Kjøp Storj: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe Storj (STORJ)? Eller vil du bare finne ut hva Storj er for en kryptovaluta? Storj gir alle som bruker programvaren deres muligheten til å leie ut sin ubrukte harddiskplass til andre brukere, og dermed tjene penger på dette. Storj lar dermed brukere lagre filene sine på andre brukeres harddisk, og brukeren som leier ut ressursene sine kan tjene ekstra penger ved å godta STORJ-programvaren på enheten sin.

Prisen på Storj bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som forsøker å minimere svingningene, noe som gjør at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10% prisfall/ økning på en dag er ikke unormalt for Storj.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i Storj-coin!

KJØP STORJ HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første Storj-mynt trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe STORJ, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP STORJ HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er Storj?

Storj Labs ble grunnlagt av Shawn Wilkison og John Quinn tilbake i 2014, da de grunnla Storj-plattformen. De satte ut for å lansere plattformen på Bitcoin-blokkjeden, men ble migrert den over til Ethereum-blokkjeden i 2017.

I 2014 samlet Storj Labs inn totalt 910 Bitcoin som hadde en verdi på 460 000 dollar på den tiden. De samlet inn 3 millioner dollar i 2017 og solgte tokens senere på året, og samlet inn rundt 30 millioner dollar.

Det finnes flere kryptodrevne skylagringsplattformer, og her er Storj en av de mest populære i sitt slag. Storj gir mulighet for brukere til å leie ut deler av sin ubrukte harddiskplass til andre brukere mot å motta betaling.

Det fungerer litt som med Amazon og Google med deres skylagring, men i motsetning til Amazon og Googles skyløsninger er Storj-plattformen avhengig av deres store nettverk av brukere for å kunne administrere datalagringen deres.

Storj hevder å ha en nettverkskapasitet på mer enn 100 petabyte, som stadig vokser etter hvert som flere brukere bruker plattformen deres.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, les innlegget vårt og lær hvordan du kjøper krypto her .

Er Storj en god investering?

Hvorvidt Storj er en god investering avhenger av hva fremtiden bringer for kryptovaluta. Men STORJ har sin verdi fra nytten den skaper, da det er den mest brukte betalingsformen i programvaren.

Brukere kan derfor kjøpe og bruke STORJ-nettverket til å lagre filene sine, og kan motta betaling som kompensasjon for at de har brukt ekstra båndbredde, litt som om du kjøper Filecoin , da de har samme formål. De har også en begrenset tilførsel av STORJ-tokens, noe som betyr at det aldri kan være mer enn 500 millioner STORJ.

Vi kan ikke gi deg et fasitsvar på om STORJ-mynter er en god investering, men det er et spennende prosjekt som vi vil følge nøye med i fremtiden.

Du kan også følge Storj-kurset direkte .

KJØP STORJ HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er Storj?

Storj en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på Storj bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en Storj (STORJ)?

Du kan kjøpe Storj på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene enda.Vi har skrevet en guide hvor du kan eie din første Storj innen 5 minutter.

Les vår guide til å kjøpe Storj

Hvordan investere i Storj?

Du kan investere i Storj enten ved å kjøpe en Storj direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på Storj. Dersom du ikke ønsker å bruke Storj som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe Storj med kredittkort?

Du kan kjøpe Storj med kredittkort på nesten alle kryptovalutabørser. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe Storj med kontooverføring?

Du kan kjøpe Storj med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. 
På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe Storj ved kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på Storj?

Når du som privatperson kjøper og selger Storj, anses det av Skatt som spekulasjon. 
Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsoppgaven når du har gevinst eller tap ved salg av Storj.

Hvordan oppdra Storj?

Hvordan du hever Storj avhenger av hvordan du kjøpte dem. 
Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe Storj i banken?

Du kan ikke kjøpe Storj i de fleste danske banker. 
Noen enkeltbanker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på Storj, men skal du eie en Storj må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen