendeler i retur mot en sjenerøs årlig avkastning.

MMTR sin staking-funksjon gir desentralisert økonomisk tilgang med minimale adgangsbarrierer, noe som kan bidra til å beskytte verdien av meme-mynten på lang sikt, samtidig som investeringsavkastningen maksimeres.

Vil MMTR nå $ 1 i 2025?

Det opprinnelige MMTR tokenet har deflasjonær tokenomics, med bare 1 milliard mynter som vil bli opprettet. Det deflasjonsmessige aspektet ved MMTR, kombinert med plattformens attraktive nyttefunksjoner, kan få verdien av den nye meme-mynten til å skyte i været i løpet av de kommende månedene og årene.

Prisanalytikere forventer at MMTR skal bli et av de mest verdifulle meme-mynt-prosjektene i kryptosfæren. Ikke bare leverer det en rekke applikasjoner som fellesskapet kan glede seg over, men teamet vil også investere mye i å markedsføre  prosjektet på tvers av sosiale medier.

Memeinator har alle egenskapene som utgjør et vellykket meme-mynt-prosjekt. Foreløpig er den tilgjengelig under MMTR-presale til rabatterte priser. Over tid forventes MMTR å stige med 50–100x med et prismål på $ 1 som en rimelig prognose foran det neste krypto-oksemarkedet.

Hva er Bonk?

Bonk er en ny meme-mynt som ble utgitt i Solana-økosystemet helt i begynnelsen av 2023. Tokenet ble designet for å reetablere DEX-likviditet ved å oppmuntre flere tradere til å bruke Solana-baserte DeFi-plattformer. For å presisere, Solana hadde nettopp opplevd en stor nedadgående trend etter kollapsen av FTX i november 2022, noe som førte til redusert nettverksaktivitet i løpet av de påfølgende månedene.

BONK vokste raskt i verdi i januar 2023 etter å ha blitt lansert for å stimulere nettverksaktivitet på Solana. Prosjektet er imidlertid ikke bare en døgnflue – den totale markedsverdien til BONK er fortsatt over $ 10 millioner, og det er et betydelig antall token-eiere.

Vil BONK nå $ 0.000004 i 2025?

BONK nådde sitt rekordhøye toppnivå på $ 0.000004 i januar 2023, men mistet raskt mer enn 90 % av verdien. Den kan sees på som et eksempel på en meme-mynt som mangler noen form for innebygd token-verktøy utover evnen til å brukes som et middel for spekulasjoner.

Siden tokenet mangler nytteverdi, kan den slite med å tiltrekke seg nok kjøpere over tid. Dette kan skade den langsiktige prisutviklingen, og prisanalytikere har antydet at den vil slite med å gjenerobre sitt tidligere toppnivå. 2025-prisprognosen for BONK er bare $ 0.000002.

Memeinator versus Bonk: Hvilken krypto er den beste å kjøpe nå?

Meme-mynten som har det høyeste langsiktige vekstpotensialet er uten tvil Memeinator. Det er fordi eierskap av MMTR låser opp tilgangen til et stort økosystem av meme-mynt-verktøy, inkludert en GameFi-tittel og muligheter for å sette innsats med tokenet via Web 3-nettstedet.

Over tid gir Memeinator sine innebygde verktøy et mye større langsiktig potensial. Teamets vilje til å investere tungt i digitale markedsføringskampanjer kan også gi den et viralt potensial under positive markedsforhold, og som et resultat forventes MMTR å ha en mye høyere adopsjonsrate enn BONK.

For å få eksklusiv informasjon om presale og Memeinator-lanseringen, registrer deg ved å bruke skjemaet på Memeinator sitt nettsted.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen