Kjøpe Quant: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Quant? Vurderer du å kjøpe Quant eller ønsker å lære mer om hva Quant er, så har du kommet til rett sted. I denne artikkelen skal vi gjennomgå alt som er verdt å vite om Quant, slik at du kan finne ut om du bør investere i Quant eller kjøpe Quant til andre formål eller ikke. Vi sørger for at du får oppdatert innhold slik at du alltid vet hvor du skal gå hvis du vil vite mer om Quant-token.

Prisen på Quant bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en dag er ikke unormalt for Quant.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Quant!

KJØP QUANT HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Quant trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe QNT, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP QUANT HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Quant?

Quant (QNT) er en kryptovaluta som også går under navnet «token». Quant er et Ethereum-basert token, laget med teknologien derfra. I løpet av tiden Quant har eksistert har den forskjellig rent prismessig ved at den har steget mens andre kryptovalutaer har falt i verdi, noe som skiller den fra mange av de andre altcoinene som oftest følger kryptomarkedet.

Hensikten med Quant er å betale for Quants tjenester, betale transaksjonsgebyrer og automatisere ulike funksjoner blant en rekke blokkjeder ved å bruke overledger-operativsystemet. Hvis du vil ha tilgang til Quants tjenester, så må du kjøpe Quants token slik at du kan bruke appene deres og tilhørende tjenester. Det er her Quant-tokens er interessante for bl.a. utviklere og selskaper som bruker QNT-tokens.

Det som skiller Quant-tokens fra andre kryptovalutaer er at du faktisk kjøper dem fra selskapet med tradisjonell valuta, og så vil selskapet kjøpe Quant-tokens i markedet. Det går 100% automatisk, og her er faktisk disse tokens låst i 1 år før selskapet får tilgang til dem igjen. Så mye at de tror på sine egne Quant-tokens at de ikke har tilgang til betalingen deres før etter hele 12 måneder.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, kan du lese innlegget vårt om å kjøpe Bitcoin eller kjøpe ethereum som er noen av de populære kryptovalutaene.

Er Quant en god investering?

Hvorvidt Quant er en god investering krever at vi kan se inn i fremtiden, noe vi ikke kan. Men vi kan si at hvis Quant kan sikre at teknologien deres fortsetter å utvikles og de lykkes med å få fordelen av brukerbasen sin i fremtiden med noen gode kunder, så kan de ha en veldig lys fremtid.

Det er også interessant at Quant kan øke i verdi i et synkende kryptovalutamarked, noe som skiller denne kryptovalutaen fra de andre altcoins. De har en spennende teknologi som fungerer som et slags operativsystem for blokkjeder, som imidlertid først og fremst rammer en svært snever målgruppe for tiden. Men i fremtiden, hvis kryptovaluta fortsetter sin massive vekst, kan målgruppen deres potensielt bli betydelig større. Men det er uten tvil en av kryptovalutaene som enten vil stige eller falle betydelig, så husk å vurdere risikoprofilen din før du kjøper Quant, og sørg for å følge med på nyhetene om kryptovaluta generelt, slik at du hele tiden er klar over hva som skjer med Quants teknologi i fremtiden.

Quant er et utrolig spennende «Token» som vil bli spennende for investorer og ikke-investorer å følge med i de kommende årene. Du kan se det live oppdaterte quant-kurset her .

KJØP QUANT HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Quant?

Quant er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Quant bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Quant?

Du kan kjøpe Quant på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første Quant innen 5 minutter.

Les vår guide for å kjøpe Quant

Hvordan investere i Quant?

Du kan investere i Quant enten ved å kjøpe en Quant direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Quant. Dersom du ikke ønsker å bruke Quant som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Quant med kredittkort?

Du kan kjøpe Quant med kredittkort på nesten hvilken som helst kryptovalutabørs. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Quant ved bankoverføring?

Du kan kjøpe Quant med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Quant ved bankoverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Quant?

Når du som privatperson kjøper og selger Quant, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har gevinst eller tap ved salg av Quant.

Hvordan heve Quant?

Hvordan du øker antallet avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Quant i banken?

Du kan ikke kjøpe Quant i de aller fleste danske banker. Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Quant, men hvis du ønsker å eie en Quant må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen