Ta ledelsen: Shiba Memu sitt presale er i ferd med å dominere AI meme-mynt-trenden 

FyeelTlPxU4hnZN2Jur1nu4m2fZkOaTSKUQdl5LP78i0nvVo

Med mindre du har levd under en stein i det siste, har du sannsynligvis hørt om de seneste AI-innovasjonene og hvordan de begynner å komme inn i kryptomarkedet. AI-verktøy kan bli funnet i mange banebrytende kryptotokens. Nykommeren Shiba Memu (SHMU) sin meme-mynt er et godt eksempel. Du hørte riktig – ikke bare kommer AI inn på scenen, men meme-mynt-trenden er tilbake!

Shiba Memu er et nytt kryptotoken-presale som mottar mye positiv oppmerksomhet akkurat nå, og dette er ikke bare på grunn av den lodne Shiba Inu-maskoten! Tokenet utnytter den nyeste AI-teknologien og flytter meme-mynt-industrien inn i et helt nytt stadium av automatisert markedsføring, et grep som kan sørge for at Shiba Memu eksploderer i 2023. Denne artikkelen vil skissere nøyaktig hvorfor Shiba Memu er så aktuell, så les videre for å finne ut mer!

Hva er annerledes med Shiba Memu sammenlignet med andre meme-mynter?

Meme-mynter ble berømt i 2021 takket være de bedårende hundemaskottene og ekstrem publisitet som hjalp mange investorer med å bli rike over natten! Imidlertid forsvant denne interessen ganske raskt fordi tokenet generelt manglet praktisk bruk, noe som gjorde ordinære tokens til en langt mer pålitelig investering. Heldigvis anerkjenner Shiba Memu (SHMU) dette, og har som mål å endre pote-perspektivet ved å lansere en AI-drevet automatisering av markedsføring og dashboard med åpenhet!


Selv de mest kjente meme-myntene som Dogecoin har minimal nytteverdi. Shiba Memu skiller seg ut ved å tilby et faktisk produkt som støtter tokenet. Shiba Memu har dessuten ikke bare valgt noen gamle standardfunksjoner – den vinner mye ved å bruke AI i markedsføringskampanjen, slik at investorer kan følge med og være en del av suksessen!

Hva ligger bak Shiba Memu?

Shiba Memu (SHMU) er ikke bare et søtt ansikt. Som nevnt tidligere utnytter Shiba Memu AI for å forbedre sine markedsføringskampanjer. Når det gjelder Shiba Memu, bruker tokenet AI for automatisk å lete på nettet etter omtaler av seg selv. Ved å bruke maskinlæring og sentimentanalyse for å engasjere seg med plattformer den er nevnt på, kan eventuelle negative omtaler bli snudd til positive.

Shiba Memu er opptatt av  åpenhet. Prosjektet er opptatt av å holde investorer fullt informert om sine AI-drevne kampanjer. Det er derfor det tilbys et transparent markedsføringsdashbord der investorer kan få alle detaljene. På dette dashbordet kan investorer spore fremdriften til kampanjer, analysere økonomiske data og holde seg oppdatert på all oppmerksomhet rundt prosjektet. Det er en måte for Shiba Memu å sikre åpenhet og holde investorene oppdatert.

Geniene bak Shiba Memu har også lært av suksessen til AI-chatbots som ChatGPT ved å bruke teknologien på Shiba Memu-dashbordet. Investorer kan få økt forståelse ved å kommunisere direkte med en Shiba Memu AI-bot. Bruker-caser inkluderer å stille spørsmål om de siste kampanjene, komme med forslag og til og med spørre om godbiter! Og de kan få godbiter i form av SHMU-belønninger i tilfelle forslagene deres blir vedtatt!

Hvordan kommer Shiba Memu til å gå videre?

Shiba Memu (SHMU) sitt AI-markedsføringsdashbord har ennå ikke lansert, men krypto-presale har allerede begynt! Gjennom presale øker verdien på tokenet med $ 0.000225 hver dag, og etter 60 dager lanseres dashbordet. For å sette ting i perspektiv, lanserte Shiba Memu for bare $ 0.011125, så når presale avsluttes, vil tokenverdien være $ 0.0244. Dette vil representere nesten 120 % vekst, noe som vil se seriøst bra ut i enhver investors portefølje!


Kryptoprosjekter i så stor skala som Shiba Memu lanseres imidlertid ikke over natten – for mer presise detaljer, bruk gjerne følgende milepæler som en tidslinjereferanse:

  • Shiba Memu presale begynner
  • SHMU vil bli notert på kryptobørser
  • Innledende likviditet vil være sikret
  • Shiba Memu markedsføringsdashboard vil lanseres
  • Shiba Memu AI-chatbot vil bli åpnet for chat
  • Tilgjengelighet og likviditet på tokens vil begynne å akselerere

Hvordan vil Shiba Memu prestere sammenlignet med andre meme-mynter?

Det pågående krypto-racet ser bra ut for meme-mynter av enhver rase eller stamtavle, men det kan ikke fornektes at Shiba Memu (SHMU) forventes å utmerke seg, selv sammenlignet med slike som Dogecoin. En av hovedårsakene til dette er det populære AI-konseptet. Alle og enhver har blitt forbløffet av AI-verktøy det siste året, men Shiba Memu er en av de få meme-myntene som har brukt det!


Videre forventes også åpenheten og fokuset på nytteverdien til Shiba Memu å hjelpe tokenet. Det siste meme-mynt-racet avslørte at mange tokens har mangel på åpenhet og praktisk bruk, og Shiba Memu gjør disse svakhetene til styrker! Å gjøre sine AI-drevne markedsføringskampanjer 100 % synlige for alle investorer bidrar til å holde Shiba Memu sitt omdømme gjennomsiktig, og funksjonene er virkelig nyttige.

Shiba Memu: En meme-mynt-innovasjon er på vei

Shiba Memu (SHMU) skaper bølger som en banebryter i meme-myntens verden for 2023. I stedet for å følge hordene, tar den investorene med på en spennende reise i seg selv! Shiba Memu, som skiller seg fra resten av meme-myntmarkedet, fokuserer på AI-drevet nytteverdi og innovative markedsføringsteknikker. Denne særegne tilnærmingen har fengslet investorer og gjort dem nysgjerrige som en forundret hund.


Shiba Memu markedsføringsdashbord vil imponere når 60-dagers krypto-presalet er over, men i mellomtiden ville du bjeffet på hvis du gikk glipp av den daglige veksten på $ 0.000225! Det er ikke ofte et token garanterer avkastning som dette, og du kan være en del av det! Så ta på deg tursko og gå tur med hunden, for du kommer til å trenge dem – ting er i ferd med å bli lukrative!

Du kan kjøpe SHMU i løpet av presale her.

Redaksjonen

Se alle artikler av Redaksjonen