EOS Kurs i Sanntid (EOS/NOK) & Kurshistorikk

eos
eos

EOS (EOS)

Price
5.92
KJØP EOS HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Prisen på EOS varierer avhengig av tilbud og etterspørsel. På denne siden ser du alltid oppdaterte EOS-kurs, slik at du alltid kan finne siste EOS (EOS)-pris.

Les videre mens vi dykker ned i prisprognosen for EOS.

EOS kursgraf – Oppdatert i sanntid

Her kan du se den historiske kursutviklingen for EOS.

EOS-kursen er som enhver annen kryptovaluta, med kursen som stiger og faller hver eneste dag. Du bør derfor følge med på EOS (EOS) kurset daglig, for å se hvor kurset går.

EOS pris – Her kan du kjøpe EOS

EOS-prisen endres daglig, og det er derfor viktig at du følger nøye med på prisen dersom du ønsker å handle EOS. Det er også viktig at du velger en handelsplattform hvor du kan se siste EOS-pris, i tillegg til andre følgende parametere:

 • Velg handelsplattformen med de laveste gebyrene og provisjonene
 • Velg en plattform som har det beste utvalget av kryptovalutaer
 • Sørg alltid for å velge en plattform med kurs oppdatert i sanntid

Du kan enkelt kjøpe Spark fra en handelsplattform. Det er mange å velge mellom, men våre utvalgte favoritter er Firi, Saxo Bank og Capital.com . Her får du fordelaktige handelsgebyrer, og ikke minst oversiktlige verktøy for analyse. Kom i gang med shopping nå!

 • Firi toplist stb
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Enkel og rask registrering
  • Troverdig og trygt
  • Kjøp av digital valuta med norske kroner
  Kostnad per handel 0,5 % spredning på både kjøp og salg. Minimumsinnskudd Fra 0 kr. Mobil App Store
  8/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Husk at kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko.
  Historisk avkastning aldri er noen garanti for fremtidig avkastning.
 • saxo toplist stb 2
  Vurdering
  Hva vi tror
  • Velg mellom 20.000 Aksjer, Kryptovaluta, Indekser, Valuta og Råvarer
  • Finn inspirasjon med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gjennom aksjesparekonto
  Kostnad per handel 0 kr. Minimumsinnskudd 0 kr. Mobil App Store
  7/10
  KJØP KRYPTO Les anmeldelse Alle investeringer foregår på egen risiko. Man kan risikere å tape sitt investerte beløp.

Hva bestemmer prisen på EOS?

Det enkle svaret er at EOS, som nesten alle andre kryptovalutaer, er drevet av tilbud og etterspørsel. Tilbud betyr antall tilgjengelige EOS, mens etterspørsel betyr antall interesserte. Så hvor mange mynter er det og hvor mange vil kjøpe EOS?

Jo færre mynter på markedet, og jo mer interessert, jo høyere er prisen. Tilsvarende vil et større tilbud og en lavere etterspørsel føre til lavere pris.

Så det er hovedsakelig tilbud og etterspørsel etter EOS som bestemmer prisen – men hva påvirker tilbud og etterspørsel ? Flere faktorer spiller inn her, men etterspørselen påvirkes av mediedekning, kjendismeninger, sosiale fora og den generelle publisiteten om EOS. Tilbudet styres enkelt og greit av antall mynter.

Disse faktorene påvirker EOS-prisen:

 • Tilbud og etterspørsel: Tilbud og etterspørsel er selve katalysatoren, dvs. hva som avgjør om prisen vil stige eller falle for EOS. Hvis etterspørselen er høy, vil prisen stige, men hvis etterspørselen er lav, vil prisen falle. Samtidig må Tilbudet (antall mynter) tas i betraktning. En krypto med stort tilbud (f.eks. Shiba Inu) vil mest sannsynlig ikke oppleve en så høy pris pr. Mynt som f.eks Bitcoin, hvor tilbudet er lavt.
 • Mediedekning / omdømme: Det finnes flere eksempler på hvordan mediedekning, omdømme, meninger til viktige personer og sosiale fora kan påvirke etterspørsel og dermed pris. Bitcoin opplevde sin beste vekst noensinne tidlig i 2021 som et resultat av Teslas nyheter om å godkjenne Bitcoin på sine elbiler, med flere som også ser veldig positivt på teknologien. Bitcoin ble med rette omtalt som fremtidens betalingsmetode, noe som fikk etterspørselen til å skyte i været. På samme måte førte negativ publisitet (Teslas fullstendige reversering av bitcoins-godkjenning, Kinas forbud mot gruvedrift, usikkerhet angående kryptovalutaens strømforbruk) etterspørselen og prisene til å stupe. Deretter har kryptovalutaen steget igjen på grunn av ny publisitet.
 • Gruvedrift / Antall mynter: Gruvedrift er en prosess for å verifisere transaksjoner, og dette gjøres ved å løse omfattende oppgaver. Personene som løser disse oppgavene blir belønnet med et visst antall mynter.

Det er viktig å forstå at faktorene ovenfor er nært beslektet. Du vet at i perioder med god mediedekning, sosiale fora og lignende vil etterspørselen etter EOS øke, noe som igjen vil føre til at prisen stiger. Tilsvarende vet du at negativ omtale, som Kinas forbud mot gruvedrift, vil føre til fallende etterspørsel og dermed fallende priser.

EOS prisutvikling – Vil prisen stige eller falle?

Ettersom prisen er drevet av volatile faktorer som tilbud og etterspørsel etter EOS samt publisitet og omdømme, er det helt klart at prisen er ganske volatil. Disse faktorene gjør det imidlertid relativt vanskelig å forutsi kortsiktig prisutvikling. I perioder med mye publisitet rundt kryptovaluta og spesielt EOS, og spesielt positiv publisitet, kan du forvente sterk prisvekst. Er publikum derimot negativ, kan du forvente et prisfall.


Uansett er det viktig at selv med lovende fremtidsutsikter og sin betydelige posisjon i markedet, er det en investering med risiko. Historisk avkastning og fremtidige prognoser er ingen garanti for profitt. Her er risikoen for å tape penger like stor som å tjene penger.

Hvis du investerer er det derfor viktig å ikke bruke mer enn du kan tape og å holde deg oppdatert på prisutviklingen. Du vil da lettere sikre gevinster og forhindre tap.


Vil du lære mer om EOS? Da kan du lese artikkelen: Kjøp EOS !

KJØP EOS HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål

Hva er valutakursen for EOS (EOS)?

Prisen på EOS endres hvert sekund. Du kan se gjeldende kurs for EOS her

Hva bestemmer prisen på EOS?

Prisen på EOS bestemmes av tilbud og etterspørsel. 
Det betyr at jo flere som kjøper EOS, jo mer stiger prisen.

Hva koster en EOS?

Prisen på EOS er i stadig endring, men i vår artikkel kan du se prisen på EOS 100 % oppdatert i sanntid.

Bør jeg kjøpe EOS?

Det avhenger av investeringsstrategien din. 
Du kan begynne med å lese artikkelen vår om EOS og deretter se om det er en god investering for din strategi.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen