Kjøpe SushiSwap: Flott guide (2024 oppdatering)

Kjøpe SushiSwap (SUSHI)? Eller vil du bare finne ut hva en SushiSwap er for en kryptovaluta? SushiSwap er en av de raskest voksende kryptovalutaene i nyere tid. SushiSwap er en plattform hvor du kan selge og kjøpe kryptovalutaer, og beslutninger angående utvikling av SushiSwap tas av eierne av SUSHI-kryptovalutaen, hvor du kan sende inn forslag og stemme på andres forslag, som er annerledes enn mange andre kryptovalutaer.

Prisen på SushiSwap bestemmes av tilbud/etterspørsel og det er ingen regulering som prøver å minimere svingningene, noe som betyr at gode/dårlige nyheter eller store investorer som kjøper/selger kan ha stor innvirkning på prisen og 10 % prisfall/ økning på en i dag er ikke unormalt for SushiSwap.

Ikke skremt bort ennå?

Så les videre og lær hvordan du investerer i SushiSwap!

KJØP SUSHISWAP HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Kjøp din første SushiSwap trinn for trinn

I dette avsnittet forklarer vi hvordan kjøpe Sushiswap, men aller først er det viktig å finne en sikker nettmegler. En god nettmegler har nemlig stor betydning for hvordan investeringen utarter seg. Deretter må du opprette konto, verifisere deg, og gjøre et innskudd før du kan begynne handelen.

Denne steg-for-steg guiden er tatt utgangspunkt i Coinbase, da det er plattformen vi anser som best. Foretrekker du andre aktører er registreringsprosessen og handelen tilnærmet lik som hos Coinbase.

Steg-for-steg guiden

  • Opprett en konto på Coinbase.
  • Fullfør ID-verifisering.
  • Sett inn penger på kontoen din med kredittkort eller bankoverføring.
  • Velg og kjøp kryptovalutaen(e) du ønsker.
  • Husk å sette opp stop-loss.
  • Følg strategien din og selg eller kjøp etter hvert som kurset utvikler seg.
callout icon
KJØP SUSHISWAP HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Hva er SushiSwap?

SushiSwap er en programvare som kjører på Ethereums blockchain-teknologi. SushiSwap bruker en samling likviditetspooler for å sikre at du enkelt kan kjøpe og selge kryptovalutaer. Brukere låser først opp eiendelene sine ved å bruke «SmartContracts», og tradere kan både kjøpe og selge kryptovalutaene sine fra disse bassengene, eller bytte ut ett token med et annet token.

SushiSwap er en av flere desentraliserte finansieringsplattformer, også kjent som «Defi», som lar SushiSwap-brukere handle kryptovaluta uten behov for en sentral operatør. Dette betyr at alle beslutninger angående videreutvikling av SushiSwap blockchain-programvaren kan tas av eierne av deres kryptovaluta SUSHI, og alle som eier SushiSwap kan foreslå nye endringer i hvordan det hele skal fungere og også stemme på andre eieres forslag.

Hvis du vurderer å investere i andre kryptovalutaer, kan du lese innlegget vårt om « Kjøp kryptovaluta «.

Er SushiSwap en god investering?

Hvorvidt SushiSwap er en god investering avhenger av mange parametere og siden vi ikke kan forutsi fremtiden, kan vi ikke gi et definitivt svar på om SushiSwap er en god investering. Men det er uten tvil en spennende kryptovaluta som har fått mye publisitet siden lanseringen.

SushiSwaps kryptovaluta SUSHI spiller en svært viktig rolle i vedlikeholdet og driften av nettverket sitt, da eierne av SUSHI kryptovalutaer kan hjelpe til med å bestemme hva de skal gjøre med protokollene når de skal stemme over forslag som kan forbedre deres økosystem. Jo flere som bruker SushiSwap når de kjøper og selger kryptovaluta, jo mer blir SUSHI verdt. Du har også muligheten til å tjene flere SushiSwap kryptovalutaer ved å satse dine SUSHI kryptovalutaer på appen deres kalt SushiBar, og dermed tjene flere SUSHI kryptovalutaer.

Hvis flere brukere og investorer fortsetter å komme til SushiSwap, så kan de potensielt øke betydelig i verdi, men det er en høy risiko involvert når du investerer i en kryptovaluta som SushiSwap, så du bør ikke investere for penger du ikke har råd til å tape. .

Men SushiSwap er en av kryptovalutaene og programvaren som vi uten tvil vil følge i fremtiden. Se SushiSwap-kurset direkte her .

KJØP SUSHISWAP HER Investering i kryptovaluta er uregulert i enkelte EU-land og har ingen forbrukerbeskyttelse.
Din kapital er i fare.

Ofte stilte spørsmål?

Hva er SushiSwap?

SushiSwap er en desentralisert digital valuta også kalt en kryptovaluta. 
Prisen på SushiSwap bestemmes av tilbud/etterspørsel og har vært en populær investering i flere år.

Hvordan kjøpe en SushiSwap (SUSHI)?

Du kan kjøpe SushiSwap på en kryptovalutabørs, handelsplattform eller ved å handle direkte med en annen person. Det er ikke vanskelig enn å gjøre en kontooverføring, men er dessverre ikke mulig i bankene ennå.Vi har skrevet en guide der du kan eie din første SushiSwap innen 5 minutter.

Les guiden vår for å kjøpe SushiSwap

Hvordan investere i SushiSwap?

Du kan investere i SushiSwap enten ved å kjøpe en SushiSwap direkte, eller ved å investere i en CFD som følger prisen på SushiSwap. Dersom du ikke ønsker å bruke SushiSwap som betalingsmiddel er det ofte lettest å kjøpe en CFD, men du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer.

Kan jeg kjøpe SushiSwap med kredittkort?

Du kan kjøpe SushiSwap med kredittkort på nesten alle kryptovalutabørser. 
Coinbase handelsplattform tilbyr deg også å betale med kredittkort når du investerer, noe som betyr at du ikke trenger å vente flere dager på en kontooverføring.

Kan jeg kjøpe SushiSwap med kontooverføring?

Du kan kjøpe SushiSwap med kontooverføring på alle kryptovalutabørser. 
Denne metoden brukes oftest dersom det er store summer man ønsker å investere, men ulempen er at man må vente flere dager før pengene kan investeres. På Coinbase handelsplattform kan du kjøpe SushiSwap med kontooverføring hvis du overfører minst $200

Må du betale skatt på SushiSwap?

Når du som privatperson kjøper og selger SushiSwap, anses det av Skatt som spekulasjon. Det vil si at du kjøper dem for å tjene penger på et videresalg. 
Derfor er du pålagt å oppgi det på årsregnskapet når du har fortjeneste eller tap ved salg av SushiSwap.

Hvordan heve SushiSwap?

Hvordan du hever SushiSwap avhenger av hvordan du kjøpte dem. Hvis det er en CFD du har kjøpt, stenger du ganske enkelt handelen på handelsplattformen og tar ut pengene dine, men hvis de er lagret i en lommebok, må du selge dem på en kryptovalutabørs.

Kan du kjøpe SushiSwap i banken?

Du kan ikke kjøpe SushiSwap i de fleste danske banker. Noen individuelle banker som Saxo Bank lar deg kjøpe en CFD som følger prisen på SushiSwap, men hvis du ønsker å eie en SushiSwap må du finne en annen handelsplattform som f.eks. 
Coinbase.

Aksjenerd og eiendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder av aksjeskole.com, samtidig som han er forfatter på siden. Mark har skrevet mer enn 1.000 artikler om investeringer, og interesserer seg spesielt for indeksinvestering, utbytteaksjer og aksjefond.

I sin egen portefølje har Mark en mellomrisiko investeringsprofil og investerer primært når han er sikker på at risikoen ikke overstiger mulig avkastning. Mark begynte sin investeringsreise når han var 13-14 år, og har altså mye erfaring rundt emnet. Han har investert i enkeltaksjer, copytrading, en rekke aksjefond og eiendommer.

Se alle artikler av Mark Thorsen