The Graph Kurs i Sanntid (GRT/NOK) & Kurshistorikk

the-graph
the-graph

The Graph (GRT)

Price
2.09
KJØP THE GRAPH HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Prisen på The Graph varierer avhengig av tilbud og etterspørsel. På denne siden ser du alltid oppdaterte The Graph Courses, slik at du alltid kan finne siste The Graph (GRT) pris.

Les videre mens vi dykker ned i prisprognosen for The Graph.

The Graph kursgraf – Oppdatert i sanntid

Her kan du se den historiske prisutviklingen for The Graph.

Graph-kursen er som enhver annen kryptovaluta, hvor kursen stiger og faller hver eneste dag. Du bør derfor følge med på The Graph (GRT) kurset daglig, for å se hvor kurset er på vei.

The Graph price – Her kan du kjøpe The Graph

Graph-prisen endres daglig, og det er derfor viktig at du holder et godt øye med prisen dersom du ønsker å handle The Graph. Det er også viktig at du velger en handelsplattform hvor du kan se siste The Graph-pris, i tillegg til andre følgende parametere:

  • Velg handelsplattformen med de laveste gebyrene og provisjonene
  • Velg en plattform som har det beste utvalget av kryptovalutaer
  • Sørg alltid for å velge en plattform med kurs oppdatert i sanntid

Du kan enkelt kjøpe Spark fra en handelsplattform. Det er mange å velge mellom, men våre utvalgte favoritter er Firi, Saxo Bank og Capital.com . Her får du fordelaktige handelsgebyrer, og ikke minst oversiktlige verktøy for analyse. Kom i gang med shopping nå!

Hva bestemmer forløpet til The Graph?

Det enkle svaret er at The Graph, som nesten alle andre kryptovalutaer, er drevet av tilbud og etterspørsel. Tilbud betyr antall tilgjengelige The Graph, mens etterspørsel betyr antall interesserte. Så hvor mange mynter er det og hvor mange vil kjøpe The Graph?

Jo færre mynter på markedet, og jo mer interessert, jo høyere er prisen. Tilsvarende vil et større tilbud og en lavere etterspørsel føre til lavere pris.

Så det er hovedsakelig tilbud og etterspørsel etter The Graph som bestemmer prisen – men hva påvirker tilbud og etterspørsel ? Flere faktorer spiller inn her, men etterspørselen påvirkes av mediedekning, kjendismeninger, sosiale fora og den generelle publisiteten om The Graph. Tilbudet styres enkelt og greit av antall mynter.

Disse faktorene påvirker The Graph-prisen:

  • Tilbud og etterspørsel: Tilbud og etterspørsel er selve katalysatoren, dvs. hva som avgjør om prisen vil stige eller falle for BRT. Hvis etterspørselen er høy, vil prisen stige, men hvis etterspørselen er lav, vil prisen falle. Samtidig må Tilbudet (antall mynter) tas i betraktning. En krypto med stort tilbud (f.eks. Shiba Inu) vil mest sannsynlig ikke oppleve en så høy pris pr. Mynt som f.eks Bitcoin, hvor tilbudet er lavt.
  • Mediedekning / omdømme: Det finnes flere eksempler på hvordan mediedekning, omdømme, meninger til viktige personer og sosiale fora kan påvirke etterspørsel og dermed pris. Bitcoin opplevde sin beste vekst noensinne tidlig i 2021 som et resultat av Teslas nyheter om å godkjenne Bitcoin på sine elbiler, med flere som også ser veldig positivt på teknologien. Bitcoin ble med rette omtalt som fremtidens betalingsmetode, noe som fikk etterspørselen til å skyte i været. På samme måte førte negativ publisitet (Teslas fullstendige reversering av bitcoins-godkjenning, Kinas forbud mot gruvedrift, usikkerhet angående kryptovalutaens strømforbruk) etterspørselen og prisene til å stupe. Deretter har kryptovalutaen steget igjen på grunn av ny publisitet.
  • Gruvedrift / Antall mynter: Gruvedrift er en prosess for å verifisere transaksjoner, og dette gjøres ved å løse omfattende oppgaver. Personene som løser disse oppgavene blir belønnet med et visst antall mynter.

Det er viktig å forstå at faktorene ovenfor er nært beslektet. Du vet at i perioder med god mediedekning, sosiale fora og lignende vil etterspørselen stige etter The Graph, som igjen vil føre til at prisen stiger. Tilsvarende vet du at negativ omtale, som Kinas forbud mot gruvedrift, vil føre til fallende etterspørsel og dermed fallende priser.

Grafen Prisutvikling – Vil prisen stige eller falle?

Ettersom prisen er drevet av volatile faktorer som tilbud og etterspørsel etter The Graph samt publisitet og omdømme, er det helt klart at prisen er ganske volatil. Disse faktorene gjør det imidlertid relativt vanskelig å forutsi kortsiktig prisutvikling. I perioder med mye publisitet rundt kryptovaluta og spesielt The Graph, og spesielt positiv publisitet, kan du forvente sterk prisvekst. Er publikum derimot negativ, kan du forvente et prisfall.


Uansett er det viktig at selv med lovende fremtidsutsikter og sin betydelige posisjon i markedet, er det en investering med risiko. Historisk avkastning og fremtidige prognoser er ingen garanti for profitt. Her er risikoen for å tape penger like stor som å tjene penger.

Hvis du investerer er det derfor viktig å ikke bruke mer enn du kan tape og å holde deg oppdatert på prisutviklingen. Du vil da lettere sikre gevinster og forhindre tap.

Les også artikkelen How to Buy The Graph

KJØP THE GRAPH HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål

Hva er valutakursen for The Graph (GRT)?

Forløpet til The Graph endres hvert sekund. Du kan se gjeldende kurs for The Graph her

Hva bestemmer forløpet til The Graph?

Prisen på The Graph bestemmes av tilbud og etterspørsel. 
Dette betyr at jo flere som kjøper The Graph, jo mer stiger prisen.

Hva koster en The Graph?

Prisen på The Graph er i stadig endring, men du kan se i artikkelen vår prisen på The Graph 100 % oppdatert i sanntid.

Bør jeg kjøpe The Graph?

Det avhenger av investeringsstrategien din. 
Du kan begynne med å lese artikkelen vår om The Graph og deretter se om det er en god investering for din strategi.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen