Uniswap Kurs i Sanntid (UNI/NOK) & Kurshistorikk

uniswap
uniswap

Uniswap (UNI)

Price
88.25
KJØP UNISWAP HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Uniswap er en kryptovalutabørs lansert i 2018, en børsplattform med mål om å gjøre utveksling av kryptovaluta billigere og enklere og dermed mer forbrukervennlig. Den ble grunnlagt av Hayden Adams, en mangeårig maskiningeniør hos Siemens. Han ønsket å gjøre utvekslingen av kryptovalutaer enklere ved å fjerne ett trinn fra utvekslingsligningen: når du på andre plattformer først må kjøpe den originale valutaen på den børsen for å handle. Dette betyr imidlertid ikke at Uniswap ikke er sin egen kryptovaluta. & Nbsp;

Uniswaps popularitet har økt de siste årene, og hovedårsaken til dette har vært evnen til å massivt redusere handelsgebyrene med kryptovaluta på sin egen plattform. Av den grunn er utveksling av kryptovalutaer på Uniswap-nettverket svært billig sammenlignet med mange andre plattformer av samme type. Husk imidlertid at avhengig av type børs, kan det hende du må betale transaksjonsgebyrene som kreves av Ethereum, da Uniswap-plattformen er bygget på Ethereum-nettverket – Les mer om Ethereum og kjøp Ethereum her .

Les videre mens vi dykker ned i prisprognosen for Uniswap i denne artikkelen! Hvis du vil lese mer om hvordan du kjøper kryptovaluta, så kan du lese artikkelen vår med tittelen Kjøp kryptovaluta .

Uniswap-kurs – Limet som binder kryptovaluta sammen

Uniswap skaper likviditet innen kryptovaluta på samme måte som daytradere skaper likviditet i valutahandelsmarkedene . Det har derfor blitt et uunnværlig verktøy som sørger for at markedene fungerer optimalt.

  • Uniswap er i stadig utvikling med versjon 2 utgitt i 2018 og versjon 3 utgitt i 2021.
  • Uniswap har en innebygget 2 % årlig inflasjon, noe som betyr at tilbudet stadig synker.

Du kan se mer enn 50 kryptovalutakurser her .

Uniswap Graf

Her kan du se den historiske prisutviklingen for Uniswap.

Hva bestemmer prisen på Uniswap?

Nå som vi forstår hva Uniswap er og hvordan det fungerer, kan vi diskutere hvordan Uniswap-kursen er bygget opp og hvilke ting det reagerer på. Satsene for kryptovalutaer er svært avhengig av verdien av blokkjedene deres, som igjen avhenger av blokkjedens evne til å tilby markedet noen levedyktig bruk. Dermed er ikke en kryptovaluta i seg selv nødvendigvis verdt noe, men verdien er basert på blokkverdien, nettverksverdien.

Uniswap (UNI) Kurs & Graf

Prisen på en Uniswap er derfor mest avhengig av levedyktigheten og populariteten til kryptovalutabørsen, plattformen den tilbyr markedet. Som vi nevnte tidligere, er Uniswap-plattformen basert på sterk likviditet, som opprettholdes selv av roboter, men dessverre garanterer ikke aktiviteten til plattformen alene at Uniswap-kursen vil forbli like stabil. Som med alle kryptovalutaer er Uniswap-kurs svært avhengig av hva som skjer i kryptovalutamarkedet som helhet.

Et enkelt eksempel på dette er Bitcoin-kursen og dens drastiske bevegelse på valutakurstabellen tidlig i 2021: da Bitcoin steg stratosfærisk, hvor alle kryptovalutaverdier steg. Og da prisen på Bitcoin stupte, stupte hele markedet. Bitcoin er en så innflytelsesrik kryptovaluta at dens bevegelser har stor innvirkning på hele kryptovalutamarkedet, mens andre kryptovalutaer kun kan påvirke markedet som en stor masse, ikke som individuelle kryptovalutaer. Uniswap-renten er imidlertid mer stabil, siden den beholder likviditeten til plattformen sin syntetisk.

Les også hvordan du kjøper Uniswap .

KJØP UNISWAP HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål

Vil Uniswap nå $ 100

Hvis etterspørselen / mediedekningen av Uniswap øker igjen, er det ikke usannsynlig at den vil nå $ 100 eller mer.

Hva bestemmer prisen på Uniswap?

Prisen på Uniswap bestemmes av tilbud og etterspørsel, hvis flere ønsker å selge enn det er kjøpere vil prisen falle og omvendt. Samtidig bygges det inn 2 % årlig inflasjon som skal bidra til å redusere tilbudet og derfor sikre at prisen stiger kontinuerlig.

Hva koster en Uniswap?

Prisen på Uniswap er i konstant endring, men en Uniswap-mynt koster for tiden 

25

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen